@KrijnVoorn
Prima plek als je Berlijn wilt bezoeken. Online op de zelfde dag geboekt ging perfect, e krijgt dan meteen een plaatsnummer. Wij namen de Hop On Hop off bus en vaartocht, die je kan verdelen over meerdere dagen. Dagkaart in de Metro naar Brandenburger Tor. Wilde daarom een nacht bijboeken, de vriendelijke man bij de receptie heeft z,n best gedaan dat te regelen, we moesten alleen even verplaatsen. 👍
6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Prima plekje voor een overnachting als je met de boot van Gedver naar Rodstock wil. Je moet contant betalen, € 15,00 in de envelop bij de brievenbus. Toiletgebouw met keukentje, douche en toilet. Een aanrader.
Mooie grote plaatsen en heerlijk rustig, toilet gebouw schoon maar gedateerd. Wij stonden hier 4 nachtjes voor € 110,00 dat is wel een beetje aan de prijs. Er wordt aangegeven € 17,40 p.n.
We hebben hier 5 dagen gestaan, wat een fijne plek en wat een gastvrij onthaal.. "De kleine Heerlijkheid" was voor ons de "Grote Heerlijkheid" We hebben genoten en komen hier zeker nog eens terug. Bedankt lieve mensen, het was super.👍👍
Wat een hartelijke ontvangst, en wat een rust. Douche en toilet heel eenvoudig maar schoon. 15 min. fietsen naar Odense, prachtige stad.
2 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Wat een idyllisch plekje en wat een rust, als je Kopenhagen hebt bezocht. 1 toilet een buitendouche en electra, prima in orde. Zeker voor dat geld
2023
Heerlijk rustig plekje aan de buitenrand van de camping met uitzicht over het weiland waar de haasjes doorheen sprongen. Goede prijs/kwaliteit. verhouding. Op loopafstand van het dorp, waar heerlijke restaurantjes zitten. Wij hebben voortreffelijk gegeten bij t' Var echt een aanrader
Mooie plek maar belachelijk duur, als je ernaast op het recreatie strandje gaat staan, ben je € 6,50 kwijt. Mag je niet overnachten maar dit weekend stonden er zeker 10 campers die bleven slapen. De toiletten worden wel schoon gemaakt, maar omdat de dagrecreanten er ook gebruik van maken, is het binnen korte tijd alweer smerig en de 2 douche,s en wc,s constant bezet. Wij komen hier nooit meer.