@Krijo
Juni 2026
Sitecode: 195816
prachtige plek. hier toegekomen als eerste . meer moet dat ni zijn….maar tegen de avond 22.00 7 campers, 1 caravan en 2 auto(met tent) werd het wa druk🙈😜
Maart 2026
stonden hier alleen 😁 moesten meer van deze plekken zijn . spijtig dat onze verwarming het heeft begeven en da we vroeger naar huis moesten😵💫komen zeker nog is terug. we hebben de laatste tijd regelmatig al 30€+ betaald voor gewoon wat extra elentriek want de rest doen we in de camper.dus 5 € top
vrij rustige camperplaats met alle voorzieningen, vriendelijk en behulpzaam. wandeling 18,14,12,59,58,57,49 naar links ipv rechts , lunch in onze kerk( lekker)(wel geen honden toegestaan binnen dus wij op het terras🤣) terug 49,48,47,8,11,10,15,16,39,18. 14+km. komen zeker in de zomer nog eens terug
zeer goede onderhouden en propere camperplaats. vriendelijk ontvangen😜 zelfs de paasklokken zijn langs geweest. wij hadden veel ruimte met zicht op de paardjes. in de wei gestaan
alles top
niet ver van dorp waar verschillende tavernes zijn, spijtig de meeste geen honden toegestaan na leuke wandeling op het domein gaan eten in het good van bovy lekker
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
alles voorzien wat nodig is leuke wandeling langs de velden naar het dorp, op 750 meter . in de zomer top locatie
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
staat in mijnen top 3 zeer vriendelijk ontvangst , leuk ingericht gewoon top
wij hadden tegenslag met het weer en constant met bakken regen bij goed weer en bij opening top
nette camping, opzoek naar goud hier kan het🤪