@Krijo
stonden hier alleen 😁 moesten meer van deze plekken zijn . spijtig dat onze verwarming het heeft begeven en da we vroeger naar huis moesten😵💫komen zeker nog is terug. we hebben de laatste tijd regelmatig al 30€+ betaald voor gewoon wat extra elentriek want de rest doen we in de camper.dus 5 € top
vrij rustige camperplaats met alle voorzieningen, vriendelijk en behulpzaam. wandeling 18,14,12,59,58,57,49 naar links ipv rechts , lunch in onze kerk( lekker)(wel geen honden toegestaan binnen dus wij op het terras🤣) terug 49,48,47,8,11,10,15,16,39,18. 14+km. komen zeker in de zomer nog eens terug
zeer goede onderhouden en propere camperplaats. vriendelijk ontvangen😜 zelfs de paasklokken zijn langs geweest. wij hadden veel ruimte met zicht op de paardjes. in de wei gestaan
alles top
niet ver van dorp waar verschillende tavernes zijn, spijtig de meeste geen honden toegestaan na leuke wandeling op het domein gaan eten in het good van bovy lekker
alles voorzien wat nodig is leuke wandeling langs de velden naar het dorp, op 750 meter . in de zomer top locatie
staat in mijnen top 3 zeer vriendelijk ontvangst , leuk ingericht gewoon top
wij hadden tegenslag met het weer en constant met bakken regen bij goed weer en bij opening top
nette camping, opzoek naar goud hier kan het🤪
als ge niet naar de prijs ziet nen topper
vergeleken met de rest die we in schotland hebben gedaan steekt deze er bovenuit🤪 ruime plaatsen mooi zicht vriendelijk🏴
voor inverness te bezoeken ok
gewoon parking🤪toegekomen in gietende regen😀
alles is hier aanwezig proper en nette plaatsen ni veel op aan te merken, vriendelijke uitbater alleende prijs vond ik beetje duur op ander plaatsen 15 pond ipv 33
ideaal voor de lift te bezoeken. wandeling langs kanaal door de tunnel.
leuke plek tussen vaste stacaravans. boer peter komt inderdaad innen 10 pond en 15 met elektriciteit. alle voorzieningen aan elke plaats.
bestaat niet meer
eerste camper plaats in de uk. op het zicht een zeer rustige locatie maar de snelweg en de vliegers zijn toch redelijk aanwezig. normaal members only maar geen probleem. opletten gerijd snel voorbij de oprit en de poort gaat automatisch open
topper, veel wandel mogelijkheden, hondenweide top
prima rustige plek ondanks regen van de laatste dagen ondergrond prima stonden hier gans alleen 🤪 wandeling Torhout 8 km
deze camperplaats word met liefde en passie opgehouden 7 op 5 🥰
heel verzorgde en leuke plaats lekker eten en gekund er een 🐟 vangen
leuke in camperplaats in opbouw, lekker eten in taverne. komen zeker nog is terug , super voor de hondjes😜
heel rustige verzorgde camperplaats, zeer vriendelijke eigenaars, twas carnaval in het dorp🤡
prachtige zeer verzorgde plaats zeer rustig, ontbijt laten brengen (was lekker) , vers eitje
met duo en hond en elektriciteit kost het 38€/nacht wat ik veel te duur vind (zeker in november) lez zone dus goe checken
bovenkant
Sitecode: 20675
zeer rustige plaats nr 17 😊😊
ziet er leuk uit maar stonden er al 9 dus zijn gaan lopen😵💫
inderdaad redelijk druk, auto’ s komen (terwijl alles gesloten is) voorbijgereden rijden een rondje en terug weg. scooters passeren op het achterwiel . om 02.00 stond er een vrachtwagen te lossen. voor de rest prima plaats, winkelen , fietsen , wandelen , duiken , klimmen . Het eten in de todi taverne was lekker. richting todi zelf openbare douche en wc voor de liefhebbers
rustige camping , wij stonden aan de wijngaard iets prijzig voor wat het is
Sitecode: 19760
zijn hier gekomen met kennissen met kinderen(veel te druk voor ons) 2 nachten luide muziek tot 03.00 (12-13 aug) vandaar wa kritisch voor kinderen speeltuin en zwembad ideaal en iets verder zijn wij gaan boomklimmen in de warre
de parking zijn ze aan het klaar maken voor campers, elektriciteit en dumping in aanbouw en goede wijn 🤪
prachtig zicht, leuke wandeling juist restaurant gesloten dus geen forel kunnen eten
goed voor de hangbrug te bezoeken
leuke plek , zogoed als alles voorzien en alles dichtbij soms verschieten als de brandweer vertrekt🤪
meer moet da ni zijn, 9 plaatsen gratis, iets verder nog parking en wie wil kan op de camping staan. klein wandelinkske gedaan rond de vijver
bestaat inderdaad niet meer maar wel prachtig zicht
zeer rustig , stonden hier alleen 🤪wel slecht aangegeven en problemen gehad om binnen te geraken(rafting64 hebben ons geholpen
zoals reeds vermeld zeer druk maar ideaal om stieren te zoeken😜😜
goed voor 1 nachtje , bij ons was alles proper en rustig
gewoon weide stonden er nog 2 anders hadden we het niet gevonden🤪 kort bij strand e.a
ziet er leuke plek uit maar zijn niet binnen geraakt(combinatie iphone5s en app werkte niet)
super plek , strand naar rechts en centrum links recht(camping met zee zicht , bakker komt langs rond ??😜
leuke kalme camping , alle voorzieningen( toilet lozen links van wc aan kantine) sommige plaatsen camper 7m+ kleine kant
zoals reeds omschreven is ideaal voor stads bezoek, wij zijn met de fiets gegaan maar bleek geen goed idee , sommige banen goed fietspad andere zitte tussen de auto’s. onveilig gevoel om de fietsen achter te laten(politie kwam ons zeggen waar en hoe we best de fietsen stalde)
leuk om is een nachtje te staan , wel veel lawaai en druk (vrijdag avond) in centrum zijn er een paar leuke restaurantjes maar na poging 3 geen plaats (geen reservering) zijn we in de camper gaan eten🙈
grote ruime plekken, alles dik ok voor 10€ kunnen ze in België nog iets van leren. Sas Max 9,5 meter was nieuw voorbij😜
leuke plaats , stonden met de neus richting Seine maar moesten ons na een uurtje verzetten (plaats bleek gereserveerd te zijn) uitbaters niet gezien maar 10€ in brievenbus gestoken.
leuke plek, alle voorzieningen dik ok. doe zo verder juf Kris 😜😜
vriendelijke ontvangen door odyl & Marc , plaats heeft alle voorzieningen . tot de volgende keer....😀
zeer rustig
bovenkant
1 van de betere waar we al gestaan hebben, vriendelijke en behulpzame eigenaars, lekkere streek producten, choco advocaat appelsap ijsjes eikes, broodjes e.a lekker. met zicht op dromedaris🤪
zeer leuke plek
leuke plek, rustig tussen de kippen . winkeltje waar je allerlei uit automaten kopen. aardbeien, eikes, advocaat, honing e.a prijs / kwaliteit nen topper🐤🐤
heel leuke camperplaats, je kan ontbijt, ijsjes en avondeten verkrijgen (11/10)
leuke plek , sommige plaatsen is het na regenval moeilijk weg te geraken(wel zomerbanden) leuk wandelen, 6€ in de bus gestoken. komen zeker nog is terug
Sitecode: 91924
zeer rustige plaats. ontbijt aan de deur👍 pizza van het huis👍 menu met kerst 👍 leuk wandelen en fietsen alle voorzieningen aanwezig en heel vriendelijk ontvangen
zeer rustige plaats met alle voorzieningen, vriendelijke ontvangst en ook voor mensen die niet reserveren was er plaats🤔🤪 blauwe wandeling in de bossen 7 km
zeer rustige plaats, ontbijt was zeer lekker, wandeling naar en naast kanaal
ziet er een goede camperplaats uit. was ook volzet bijaankomst en op voorhand reserveren?? op de parking gestaan bij nog een 10tal campers ,plaats zat.
zeer leuke plek , alle voorzieningen wel ergens aanwezig. Vriendelijke ontvangst. Komen met de bloesems zeker terug
zeer leuke camperplaats, ontbijt en eten een aanrader. 007 👍 fiets en wandel mogelijkheden zat .
buiten dat de plaatsen iets smal zijn is deze plaats perfect om ieper en de omstreek te verkennen
leuke plek , lekker ijs , vriendelijke ontvangst, fietsroute 43 km ( in info kastje) ook mooi. voor 10€ + ijsje kunt ge ni sukkelen🤪
Zeer vriendelijke, behulpzame knappe receptie. ik ga hier 14 dagen blijven maar wel elke dag bijboeken.
De voorzieningen werken al weken niet. Zijn verschillende camperplaatsen die naar hier doorverwezen worden( kloosterstraat, breeven, balk.) in puurs of alphamotors is dichtsbijzijnde oplossing
Zeer leuke plek, fietsen langs de scheepsliften
Om durbuy te bezoeken perfect, (iets te druk voor ons)heel vriendelijk uitbaters, wel kort bijelkaar.
Redelijk rustige plaats , alles aanwezig, direct in het centrum (eten en drank genoeg). Voor de kids speeltuin.
12 augustus, 1 camper op de voorziene plaats voor de rest stampvol wagens, wat een drukte. Camperplaats desnoods betalend maken zo dat er plaats blijft zou wel een leuke plaats kunnen zijn.
Alles aanwezig, dorp 500 meter. Fietsroute naar forelvijver ok(wel maandag gesloten), ladderwandeling ook ok(pijltjes nr 43)
Goede verharde plekken, leuk fietsen, winkeltje met streekproducten , veel duikers onderweg gezien. Enig nadeel met corona heb ik geen muntstukken meer en elektriciteit is met 1 euro ?? Voor de rest alles aanwezig
Sitecode: 72037
Zeer rustige plaats ( voorzieningen in het breeven) fietsen langs stille waters
Ruime plaatsen met alle voorzieningen. Eigenaars zijn zeer correct op alle vlakken. Heb je vragen ivm fietsroute, eten , ijsjes e.a caravan plaats(2)60 bij de WIM. Zeer vriendelijke man met vaste staanplaats die de buurt uit zijn duim kent.
Vriendlijk ontvangen(goede uitleg voorzieningen), lekker 12 uurtje int restaurant (+gratis koffie) . Top locatie in een prachtige omgeving, leuk fietsen. Plaats 31 gestaan (alles waterkant volzet)waar mijn 2 verlengkabels nog te kort waren om een elektriciteit aan sluiting te vinden 😩
3 cp die niet overdreven groot zijn wel alles voorzien. Cp 1 gestaan 15 m van ijsjes😍. Eten om de hoek was ook ok. Op de camping zelf enkele leuke plekken aan het water voor de volgende keer. Nadat we 3 gratis cp die volzet zaten zijn we hier beland(18€) . Leuk fietsen on de omgeving
Zalig om hier te staan, voor ons alle voorzieningen aanwezig, zeer vriendelijke haven meester. Niet ver van centrum , leuk om te fietsen.
Plaatsen vooraan volzet en dan achteraan de weide puzzelen voor te staan. Iedereen moet toch wegkunnen? Sloten zeker de moeite om te bezoeken .
Prima ruime plekken met snuit bijna in het water. Voor ons alle voorzieningen aanwezig. (sanitair douche in aanbouw) lekker eten in het restaurant . Het enige minpunt recreatie en camperplaats meer gescheiden houden.(wanneer er auto’s binnen rijden om bbq en andere activiteiten te doen heb ik op zich geen probleem mee , maar kinderen die met stenen tussen de campers gooien😩🤔. Momentopname!)
Genieten van de natuur , broedende vogels e.a, prachtig zicht op het water, zeer rustige plek, ook leuk fietsen, vissen .....
Gezellige plaats met nodige voorzieningen, toekomst plannen zien er goed uit. Ontbijt is zeker een aanrader en word zelf tot aan de camper gebracht. Zoals in gans nederland fiets mogelijkheden genoeg. Kersen die we zelf mochten plukken in de tuin zeer lekker🤪
Sitecode: 92046
1 van de rustigste plekken waar ik al gestaan heb. Heel Vriendelijke mensen. Zijn bepaalde nog voor verbetering vatbaar . Winkeltje met streek producten+ punt tevens de gratis koffie. Als ge de cappuccino’s van de prijs trekt zitten we maar aan 20€🤪🤪 . Vanavond is proeven van het bbq pakket
Knappe plaats aan het strand, momenteel vrijrustig (camper of 15) maar denk in het hoog seizoen +150 dat het wel druk zal zijn. Alle nutsvoorzieningen ok. Voor morgen afhaal luxe ontbijt besteld mmmmm.
Een keer dat je een plaats hebt , knappe rustige plaats, betaal automaat werkte niet en dan komt er 2 maal per dag iemand langs. Wanneer de 8 plekken volzet zijn is het achterwaarts terug
Sitecode: 91924
Knappe rustige plaats met alle nodige voorzieningen . Vriendelijke ontvangst
Top locatie, fietsen wandelen en winkels dichtbij, lekkere koffie en eten bij viva sarah. Juist bij het installeren camper in hondedrol getrapt dat was wat minder.
Nadat de verlichting (met generator)is uitgevallen heel rustig . Meer moet het ni zijn voor bezoek aan het park.
Leuke rustige plaats
Voor eens te komen skiën is het hier ideaal. Van 9-12 skieen en in nm naar heerlen waar het vrouwke dan weer content was. Buiten de bronstige paarden achter ons alles ok😜
Leuke plaats
Plaats genoeg, ideaal om hasselt te bezoeken. Parking s’avonds redelijk druk(voetbal e.a)
Nachts rustige plaats, alles is op wandelafstand
Geen plaats auto’s op de camperplaatsen
Rustig plekje (woe-donderdag). Dorp niet ver. Lozen en water in het breeven (zwembad achter kadee)
Mixparking meer moet da bi zijn. Heel rustig snachts. Niet ver van centrum met genoeg eet gelegenheden.
Mooie plek, heel vriendelijk ontvangen met heel veel info over de streek
Gps instellen polderlaan. Zeer rustig .alle voorzieningen aanwezig . Carfour 150 meter . Zee, strand centrum max 1 km. Het was kennelijk de opening maar geen receptie gezien😜
Het zicht alleen was de 15€ al waard. Lekkere zalm en kabeljauw gegeten in thalassa. Viskramen in de buurt. Leuk centrum. Lozen kan op de camping van beheerder.
Leuke plaats, wandelen langs het strand en eten dichtbij. Persoonlijke wekdienst van een van de boten🤪(hoorn)
Heel rustig, elektriciteit 60c/kw, restaurant vlak bij . Wandeling rond vijver 5 km. Takken van de bomen vrij laag.
Zeer rustige plaats, halstatt 5 km wandelen of met overzet aan trein halte(2,5€/pers) 2 km. 3 dagen ticket genomen 30€.
Zalig hier , wandeling 12 km die start aan de anderekant van de vijver was ook leuk. Coördinaten ok ( garmin , tomtom nok) iphone ok
Super leuke plaats om te staan. Niet ver van centrum.
Prima plaats . Beetje lawaai van E531. Lekker eten 11€ forel en 13 € schnitzel.
5 mei 2017. Alles prima, stonden er maar met campers.
Mooie plaats , lekkere snitsel in restaurant. Heel vriendelijk
13 mei 2017, stonden hier gans alleen. Leuke plek, mooi uitzicht. Elektriciteitskasten voorzien en betalen nog met envelop.
Mooie plaats, lekkere ijsjes iets verder in het dorp.