@KrinoBlaauw
- Adria Coral Axess 600SL
- 2019
- Ander
Sitecode: 196187
Prachtige camperplaats alles is prima in orde.Wij stonden aan het eind van de camperplaats en onze buren waren de koeien die regelmatig langs kwamen prachtig was dat.Zeer zeker 5 sterren waard.
Prachtige kleine camperplaats met super vriendelijke beheerders.Sanitair is prima,echt een plek om terug te komen.
Hier afgelopen weekend gestaan.Een mooie plek en mooie omgeving.Het sanitair is prima in orde en netjes schoon.
Een prachtige camperplaats met luxe sanitair.Een bezoek zeker waard en voor een mooie prijs.
Wat een mooie camperplaats,lekker ruime plaatsen en mooi sanitair wat super netjes onderhouden wordt. Vriendelijke ontvangst en ze willen alles wel doen om de gasten tevreden te stellen. Wat ons betreft wordt deze camperplaats verkozen tot camperplaats van het jaar.
Prachtige camping/camperplaats mooie ruime plekken. Prachtig sanitair en mogelijkheid van privé unit wat erg mooi is. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeer goede restaurant op loopafstand. Klein minpuntje was het tarief voor bezoek, voor een halve middag totaal vier euro. Op plm. 4-5km voldoende winkels. . .
Mooie cp met grote plekken. Sanitair prima, vriendelijke beheerder die langs komt voor een praatje. Kortom een prima plek om heen te gaan.
Prima camperplaats voor een prima prijs. Sanitair prima verzorgd, winkels in Ommen op plm. 5km.
Mooie rustige camping met een mooi groot grasveld waar je langs de kanten kan staan, je hebt keuze uit het aantal ampères. Vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Het sanitair is prima onderhouden en altijd netjes schoon. Een aanrader voor wandelaars en fietsers, vanwege de mooie omgeving.
Mooie camperplaats met prima sanitair, mooi uitzicht op het water. Aanmelden via app Aan-uit. Net is handig en eenvoudig. Komen zeker nog een keer terug. Heusden op loopafstand is een mooi stadje waar je lekker kan eten
Prima camperplaats een aanwinst. Prima sanitair dat zeker enkele keren per dag schoon gemaakt wordt. Leuke vriendelijke eigenaren en zeer mooie aangelegde plekken. Bij ontvangst ontvang je een map met veel informatie over de omgeving.
Mooie cp met prima sanitair, er zijn nog wat dingen die afgemaakt moeten worden maar dan is het ook vijf sterren waard. Prachtige omgeving om fietstochten te maken en vriendelijke beheerder.
Zijn het seizoen hier weer begonnen, een voorbeeld camperplaats in prachtige omgeving
Hele mooie camperplaats, met vriendelijke en attente beheerders. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Sanitair was vanwege corona nog gesloten dus niet beoordeeld. WiFi kan beter. Komen zeker terug.
Met de paasdagen op deze prachtige nieuwe camperplaats gestaan. Prachtig uitzicht over de landerijen, de voorzieningen zijn dik in orde, maar bovenal de vriendelijke en behulpzame beheerders.
Hele mooie CP ideaal voor stadsbezoek, mooi en net sanitair.
Nette camping in mooie omgeving, geschikt om te fietsen langs de Loire. Mooi sanitair.
Hebben hier twee nachten gestaan,heerlijk rustig. Zeer vriendelijke ontvangst met een map vol informatie. De voorzieningen zijn goed,nette sanitair. Een aanrader voor als je de Biesbosch wilt bezoeken. Is niet goedkoop maar zijn prijs wel waard. Komen zeker terug.
Mooie nette camping in prachtige fietsomgeving. Vriendelijke ontvangst en lekkere eitjes van de camping kippen. We komen zeker nog een keer terug.
Afgelopen weekend hebben wij hier gestaan, prima camperplaats. Prima sanitair (douche is wat krap).Wel de tijd in de gaten houden voor vertrek. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Bij het uitboeken kan je zelf kiezen om nog tegoed op rekening teruggestort te krijgen of tegoed op kaart te laten staan is nog een jaar geldig. Komen zeker hier terug.