@Kris-Van-Lancker
2023
Heerlijk genieten in een landelijke omgeving en toch op fiets- of wandelafstand van Doornik langs gezellige weggetjes. Intermarché op 1km en is alle dagen open. Tot slot een heerlijke joviale man die het geld komt innen en een oogje in het zeil houdt om iedereen te laten genieten van de rust. We komen zeker (regelmatig) terug!
2022
We komen weldra terug naar de oase van rust… Hartelijke ontvangst van de eigenaars, streekproducten om van te smullen, zeer ruime plaatsen en alle faciliteiten die nodig zijn… Top!
2021
Op vrijdag 20/8 tevergeefs gezocht naar een plaats aan de Chiemsee. Dan maar naar de overvolle parking gereden zonder faciliteiten… na even wachten een klein plekje gevonden… 20€ per nacht… leek ons duur… MAAR… wat een zicht! Dicht bij alles en er is een openbaar toilet aan de haven (0,5€) Overzetboot naar de eilanden, zwemmen, restaurants en klein supermarktketen/bakker in de buurt. Het was overdag druk, maar ‘s nachts rustig. Kortom: viel mee!
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

De zondvloed heeft de eigenaars niet gespaard… Er zijn nog een paar plaatsen ter beschikking. Is de startplaats van mooie wandelingen richting Kall. Dat stadje is eveneens zwaar getroffen. Bijna alle winkels zijn dicht. Onze voorraad was op. Daarom maar 1 nacht gebleven. Maar zijn van plan nog eens terug te komen… Ze verdienen al onze steun! Zeer vriendelijk en vol goede moed, ondanks de grote tegenslag. Lozen nu niet mogelijk. WC wel.
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Zeer nette camperplaats met alle voorzieningen. Het uitgebreid ontbijt wordt in coronatijd aan de camper geleverd en is een echte aanrader. Dit is een toplocatie om terug te keren. Al vrees ik dat we het zullen moeten inplannen en reserveren. Alles was de komende dagen (terecht) volzet.
Wat een heerlijke plek om te vertoeven! Apple-kaarten stuurde ons wel de verkeerde kant uit. De vriendelijke uitbater loodste ons, na een telefoontje, persoonlijk met de wagen naar de juiste plek. Hartverwarmend onthaald! Rust ten top! Puur natuur tussen de koeien. Broodjesservice is een pluspunt! Alles Coronaproof... Nette plek om te lozen. Naar zee gefietst en Diksmuide bezocht. We komen zeker nog terug.
Sitecode: 42048
Gelukkig hadden we een plekje gereserveerd op vrijdagavond. We werden vriendelijke onthaald en de broodjesservice is top. Mooie uitvalsbasis van fiets- en wandelroutes. Rustig en stil, op het vroege gekraai van de haan na. Op zaterdagavond afhaalmaaltijd mogelijk, maar wij hadden andere plannen. De voorbereiding rook alvast lekker... Komen nog terug.
Perfect in alle opzichten. 14€ per nacht. Inchecken in hotel net over het wandelbruggetje. 50€ borg voor sleutel van sanitair. Maar wat een luxueuze douches! Ook wasmachine en droogkast voorzien. Restaurantjes in de buurt. Groot outletcentrum op 5km. Rustig gelegen naast 2 zwembaden. Zwemparadijs is gesloten wegens COVID. Freibad was in herstel tot begin september 2020. Een aanrader.
Prachtige camping! Enkel plaats op de ‘komfortplatz’. 100m2. Wateraansluiting op de plaats zelf. Prachtig sanitair met heerlijke douches. Broodjesservice.Zeer coronaproof. Zicht op het meer met ongelooflijk mooie ondergaande zon. Daguitstap naar de kastelen. Maar... heel prijzig... 124€ voor 2 nachten met onze 2 pubers. Maar de zonovergoten dagen zijn memorabel en rechtvaardigen de prijs wel eens.