@Kris-kras-door-portugal
niet meer het mooie plekje zoals wij het kennen . water afgesloten voor toilet en drinkwater . parkeerplaats bomvol met personenauto’s geen plaats meer voor campers wij gaan maar iets anders zoeken, jammer voor de bakker want andere winkels ook gesloten
Er staan hier heel veel Portugese campers voor vast geparkeerd aan de overkant is een hele grote parkeerplaats daar kun je prima overnachten
wanneer in de namiddag jonge mannen met de fiets aan deze cp langskomen word er in de nacht rond 2 uur ingebroken. bij ons ook gebeurd . ik wilde nog vragen waarom ze langs de campers fietsen en niet op het aangelegde fietspad langs de moezel. dat is dus waarom, ze bekijken waar ze het beste kunnen inbreken. wij gaan hier nooit weer staan ,het nare gevoel dat ze bij je willen inbreken blijft heel lang hangen ( geen vertrouwen meer)
vannacht ook bezoek gehad ,had gelukkig de deur gebarricadeerd maar wel het slot kapot
niet wat in de beschrijving staat. hoge bomen dus geen satelliet,gras erg hoog, waar wij stonden op de cp was de volgende dag een Parkeerplaats, overal om de camper heen stonden auto’s geparkeerd met overlast van dien.service station is slecht te bereiken vanwege de parkeerplaats dus moet je eerst naar buiten rijden en dan achteruit via de ingang weer naar binnen . wij komen hier nooit meer ,zeer slecht en rommelig ,ook slechte wifi
beslist niet rustig . camperplaats is erg onderkomen en vanaf 15.00 in de schaduw, en de service plaats is niet te gebruiken. €55 voor 2 nachten? voor ons niet weer
tot nu toe een prima plek en prijs kwaliteit is goed 15€. maar vanaf 1-1-2025 €19 dat is te duur voor deze plek .al 10 dagen geen WiFi draaideur voor de achteruitgang al 14 dagen kapot,stroom om de haverklap eruit, jammer, ze maken het zelf kapot met deze prijs
mooie ruime plek met mooi sanitair zoals voorheen beschreven ,alles prima lieve eigenaren en op een klein puntje na de WiFi is slecht
vreselijke plek op zaterdagavond feest tot 5 uur veel herrie en auto’s die wegrijden. wanneer bewoners geen respect hebben voor campers dan beter geen cp maken geen voorzieningen moet 1 ster geven
hele fijne cp lekker ruim en een mooi terras met lekker eten en drinken zeer schoon toilet gebouw met mogelijkheid voor afwas. echter bij regen veranderd de plek in een modderpoel, na 3 dagen opgedroogd en weer een bui waarin de plek een zwembad word zijn toen maar verder gegaan
hier al eens gestaan mooie CP bij visvijvers,alles erbij voor €9,50 tja en dat niet alles naar behoren werkt🤷♀️dan beter naar de camping. fijne fiets en wandelroutes. De horeca gelegenheid is ook prima en daar ook WiFi
prima camper plaats met mooie douche en toilet. linkerkant 4 plaatsen op gras zijn mooi, rechterkant op asfalt (dus geen luifel) weinig uitzicht behalve op rommel van de buren. 1 ster minder door de tractor die de hele dag af en aan rijd. vriendelijke eigenaren
geen rustige locatie,eigenaar rijd af en aan met de tractor om caravans op de plaats te zetten of te verwijderen.plaatsen lopen schuin naar onder. op loopafstand van het strand
super fijne eigenaar en personeel. camping bij veel wind brrr ,dat was met het paasweekend ,maar restaurant en terras toppie. mooi wandelen en een mooi uitzicht enfin 👍 ontdek het zelf
omgeving saai en vlak, strand 1,2 km door bos wel mooi. bellen ,mailen of er plaats is kost 3,50€ extra ,want dan heb je blijkbaar gereserveerd , dan kost een overnachting €22, zonder stroom .wij vonden het veel te duur voor de ligging en het gebodene
Vanwege de 4 een 9 cp krijgt van ons een 8 ga lekker eten in het restaurant is niet duur en goed. Heerlijk rustig en landelijk
Op 2 plekken satelliet lieve beheerder 18€ zonder stroom eind september is wel erg duur voor deze plek
Sanitair prachtig maar toen wij er waren een rioollucht in dames douche en smerig, het is een camperplaats vrij kort bij de weg en een ongezellige kale bedoening.wel bij het afrekenen zijn ze goed 👍voor ons niet weer
Wij omgereden vanwege de reacties en vonden het te duur voor het gebodene
In sept 25€ voor een veel te krappe plek en slechte douche voor ons niet meer
Aardige plek zo aan het water je betaalt 20 kuna voor de hond maar die heeft daar helemaal niks ,je kan er niet wandelen. Mevrouw maakt zelf haar prijs en die is helemaal niet zoals vermeld wij betaalden in sept 22€ zonder stroom ,dat is niet netjes daarom een 5
Coördinaten Kloppen maar staan maar hutje mutje. Toch maar op de veel rustigere pluk ertegenover gaan staan
Wij extra gekomen op zaterdagavond voor de jeugd met de auto’s en muziek ,en niks, heel rustig wij komen nog eens terug om toch nog te genieten van de jeugd ☺️
Goede cp alles netjes sani afgesloten anders een 8
Mooi gelegen ruime plaatsen wij stonden alleen 29-11 douche klein 10€ betaald zonder stroom hele slechte WiFi bijna geen ontvangst wel vriendelijke mensen
Mooie cp mooi stadje ,met sani en gratis . Dank aan de gemeente voor deze plek. De honden van stadje hebben veel vrijheid dus niet de honden van de camperaar ,die ruimen.👍
Wij komen voor de vierde keer en hebben ieder jaar wel werkzaamheden aan de camper😊 Pedro helpt je dan geweldig en weet altijd (ondanks drukte) tijd te vinden om je te helpen👍. Je kan er mooi wandelen en de BBQ met toetjes zijn geweldig. MAW Heerlijk
Dank gemeente voor deze mooie (gratis) plaats👍
Nette cp met sani (gratis) prachtig wandelgebied. Kasteeltje en klein dorp mooi
Niet mooi,schuin en op gravel wij zijn doorgereden naar llivia
Parkeerplaats stond vol met personenauto’s
Chappoo 👍gemeente die deze cp gratis aanbied
Sitecode: 62087
Goede cp alles werkt ,wij waren 18-11 en stonden alleen.Douche was wel lauw maar werkte verder prima.redelijk schoon.Mooi oud stadje
Goede cp water toilet legen en stroom wij hadden geen stroom maar gratis dus prima
Hier vandaag 26-6-2018 en hebben ze internet aangelegd vanaf morgen in werking super mooie plek mooi fietsen en wandelen met de hond
Geen idee waar de cp’s zijn op dit grote parkeerterrein bij de voetbalvereniging en de uni. Het verkeer(ook voetgangers) dendert de hele dag en avond links en rechts langs de camper en verder is er geen verzorging . Wel ligt de Mercadonna op 500 m . Vreselijk druk voor ons niet weer
Prachtig hier met gieren en adelaars.bospad eerst inlopen ongeveer 1km tot aan het kerkje ,dan BEGINT de canyon pas (dus bij het kerkje )vandaaruit diverse wandeltochten die goed staan aangegeven .s’nachts zeer rustig.
Goede cp aan een rustige weg en een aardig dorp. Bij de kerk naar onder om bij de rivier te komen. Sani 300 m verder maar staat goed aangegeven.
Mooie cp, de rest is al geschreven.
Wij betaalden 9.50 zonder stroom voor een nacht, echt niet waard, omgeving niks, cp hutje mutje,
Ongezellig groot terrein. Overnacht omdat aan het strand iedereen werd weggestuurd . Ook dag en nacht veel last van druk verkeer langs de weg. Voor ons niet meer
Cp heeft alles wat men nodig heeft, fijne douche, toilet, prima WiFi , lekker rustig , wasmachine 2€ (al werkt het centrifugeren van het wasprogramma niet altijd) , dan de was kletsnat uit machine en in de centrifuge (echter werkt ook niet). Heel fijne omgeving om te fietsen en wandelen en vriendelijke Nederlandse eigenaren . Wij komen er elk jaar
Prima plek, goede sani en schoon toilet gebouw en alles gratis 👍
Cp prima goede locatie.eten bij Maria vonden wij minder ,s’middags gegaan voor koffie en afspraak om te eten. Vis was op ,vlees was op ,en kregen we kikkererwten met vettig vlees en knoken. Misschien had Maria dat moeten aangeven toen we reserveerden voor het eten niet lekker het eten voor ons een 4.de cp een 8
Cp prima met mooi uitzicht. Ga NIET eten bij Maria bha wij waren er zondag 10-12 en kregen mais met vet vlees en knoken als hoofdgerecht ,geen voor en nagerecht en moesten 17,50€ betalen toen we hadden aangegeven vis of vlees te willen was alles op.de tv stond heel luid en ze waren aan het poetsen dus geen aandacht voor de klant. Wat een teleurstelling. Voor Maria een 3
Heel mooie cp met fijne voorzieningen. Kasteel is in de avond prachtig verlicht. Goed te wandelen, wel enigszins hellend maar mooi. Alles gratis; wat wil men nog meer. Voor ons een dikke 9
Hier geweest 23-11 en was gesloten met een kabel.schandalig dat ze mensen voor niks naar dit afgelegen oord laten komen, doe dan de kabel weg en laat ze genieten van de cp
Wij waren hier 17-11 en waren alleen. Water om toilet te spoelen was afgesloten, water innemen met jetons kopen in dorp, pff balen. Wel 5€ betalen, waarvoor??? Centrum leuk om even doorheen te lopen. Drukke weg maar in de avond rustig.
Prima plek, gratis, dus niet zeuren. prachtig wandelen en mooi uitzicht
Sitecode: 19456
Eenvoudige overnachtingsplaats. 23-11 was het water afgesloten van deze sobere plaats, veel zwerfvuil en hondenpoep rondom de plaats
Prijs nu 10€ zonder stroom, douche 1€. Mooi wandelen, zwemmen en alle ruimte voor de hond. Leuke biergarten.
Netjes en alles wat al beschreven is klopt. Het is de bedoeling om hier de camperplaats te beoordelen en niet het toilet. Camperplaats is ook nog eens gratis, super toch.
Super plek. Helemaal gratis. Een kleine bijdrage voor enkele voorzieningen.
Mooie plaats en dat gratis, de rest is al beschreven, behalve dat je een camperplaats niet kan beoordelen met een 5 vanwege slecht weer, dan kan je in Noorwegen zeer weinig goede camperplaatsen vinden.
Hele mooie plek met picknicktafels, speeltuintje, douche en toilet. Mogelijkheid om te wandelen achter het tankstation en dat gratis.
Prachtige plek. Het rijdt steil omhoog en dan heb je een mooi uitzicht. Mooi om te wandelen.
Sitecode: 19052
Leuk historisch stadje. Met gratis WiFi en mooie plek met uitzicht over meer en fjord.
Hele mooie GRATIS camperplaats met schoon toilet. Let op geen drinkwater. Mooi uitzicht en lekker rustig.
Wij waren hier 2 juni 2017. Er was feest in een tent en muziek, geen last van gehad. Het stadje is gezellig en de dag erna was hier een gezellige markt met overal feestelijkheden. Een mooi uitzicht en dat allemaal gratis. Deze plaats verdient echt geen 3.
Geen satellietontvangst.
Prachtige gratis plek met zelfs enkele voorzieningen, lozen,toilet en douche. Wat wil je nog meer.
Sitecode: 19367
Prachtige camperplaats, de rest is al gezegd. De hoge beoordeling geef ik voor de mensen die deze mooie plek een laag cijfer geven, het is een gratis plek en zeker een 8 waard.
Hier geweest 26-02-17 helemaal alleen,water afgesloten ook bij de bakkersoven wel toilet en afvalwater lozen. Druk met wandelaars en mensen die de hond uitlaten. Restaurant deze week gesloten wegens vakantie. Kom in wintertijd bevoorraad aan. Niks te beleven wel heerlijk rustig en mooi wandelen. Een 7 omdat alles afgesloten was
In de avond lopen vosjes over de parkeerplaats, prachtig mooie zonsondergang en veel natuur
Heel mooi zoals alles al is gezegd
Prachtig, deze mensen camperen zelf en weten wat fijn is. Je kan in de buurt je gasflessen laten vullen ( vraag de eigenaar). Wandelen en fietsen en alles wat al gezegd is, zelfs de afwas doen. Dikke 9
Sitecode: 20987
Niets te beleven, geen dorpje of stadje op loopafstand. Nu [14-12-2016] uitgestorven, drinkwater ruikt sterk naar chloor. Voor ons niet meer
Hier geweest 4/5-12-16 goede cp, prachtig stadje, mooie wandeling met de hond rond de ommuurde stad, Lidl bij aankomst stad en Carrefour bij cp. Stonden met 10 Campers en allemaal stroom voor 5.50€ per 24 uur
Prachtig , stoeltjes buiten en lekker wandelen met de honden ,hier op 11-12-2016 vanuit de camperplaats naar rechts 200 m ,is WiFi bij klein Office Tourisme. Voor ons een dikke 8
Vergeten een 8 te geven
Camperplaats prima al is dit de eerste camperplaats waar ik voor de honden moest betalen. Stadje een flinke wandeling. Omgeving veel te wandelen echter erg dor en allemaal hetzelfde . Camper baas hebben wij niet eerder meegemaakt. ( las iets over contactgestoord ???)
Heel verzorgde camping en vlak bij het mooie stadje EL rocio , dit moet je zien ,een cowboy stadje met een prachtig natuurgebied en op zondag een happening. Echt aan te bevelen. Door de week kan je ook op de camperplaats staan maar in het weekend verboden.
Mooie camping en goed verzorgd kom je echter buiten de camping dan is het vreselijk en zie je alleen plastic, fietsen en wandelen door het plastic , het strand vervuild door plastic. Wij vinden de omgeving ook belangrijk en die krijgt een 1 vandaar de lage score
Bij regen verschrikkelijk ,alles scheef, chaotisch, omdat veel mensen er lang staan heerst er een vijandige sfeer. Wel mooie omgeving om te fietsen, minder om te wandelen. verder niet echt aan te bevelen.
Prima plaats. Geen internet. Toiletgebouw gesloten. Intermarche vlakbij.
Wij betaalden €14 met stroom, die ook nog eens de hele dag uitgevallen was (voor deze dump opslag). Niet aan te bevelen
Wij betaalden 10€ voor een overnachting met stroom, een miezerige douche in een plastic tuinhuis waar het water niet weg liep en een laag chemisch toilet.eigenaar niet gezien dus ook geen water innemen. men moest hem bellen om te betalen. Omgeving ook niet veel conclusie veel te duur
Alles is al gezegd behalve dat er door de organisatie van Pedro en Mireille het een echte vrienden(familie)camperplaats was.
Prima plaats , alles voorhanden en gezellig oud centrum. En gratis
Prima overnachting plek met een prachtig Plaza Mayor. Goed wandelgebied voor mensen met hond. Aan de linkerkant in het dorp is een grote Leclerc supermarkt.
Prima plaats er zijn picknick plaatsen op het gras en bij cave de Jurancon aan de overkant kun je jetons halen. Daar is een net toiletgebouw en sani
Dit weekend aangekomen en geen evenementen , er hing een briefje op met tijdelijk gesloten naja waardeloos