@Krisdevos
- 2008
wij kunnen de voorgaande reviews alleen maar beamen. Josè&Ingebjörg doen met beperkte middelen al wat zij kunnen om het iedereen naar de zin te maken. Geweldig enthousiast onthaal en gezellige sfeer op een indrukwekkende locatie. Er is weliswaar nog wat werk te verzetten, maar dat doet geen afbreuk van het kampeergenot en het ontbrak ons aan niks. De lekkerste broodjes werden s’ochtends (gratis) aan onze camper gebracht.
Wat een ervaring! De camping is inmiddels volledig afgewerkt, het enthousiasme van de uitbaters spat er echt vanaf zowel op de camping als in bar/restaurant waar je trouwens lekker kan eten. De camping is super netjes en maagdelijk wit door de volledige bedekking met kleine witte steentjes. Ondanks de overvloedige regen geen spatje modder te bespeuren. Het sanitair is mooi, functioneel en smetteloos schoon. Ronduit fantastisch, bedankt!
zeer leuke camperplaats, met een gezellige insteek. Eenvoudig maar afdoend sanitair (zelf niet gebruikt). Voor deze accomodatie en op deze ligging is 22,5€ zeker niet teveel gevraagd. Lekker en niet te duur restaurant naast de camperplaats. Prachtige fietstochten in de omgeving gemaakt.
fantastische camping voor wie nog echt wil kamperen in de natuur. Rustig gelegen bij pittoresk dorpje Fabras en 4 km van het prachtige en levendige stadje Jaujac. Lekkere pizza’s op woensdagavond en restaurant vrijdag, zaterdag en zondag op de camping. De Franse eigenaars zijn superlieve en behulpzame mensen (ze hielpen me zelfs met het herstellen van een lekke camperband). Sanitair is éénvoudig, netjes en aangepast voor gehandikapten.
Na een paar uurtjes “DeWitten in Schijndel” hadden we geen zin om naar huis te rijden en kwamen zo op deze camperplek te recht. Wat een openbaring! Niet moeilijk dat deze plek tot “Camperplaats van 2024” verkozen werd! Het beste van 2 werelden: een perfect werkend betaal systeem en dan Desiree die persoonlijk elke gast komt begroeten en vol begeestering de omgeving beschrijft. Prompt zijn we 2 dagen gebleven en komen 100% zeker terug.
18/02 en dag 7 van onze “Maidentrip” met onze nieuwe Frankia waarbij een verblijf op deze geweldige, nette en rustige camperplaats niet mag ontbreken. Zoals steeds is Carl in de weer om alles in de puntjes te verzorgen en de gasten vriendelijk te ontvangen. Ondanks de vrieskou is er watervoorziening en voor zij die het wensen is het sanitair beschikbaar. Kortom; een super aanrader! ps: waarom heb je met een camper meer dan 6amp stroom nodig?
Dag 6 van onze “Maidentrip” met de nieuwe Frankia en hier op 17/02 een dagje verbleven. Prachtig en rustig gelegen, meer dan ruime plaatsen, netjes en verzorgd, handig automatisch in-en uitcheck systeem, kortom niks op aan te merken. Tijdens onze wandeling stuiten we; vlakbij de camperplaats; op een Natuurbegraafplaats in het bos, dat bezoek was voor ons een aan te raden maar innemende ervaring.
Dag 4 van onze “Maidentrip” met de nieuwe Frankia en op deze nette en verzorgde camperplaats rustig overnacht op 16/02. Beetje opletten bij het aanrijden vanwege het nogal steile talud. Putje winter en dorpje doods en op slot maar werd goedgemaakt door de prachtige omgeving. Elektriciteit is mss wat prijzig maar die hebben wij in principe niet nodig, dus ook geen last van. Kortom zeker een aanrader.
dag 3 van de “Maidentrip” met onze nieuwe Frankia. Eenvoudige maar mooie en nette ruime camperplaats waar alle basisvoorzieningen aanwezig zijn. Ultieme rust en ondanks de strenge vorst was er toch stromend water aanwezig. Pronsfeld op zich stelt weinig voor maar de omgeving daarentegen; prachtig wandelgebied. Kortom voor de echte camperaar een absolute aanrader.
dag 2 van onze “Maidentrip” met onze nieuwe Frankia, fijne wandeling gemaakt in de besneeuwde bossen, zeer lekker gegeten in het Biermuseum en zalig rustig geslapen op deze gratis camperplaats. Dankzij deze geweldige camperplaats in de letterlijke zin was de sfeer direct gezet!
wat een mooie en verzorgde camperplaats! Van de Achterhoek is geweten dat ze vriendelijk en behulpzaam zijn, wel dit werd door deze mensen zeker bevestigd. De hele familie is in de weer en spaarde tijd nog moeite(ijsjes, paaseitjes) om het ons gezelschap tijdens het afgelopen paasweekeinde zo geslaagd mogelijk te maken. ABSOLUTE AANRADER! de Belgische Campervrienden :“Camping Renard”
goede en nette serviceplaats op parking Intermarché. Grijs en zwart water lozen is gratis, drinkwater tanken met muntstuk 2€. 120liter water getankt en 2€ was nog niet opgesoupeerd.
wel 5 staanplaatsen, geen service voorzieningen. Ook nagevraagd bij personeel Lidl.
Na een indrukwekkend en beklijvend bezoek aan Oradour-sur-Glane hier overnacht. Voor 11,4€/nacht servicepunt, stroom 6Amp en mooi uitzicht in alle rust mag je zeker niet klagen.
niets op aan te merken, rustige nacht gehad en leuke ochtendwandeling/honduitlaat gemaakt rond de vijver. Bij de ingang is een piepkleine epicerie in het voormalig wachthuisje van de niet meer bestaande tramlijn met een zeer vriendelijke uitbater.
wij kunnen alleen maar bevestigen dat dit een mooie, verzorgde en zeer rustige camperplaats is.
we stonden er in begin september enkele dagen met een groepje (camper)vrienden. Zeer leuke tijd gehad dankzij deze geweldige camping met supervriendelijke uitbaatster. Ook eenvoud kan een meerwaarde zijn.
Onverwacht verdoken gelegen camping ontdekt in een zeer mooie omgeving. Zeer rustige camping met hoofdzakelijk vaste gasten. Infrastructuur sterk verouderd en deze camping straalt een vergane glorie uit. Wel netjes en proper met vriendelijke uitbaters. Meer moest dat voor ons niet zijn.