@Kristel-Stoops
mooie plaats, alles is er aanwezig. Natuurgebied Felsenmeer vlakbij. winkels ook vlakbij.
prima plek naast het zwembad. wandelen vlakbij in het natuurgebied. Centrum heel mooi versierd voor kerst, 8 minuutjes fietsen, gezellig om te winkelen of de historie van de stad te ontdekken. gratis lozen en vullen. Water niet afgesloten.
mooie rustige plaats. we hebben er goed geslapen. Bakker komt ‘s morgens langs.
Sitecode: 162000
mooie rustige staanplaats aan een meertje. Je kan rond het meer wandelen. veel mogelijkheden voor mountainbikers. Vuilbakken aanwezig. Toilet aan het strandje is proper.
Heel mooie plaats! Zeer vriendelijke eigenaars. Plaatsen met of zonder stroom. Registreren zelfstandig door een plaats te kiezen op de kaart en het desbetreffende mapje mee te nemen. Daarna door rijden naar je plaats. Vissen en zwemmen in het meer is toegelaten.
Een parking zonder voorzieningen. Het stadje Monschau is te voet te bereiken. Heel mooi en de moeite waard om te bezoeken. Ook een glasblazerij vlakbij. In het centrum zijn winkels alsook een bakker.
heel rustige camping, vriendelijke eigenaren. Sanitair modern en proper.
Grote en rustige parking aan een Ravel om te fietsen. Ook plaats voor grote campers. Geen voorzieningen. Voor ons prima voor 1 nacht.
Heel mooie CP, plaats voor 6 campers. Toen we toekwamen waren ze alle 6 bezet, ons op de gewone parking gezet. Geen probleem. De 2e zondag van de maand is er markt op de parking van 10–17u dus dan zal dit niet gaan. Goede bakker vlakbij en verschillende drank-en eetgelegenheden. Geen voorzieningen gebruikt. Rustig en net. Goed geslapen.
Sitecode: 19022
Mooie plek en zeer vriendelijke uitbater.
Mooie plaats met zicht op de Rijn. Dorpje is ook de moeite om te bezoeken.
Sitecode: 61946
1 nachtje gestaan op 28/7. Het was toen heel warm en daarom waren er ook veel mensen die verkoeling kwamen zoeken. Dan moet je geluk hebben om een plaatsje te vinden. Goed voor 1 nacht zonder voorzieningen. Zwemmen is gratis.
Mooie en rustige plaats. We hebben een zomerwandeling gedaan en daarna nog wat fietsen door het dal. Er is een toilet en douche aanwzeg. Lozen en water is gratis. 10 euro via betaalautomaat. De gebruiksaanwijzig is wat onduidelijk. Eerst op de gouden knop drukken en daarna kan je 10 euro inwerpen. Voor ons een prima plek en mooie paden om met de rolstoel te wandelen!
Sitecode: 12046
Mooie plaats. Wij hebben er 1 nacht gestaan nadat we highline 179 hadden bezocht. Er is een kleine speeltuin en een kleine (zwem)vijver. Met de fiets ben je zo aan heiterwang see, heel mooi! Er zijn broodjes te verkrijgen.
1 nacht gestaan op 12/7. Wij vonden dat er weinig lawaai was. Er is een servicepunt aanwezig. Tussen oktober en april zijn er beperkte plaatsen. 10min naar Abdij.
Op 12/7 om 18u aangekomen maar deze was echter volzet. Dus tijdig aankomen is de boodschap. Zag er wel ok uit. Volgende keer meer geluk. Ben benieuwd naar het stadje. We zijn dan doorgereden naar Ottobeuren.
Plaats zonder voorzieningen. Ideaal voor op doorreis. Vlakbij overdekt zwembad en park met vijver en speeltoestellen. Paden in het park zijn rolstoelvriendelijk. Prima voor 1 nacht!
Camperplaats vlak bij autostrade. We hebben er gestaan op doorreis naar Oostenrijk. Mooi park om door te wandelen. Er is wel verkeerslawaai maar daar bestaan oordopjes voor. Zelf geen last van gehad. Ook geen jongeren gezien. Dus wel als positief ervaren.
Heeft alles wat een camperplaats moet zijn en dat voor maar 10 euro! Wij hebben er rustig kunnen slapen en het authentieke dorpje kunnen bezoeken. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.
Mooie en rustige camperstaanplaats. We hebben er 1 nacht gestaan op terugreis van Oostenrijk naar België. Vlakbij is er een restaurant met speeltuin. Ook hebben we rond de vijver gewandeld (4km). Er is een voetbalveldje, petanque-baan, fietsmogelijkheden,... Enkel elektriciteit en vuilbak aanwezig, maar meer hadden we niet nodig. Een aanrader zeker met kinderen.
Op de camping verbleven van 24/12-28/12/2017, gezin met 2 kinderen. Positief aan de camping vonden we:zeer proper en knap sanitair,een klein zwembad (voor ons zeker groot genoeg), broodjesservice, busvervoer gratis voor campinggasten om de 40 min, restaurant Negatieve ervaringen:prijzige skilift voor berg en dal rit, infobrochure enkel Duitstalig Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Leuke plek op doorreis naar Oostenrijk. Vlak bij tramspoor met halte en bij een park met vijver. mooi om te wandelen , een mooie speelzone is in opbouw (oplevering mei 2018) Lidl vlakbij. Ulm ligt in een milieuzone waarvoor je een vignet moet hebben. Wij hadden er geen, ook geen controle gehad.
Goede plek voor een overnachting op doorreis. Goed verlichte plek. 6euro/24u Je kan wandelen rond een meer vlakbij, maar door het slechte weer waren de wegen te modderig om met kinderrolstoel te doen, dus deze niet gedaan. Lijkt wel leuk voor in de zomer. Geen voorzieningen gebruikt.
Mooie plaats. Ideaal om met kinderen (onze zijn 7 en 9 jaar) te doen. Je betaald 8euro voor 48u via een parkeerautomaat. Met het ticket kan je bij het zwembad een jeton bekomen voor water of het ledigen van het toilet. Let op de openingsuren zwembad! Er is een speeltuin met picknickbanken. Dorpje vlakbij met supermarktje en drink-en eetgelegenheden.