@Kristien-B
- 2023
We genoten erg van deze camperplaats. We stonden hier 3 nachten voor 135 euro voor 5 personen. De bus naar Zagreb stopt voor de deur. De busregeling kan je verkrijgen. Dat kostte 3.50 euro enkele rit en daarna nog tram 6 of 11 naar het centrum. Zwembad zorgde zeker voor verkoeling. Mooi sanitair in uitstekende staat. Aanrader!
Grote parking. Er was nog veel plaats´s Avonds drukker omdat er dan veel mensen hun auto zetten om iets te gaan eten. Zeer levendige boulevard in de avond. Rimini is een mooie stad. We deden dit met de fiets.
Wij hebben de stad bezocht en heerlijk geslapen. Alles zoals hieronder vermeld. Leuke plek.
We hebben hier 2 nachten gestaan. voldoende sanitair, wel wat ouder. Afwassen met koud water. Snel met de bus in Venetië. Vriendelijk personeel.
Heel gezellige plek om te verblijven. We stonden op een extra terrein achteraan. We genoten van het winkeltje en kochten groenten, fruit, pasta in bulk, brood, honing en fruitsap. Vanaf daar gemakkelijke verbinding met tramlijn 3 of 15 naar het centrum. De betaling van de tram begrepen we niet goed. Je betaalkaart kan je maar 1x gebruiken. Er ging 10 euro van onze rekening per dag. We zijn met 5 personen. We weten niet of we te weinig betaalden?
Heel leuke, rustige en gezellige camping. Stadje op wandelafstand met winkel en restaurants. We fietsten naar Colmar. Wij betaalden voor 2 nachten met 5 personen €65. (toetisten-en gemeentetaksen inbegrepen)