@Krisv5
- 2020
- Hobby Nero T710ge
- 2025
Mooie camping, maar niet zo geschikt voor grote campers van 7,5m en heel druk in de zomer. Voor te douchen kon je beter in de ochtend douchen, en dan had je redelijk warm water, s’avonds was het lauw water. Ook dien je om de 20 seconden de knop terug in te drukken om warm water te krijgen. Hetzelfde geldt ook voor het afwassen van je vaat, water was ook niet echt warm. Vanaf de camping kan je wel mooie wandelingen maken.
prima plek als uitvalsbasis voor verschillende wandelroutes. camping is erg mooi geïntegreerd in het landschap. sanitair beetje oud maar wel schoon. 2 volledig uitgeruste keukens aanwezig, losloopzone voor honden. 380kr/nacht en 20kr voor douchemunt voor kleine 5 min warm water! erg vriendelijke ontvangst door Eric. wij vonden dit een erg mooie en fijne plek!
camping heeft een prima ligging om de wandeling te maken naar de gletsjer. Maar daarmee is dan ook alles gezegd. Sanitair is verouderdwerktwasmachine en niet fris, warm water in de douche voor 10kronen, 4min als het al werkt. Gebruik van de wasmachine is een drama. Je moet aanmelden op een lijst, maar halverwege de dag klopt de lijst al niet meer. 2 dagen op rij zitten wachten om een wasje te kunnen draaien, het slaagt nergens op…
ik mocht grijs water lozen vlak voor de grote garagepoort aan het parcours. daar is een afvoerput. Zwart water mocht eventueel in het toilet. ik vermoed dat er geen drinkwater kan ingenomen worden, de enige slang die ik zag was om mountainbikes schoon te spuiten.
Tja, weinig toegevoegde waarde met de camper. Het sanitair is erg basic, chemisch toilet kan je lozen maar mag je niet naspoelen. Grijs water kan je niet dumpen en zuiver water mag je slechts beperkt (25l) innemen. Monique is wel een vriendelijke dame met een hele mooie ranch. De ligging is erg rustig. Met een tent snap ik deze plek, maar niet met een camper, dan kan je net zo goed vrij kamperen.
mooie camperplaats en zeer rustig. douche en wc werkt met een code. Waren prima in orde. er staat een houten overkapping waar je ijsjes kunt pakken. er hangt een brievenbus waar je het geld kunt insteken.
Heel mooie en nette plaats, super vriendelijke eigenaar. Biedt veel extra met de AlmButler pas zoals gratis gebruik van de kabelbaan die letterlijk er vlak naast ligt.
Echt zo’n Vacancesolei-camping, weinig op aan te merken qua sanitair, chaos bij receptie, erg druk aanvoelend,... Niet echt wat wij zoeken