@Kroese2017
- 2000
- Fiat Cartago Malibu
- 2017
- Buscamper
fijne terrassencamping. eerst goed kijken waar je kunt staan, ligt aan de grootte van de camper. mooi aan rivier. wandelen naar porto 2 km. €27 per nacht zonder stroom
een topcamping. zeer vriendelijke medewerkers. Er zijn diverse plaatsen, vlak aan zee zijn het duurste, wij hadden een plek tussen de naaldbomen voor €15,50 per nacht met 2 personen en een camper, zonder stroom. de supermarkt op de camping is netjes schoon en heeft een groot assortiment. honden zijn welkom op het strand, douches zijn netjes en worden goed schoongehouden, lekker warm water. de shuttlebus van de camping naar Bastia is ideaal €5 pp
mooie aangelegde plek vooraan bij het dorp, aan het strand mag niet meer. bij de ingang een kaartje pakken en de slagboom gaat open. wel een grote hobbel. dorpje is leuk om door te wandelen, maar leeft nog niet. nog te vroeg in het seizoen denk ik. verder nog een mooi wandelpad waar je in verschillende richtingen kunt wandelen. mooie rustige plek met alle voorzieningen. €20 en stroom €5.
we stonden 9/4 helaas voor een dichte poort. de camping zou 8/4 open gaan. We hopen dat ze volgende week open zijn als weer langs komen
een nachtje gestaan. aardige beheerder, fijne schone douche en toilet. kost €1,00, accepteert alle munten. water en elektriciteit op de plek mogelijk. Heel rustig ‘s nachts. al met al goed om weer naar terug te komen.
fijne rustige locatie. aardige eigenaar. mooie omgeving tussen besneeuwde bergkammen en veel paraglyders. een wijnproeverijtje om 18.00 uur met mooie producten. al met al een mooie ervaring en we zouden hier zeker terugkomen. €10,-
wel camperplekken na het huisje maar moeilijk in te rijden. wij hadden geen goed gevoel bij de plek, net naast speeltuin maar toch wat eenzaam. wij zijn verder gereden
mooie camperplek dichtbij restaurants, overkant de moezel. wat stadsgebouwen tot 21.00 uur maar niet storend voor ons. bij uitrijden uitrijticket scannen, bankpas scannen. super handig. €18,-
hele mooie rustige camperplek met wijnproeverij. mooi uitzicht op de moezel. aardige mensen
2017, super camper/campingplek met schoon sanitair. Op fietsafstand van Tregastel, half uur, mooi langs de kust