@Kuddel7
Ik wilde eerst naar de camping en toen ik langs deze plek kwam ging ik even kijken en was meteen onder de indruk. Vooral plaatsen voor campers met aanhangers. Hoe ver de stad in nu weet ik niet, ik heb een fiets die niet zo slecht is. Alles over kaartbetalingen hoeft alleen maar het menu te volgen.
Waren 2 dagen op het plein 25€ 2 personen zonder elektriciteit. Sanitair schoon.
Was vijf dagen overdag een beetje luidruchtig op dit plein, maar dat negeer je De dichtstbijzijnde supermarkt ongeveer 3,5 km. naar de plaats ongeveer 1 km
Mooie schone camperplaats hier een week gestaan. Ongeveer 2 km naar Carrefour, Lidl en Intermache. rustige plek momenteel € 14,70
Een zeer mooie ruime plek met meer dan 100 parkeerplaatsen. twee afvalstations voor €13 + verwijdering en elektriciteit inbegrepen. Winkelen in ongeveer 1000 m
Twee weken hier op deze site doorgebracht, waarvan één op een motorfiets. Deze plaats heeft ook niet de nieuwste sanitaire voorzieningen, maar ik voelde me hier ongelooflijk op mijn gemak. Eigenaar een zeer vriendelijke persoon spreekt Duits. Dagtarief €12 met stroom er is geen afvoervloerinlaat. Chemisch toilet legen. Voor mij een goed uitgangspunt voor motortochten.
3 dagen op het veld gestaan voor €22 met de ACSI-kaart Oké, graag gedaan
Ruimte is ok voor €12 U dient 400m ervoor een toegangskaart van de camping te halen en deze na uw verblijf daar weer in te leveren. ID moet worden gestort. Alles werkt prima
Deze plaats ligt in de buurt van een school of sportcentrum. gratis bij elektriciteitspunt elektriciteit € 1 Het veld is een beetje scheef. Wielkeggen zouden geschikt zijn
Een zeer goed onderhouden parkeerplaats. 18 € enkel te betalen met kaart.
Zeer mooie parkeerplaats. Winkelen op ongeveer 400 meter. 8 € aan de automaat en altijd geschikt. Bij ons was de stroomautomaat defect, dus er was altijd stroom
Sitecode: 11999
Eerst kost de parkeerplaats vanaf 27-09 € 7,00 Mooie centrale parkeerplaats en schoon.
Parkeerplaats hoort bij de badkamer. Daar krijg je een sleutel voor de poort borg van 20 €. De staanplaats zelf kost € 16,50 voor twee personen het omvatte elektriciteit water toilet verwijdering sanitaire voorzieningen. er zijn rechte plaatsen waar je geen wiggen nodig hebt
Plaats OK Douches OK De plaats is prachtig, direct aan een rivier en aan een weg die ons niet stoort
Leuke plek overal grasveld. Ik sluit me aan bij de anderen sanitair is OK. 90 PL voor 2 personen + elektriciteit
Mooie parkeerplaats. Stil 's nachts. De trein rijdt tot ongeveer 23.00 uur. geen aan- en afvoer
De plek is geweldig Het zou leuk zijn om een aan- en afvoer te hebben, maar je kunt niet alles hebben
07.10.20 Zeer mooie CP. Schone douches en toiletten. Op dit moment is de receptie om 17:00 uur gesloten. Bel dan
Fijne rustige plek. 10 minuten naar de plaats. Geen V&E
Sitecode: 11913
Gemakkelijk parkeren overdag lawaaierig vanwege de weg. Gratis en geen V&E
Mooie rustige plek met elektriciteit en afvoer. Winkelmarkten op 50 meter afstand 👍
Zeer mooie, schone plaats. Graag weer
Standplaats voor één nacht OK. Zet een lichte helling op.
Zeer mooie plaats schoon, maar ik denk dat het betalingssysteem maar iets kompleziert
Sitecode: 20316
Geweldige plek, niet voor een nacht. Nadeel fast track passeert de plaats. Rust 's nachts👍🏻
Mooie schone parkeerplaats en rustig. Deze toonhoogte bevindt zich in het midden. Een goede plek om te verblijven in de richting van Portugal.
Plaats op de Elbe een beetje verkeerd maar anders ok. Stad op loopafstand. 8 € contant of per creditcard. Geweldig idee. Elektriciteit inbegrepen.
Prachtige plek gratis elektriciteit 2 €
Sitecode: 12055
Een prachtige plek met uitzicht op de Elbe. En de hond is niet te kort. Lange wandelingen met de hond op de dijk