@Kueski
Lid van Campercontact sinds 2020

De plaats ziet er mooi uit en met goede diensten. Maar we gingen op 19 augustus en toen een man probeerde binnen te komen, denk ik dat de eigenaar van een afstand tegen ons schreeuwde dat we moesten gaan en dat het gesloten was. Het is duidelijk dat de bedoeling van het gebied niet is om de kampeerders te dienen, maar om de wijnmakerij te promoten.
Vrij rustige plek en dicht bij de stad. Er is een paal met chemische ledigings- en watervulvoorzieningen, die perfect werken en in zeer goede staat zijn. De paal met de stopcontacten werkte niet, daarom is er geen elektriciteit.

Het is een verharde esplanade met een zekere helling. Als er geen plaats is op de parkeerplaatsen van de vuurtoren, kan dit een goed alternatief zijn. Lopen is 20 minuten van de vuurtoren en 20 minuten van de stad. Het heeft geen services.
Een zeer goed gebied, het laat zien dat het is ontworpen door een persoon die een camper is. De eigenaar is zeer attent en bereidt het gebied voor om autonoom te zijn en het het hele jaar open te hebben. Van de beste waar we in zijn geweest
Sitecode: 19478
De omgeving is erg goed, er zijn veel meer plaatsen dan 5, met alle voorzieningen behalve elektriciteit. Een heel gezellig stadje en de omgeving ligt naast het zwembad. Ik zou een maar zeggen, het gebied is waar jongeren en kinderen elkaar 's nachts ontmoeten, we waren op een zaterdag en er was veel lawaai tot in de kleine uurtjes.