@Kuijk
Kleinschalige camping heerlijk rustig. gelegen aan een beek. Klein zwembad om even heerlijk af te koelen. Nette sanitaire voorzieningen vooral de douche zonder muntjes en met een gewone mengkraan is zalig. Super lieve beheerders die ook maaltijden en ontbijt aanbieden. Voor rust en confort een prima plaats voor een prima prijs.
Goed bereikbaar. Volg inderdaad de bordjes voor de caravan en je vindt hem aan de rechterkant. Keurige lokatie ook goed voor een overnachting.
Mooie camping met ruime plekken. zeer vriendelijk personeel. Kwamen voor 2 nachten maar hebben er nog eentje bijgeboekt. Zeer leuk voor uitstapje naar La Tremblade. Lekker oesters en mosseltjes eten. Een aanrader. Zal in het seisoen wel wat drukker zijn maar nu heerlijk rustig.
Kleine camping van gemeente aan de rand van dorp. zeer vriendelijke beheerder die enkel smorgens en aan het einde van de middag aanwezig is. poort is open je kan buiten de tijden dat de beheerder aanwezig is zelf een plek zoeken. Maar dat is dus het probleem de poort sluit ook niet in de nacht en dat geeft een onveilig gevoel aangezien er ook ander volk de camping oprijdt. Goed voor op doorreis. Sanitair niet beoordeeld aangezien zelfvoorziening.
Heerlijke camping met ruime plaatsen. Deels uitgevoerd met water en afvoer. 16Amp stroom. Heerlijk zwembad. And last but not least zeer aardige eigenaars. die zeer veel doen om het de gasten naar hun zin te maken. En die weg die er naast ligt valt echt reuze mee. Wij zijn er nu voor de derde keer en komen zeker nog graag vaker terug .
Net behulpzaam personeel. Helaas geen 200 meter van het strand maar 600 meter. Honden op het strand niet toegestaan. Om die reden maar 1 nacht gebleven.
Is niet meer van Dancamps
Mooie lokatie van waaruit het gehele eiland bezoeken valt. Zeer aardig personeel. En superdeluxe plek om te douchen. Je handdoekje liggen al voor je klaar. Wij komen als we in de buurt zijn zeker terug.
Wij kwamen aan met onze camper van bijna 7 ton. En omdat er zeer veel regen was gevallen konden we de camping niet op. eigenaar gaf aan dat we, doordat het terrein door en door nat was, waarschijnlijk zouden vast komen te zitten. In plaats daarvan mochten we kosteloos op de verharde parking overnachten. Over super service gesproken.
Prachtige plek. Bijna direct aan het strand. Toilet en vuilniscontainers aanwezig maar gezien eigen voorzieningen niet gebruikt. verder geen voorzieningen maar hebben er twee nachten gestaan. Aanrader.
Mooie camperplaatsen. Vriendelijke eigenaren. Eventuele electra via meter dus je betaald wat je gebruikt. Goed en schoon sanitair. Veel voorzieningen. Aanrader.
Nette camping alleen in het hoogseizoen met € 50 per nacht incl. 2 honden veel te duur. Beter kun je dan naar de tegenover gelegen camperplaats gaan.
Keurig nette camping alle voorzieningen. Zeer net en behulpzaam personeel.