• Camperlocaties

Ja
2020

Buscamper

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prachtplek, ruim, heerlijk rustig, uitzicht op bloemenveld. Prima sanitair en voorzieningen. Mooie omgeving, prachtig wandelgebied in de bossen van het Landgoed achter de camperplaats. Stad Lochem en station op loopafstand.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Sitecode: 111904

Ben het helemaal eens met de vorige review, stroom ook veel te duur, 9 pond per dag. Administratie niet op orde, we kregen een plek toegewezen die al bezet was. De volgende dag kregen we het verzoek te verplaatsen omdat onze plek weer gereserveerd zou zijn door iemand anders. Busverbinding naar Oxford is wel prima.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Erg leuke camping, zeer vriendelijke ontvangst, mooi in de natuur, prachtig onderhouden terrein, 2 gezellige ronde veldjes. Sanitair schoon, maar kan update gebruiken. Veel wandelmogelijkheden langs Coast Path, schitterend.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooie camping, zeer vriendelijke ontvangst, ruime plekken. Sanitair nieuw, fijne douches, toiletgebouw heel netjes. Er komt regelmatig een trein voorbij, maar niet storend. Supermarkt op 1km afstand.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooie camping, op fietsafstand van Amsterdam, ook wandelmogelijkheden in de buurt. Ruim en schoon sanitair, wij hadden grote camperplek, maar er waren ook behoorlijk kleinere. Zwemstrandje aanwezig. Prima voorzieningen.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Sitecode: 20158

Perfecte camping om München te bezoeken, openbaar vervoer in de buurt. Sanitair gedateerd maar schoon, douchemunt €1. Wel lawaai van snelweg, maar niet storend. Restaurantje met kleine kaart. Wij betaalden voor 2 personen met kleine camper €63 voor 2 nachten.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Fantastische plek, wij stonden op de parkeerplaats langs de weg, pal aan de Silvretta Stausee, geen officiële plek, maar er stonden meerdere campers. Uitzicht is grandioos. De pas was aan 1 zijde gesloten vanwege werkzaamheden, dus geen tol hoeven betalen. Wandelroute om meer is ook schitterend. In de ochtend werden wij gewekt door de rinkelende bellen van de koeien die voorbij liepen. Ga ook vooral Heidelbeerschmarr'n eten bij hotel Piz Buin.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Mooie kampeerplekken, allemaal aan het water, de één wat verder van de brug naar het wandelgebied, de ander wat verder van het sanitairgebouw. Ook een prachtig gebouw overigens, als nieuw, en schoon. Goede voorzieningen op het goed onderhouden terrein, zoals bistro, winkeltje, speeltuintje, voetbalveldje, enz.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima ruime camperplaats, €12,50 voor 24 uur, betaling per pin gaat eenvoudig, max 3 dagen, gaat op kenteken, en campers kunnen ook midden op de dag vertrekken als de 24 uur om zijn, dus je hoeft niet altijd vroeg te zijn voor een vrij plekje. Ideaal voor bezoek aan Harlingen of een dagje naar 1 van de eilanden.

Sitecode: 19360

Vlakke grindplekken voor campers, niet heel ruim maar fantastisch uitzicht! Sanitair top en zeer schoon. Smalle steile weg bergopwaarts, maar wel te doen. Wandeling 5km naar dorp ook prima, belbus terug is ideaal. We hebben 4-gangen menu gegeten in restaurant, het was uitstekend, echt heerlijk gegeten. Vriendelijke eigenaar en personeel. We betaalden Sfr101 voor 2 nachten, 2 personen en 1 hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

We hebben pal aan de rivier gestaan, wat een heerlijk geluid dat razende water de hele dag. Zo'n 8km van Davos maar gratis bus/trein, station is direct voor de camping, en korting op bergbanen, wij gingen met de Schatzalpbahn voor de helft vd prijs. Sanitair camping eenvoudig maar wel schoon. We betaalden Sfr118 voor 2 nachten, 2 personen en 1 hond.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping, schitterend uitzicht, goede wandelmogelijkheden in de buurt, op loopafstand van dorp, nieuw en schoon sanitair, top!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Fijn verblijf op deze camping, eigen plekje uitzoeken, niet heel ruim maar prima en rustig. Schoon sanitair, bushalte voor de camping, 2 persoons ov-dagkaart voor €13 gekocht bij receptie. Met de fiets naar de stad trouwens ook goed te doen. Vier nachten geweest, wij betaalden zo'n €33 per nacht, met stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Mooie rustige kindvriendelijke camping, schoon sanitair, vriendelijk personeel. We hadden een plek aan het meertje waar je ook heerlijk in kan zwemmen. Klein natuurreservaat dichtbij waar je kunt wandelen. Wij betaalden 330 in juli.