@Kukuk86

Een locatie beoordeeld15 dagen geleden

zijn hier al meerdere keren geweest super beheerders zeer behulpzaam fijne plek om duren te doen en prima eten in het restaurant in het park voor goede prijs en kwaliteit. fijne douche en schöne wc en je staat veilig achter de poort

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

zeer schone en mooie plaats sanitair als nieuw fijne plek en behulpzame gastvrije mensen

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

fantastische mensen zeer behulpzaam alles staat achter een hek veilig en dicht bij het centrum van de stad, fijne douche en toilet is ook okee wel oud maar schoon en je staat er erg rustig zo behulpzaam als deze mensen tref je niet vaak, komen zeker weer

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

bijzonder vriendelijk personeel, ruime plekken met water en stroom en mooie omgeving, sanitair gebouw nieuw en erg netjes, op loop afstand van centrum maarssen en ook de bushalte naar Utrecht is in de buurt veel vis mogelijkheden bij de visvijver met hengel verhuur, wifi is okee op de toerplekken er zijn acht camperplekken of toerplekken

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Perfecte plek erg mooie camping, vriendelijke en behulpzame eigenaar, op zaterdagavond kampvuur met marshmallows voor de kinderen en mooi grote tent om op picknicktafels bij slecht weer te verblijven en mooie visvijver veel heide voor wandelingen en fietsroutes.