@Kurt-01
Reis al enkele jaren met de dochter door Frankrijk, Spanje, Benelux....
- Alleengaand
- 2019
- Rimor
- 2016
- Ford
- Alkoof
Wat een lieve vriendelijke mensen. Heb je een vraag of probleem staan ze onmiddellijk klaar. Het was ook is leuk om Nederlands te praten. De plekken zijn ruim, niet allemaal even recht. Sanitair is proper en regendouches. Je kan er iets eten en drinken op hun zalig terras. Het zwembad is ook een deugd. En op het meertje kan je vissen en met de pedalo varen.Wij gaan zeker terug...
Leuke en aangename familiecamping. Sanitair is netjes. Vriendelijke mensen. Ruime en schaduwrijke plaatsen. Er is niet veel te beleven maar je kan er bootjes huren, tafeltennissen, petanque, spelen in de speeltuin en natuurlijk lekker zwemmen in het zwembad. Je kan er eten, brood bestellen, koffietje drinken. Aanrader voor mensen met kleinere kinderen.

Vriendelijke ontvangst. Wij hadden een ruime plek met schaduw. Proper sanitair en vriendelijk personeel. 300 m van de zee. In juli en augustus is er in het centrum (1km) iedere avond markt/braderie tot 23u. Er is iedere dag een andere food truck aanwezig.
Een vriendelijke ontvangst op een nette, gemoedelijke camping. Alles was aanwezig en er was een aangename sfeer. Het zwembad was perfect om is af te koelen. Je kan er ook een lekkere pizza of taco eten. Goede uitvalbasis voor het circuit van Le Mans.

Heel vriendelijk onthaal. Mooie ruime plekken. Je kan kiezen waar je ong gaat staan, schaduw, bij de rivier,... Sanitair is wat ouder maar proper. Klein winkeltje waar je brood kan bestellen. Vanaf 18u kan je er snacks eten. Vlakbij centrum met winkels, bars, restaurants,... Juist naast de uitgang een volledig vernieuwd zwembad. Echt top 👍🏻

Hartelijke ontvangst, goede uitleg gekregen zelfs over wat er te zien is. Heel proper sanitair. Ruime plaatsen. Perfect om even tot rust te komen. De prijs per nacht met alles in was 22€ . Hier kom ik zeker terug.

propere en geasfalteerde cp. 9.40€ met elec zonder water. Dicht bij centrum en op enkele km een heel shopping center. Als wij er waren, was het kermis. Een aanrader.

Super vriendelijke ontvangst. De plaatsen zijn netjes en groot. Het sanitair is proper en goed. Er komt ook een bakker langs en op sommige dagen een pizzeria. Het is een rustige camping waarvan je mooie wandelingen kunt maken.
Netjes afgebakende plaatsen, heel rustig. 5 min wandelen van centrum en citadel. Citadel bezichtigen is de moeite waard. De restaurants zijn er voortreffelijk.
Dicht bij de zee en 10 min wandelen van centrum. Het centrum doet echt terug denken aan de jaren 70. Maar is goed voor te staan. Denk wel in de zomer heel druk. Momenteel gratis, geen slagbomen of iemand die komt om geld op te halen.