@Kurt-V
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Zeer geschikt voor campervans, minder geschikt voor grotere campers. Meeste parkeervakken zijn ter grootte van een personenauto, dus te kort en te smal. Onze camper van 7,5m past er niet in. Doorgereden dus.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
€5 is niets te veel volgens mij om grijs water te lozen, toilet te ledigen en vers water bij te vullen. Bij mij stond er niemand in de weg, dus kon ik direct ter plekke rijden. Binnen in de shop tegen betaling van €5 een code gekregen van een heel vriendelijke medewerkster. Jammer dat er in Ierland niet meer dergelijke plaatsen zijn.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Op de verharde parking is het nog steeds niet toegestaan om te overnachten. 50 meter verder aan het strand staan er geen verbodsborden. Zeer mooie rustige plaats zonder voorzieningen. Wij stonden hier met een 5 tal campers. Lekker gegeten in het restaurant vlakbij achter de pub. Zeer verzorgd.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Mooie locatie, maar niet langer gratis. €25/ nacht van 8pm tot 8am, te betalen via QR code. Duur voor een plek zonder enige voorziening. Door gereden dus.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Prima gratis servicepunt! Grijs en zwart water lozen en vers water innemen. Afval kan gesorteerd achter gelaten worden. Alles proper en net, wat kan je nog meer verwachten?
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

Ik zou kunnen herhalen wat anderen reeds gezegd hebben, maar dit zou zinloos zijn. Daarom in 1 woord: top!
Is inderdaad een parkeerplaats op het gras tussen bomen. Zeer rustig 's nachts. Wij stonden hier met 4 campers. Overdag wordt de parking ook gebruikt door wandelaars. Goed bereikbaar, ook voor grotere campers.