@Kurtontour

2006

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

RENOVATIEWERK TOT JUNI 2025 Momenteel is parkeren op deze parkeerplaats alleen mogelijk. Als alternatief kunt u gebruik maken van de camperparkeerplaats Hambach (Dammstraße, 67434 Neustadt) voor levering en verwijdering. Bedankt voor uw begrip!

Verzorgde en verkavelde ruimte. Betaalautomaat met kaart. Keuze uit 4u of 24u. Direct naast de historische stad.

Populaire en handige plek voor het verkennen van Neustadt. Betaling met munten of EC-kaart.

Vlak grindgebied bij het clubgebouw. Geen riolering of toiletafvoer mogelijk. Drinkwater mogelijk. Betaling mogelijk met een envelop in een donatiebus of in de dorpswinkel. £ 12 zonder elektriciteit.

Mooi uitzicht op zee en de heidevelden. Houd de heide en het plein schoon, zodat de parkeerplaats en het uitkijkpunt behouden blijven.

Geweldige plek. Goede infrastructuur. Geweldig uitzicht vanaf de kliffen.

Super verzorgde plek. Zeer prettig en schoon sanitair. Je voelt je hier welkom en op je gemak. Wasserette Super, wasmachine en droger aanwezig. Bestelwagen van 6 m zonder elektriciteit £ 29.

Sitecode: 20225

Centraal in de stad kamperen. Uitzicht vanaf de zee. Vriendelijke ontvangst.

Vriendelijke ontvangst. Praktische en goedkope camping. Wij waren zeer tevreden.

Zeer mooi uitzicht. Smalle straat, moeilijk over te steken. Toegang niet geschikt voor grotere campers. Bestelwagen 6m werkt goed. Op zondag erg druk. Parkeerplaats overvol.

Sitecode: 102066

Prachtige bosparking van het Bosprogramma. Geen diensten. Betaling via RingGo-betaalapp of RingGo-website. Inloggen vereist. Persoonlijk had ik goede ontvangst bij Vodafone UK.

Royale parkeerplaatsen voor campers. 's Nachts betaald. Betaling Betaal per telefoon. Toiletcassettes kunnen geleegd worden. Tank met inlaatmondstuk. Geen schacht om overheen te rijden. Geen watervoorziening mogelijk.

praktische parkeerplaats zonder voorzieningen voor overnachten en staan op het strand. Zandstrand direct aan de parkeerplaats.

Mooie rust- en nachtplek aan de Sagenweg, landzijde. Ook is er een rustplaats aan de waterzijde van de weg. Oproep aan de hondenbezitters: De rustplaats aan de Sagenweg, landzijde, is geen "poetsplaats" voor uw honden. Houd de rustruimte en Legend Trail schoon. Dank u voor uw begrip. We voelden ons gestoord door hondenwandelingen.

Prachtige plek in het lariksbos. Zeer netjes en schoon. Betalen met envelop aan de kassa. Afvalverwijdering alleen met oplaadbare zakken.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Goede en verzorgde plek. Met dank aan de gemeente Leysin

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Eenvoudige plek maar schoon. Geen riolering en toiletafvoer. Afvalverwerking ja. Betaal met Twint, QR-code of in Magasin xx in Le Pont. CHF 8,00 per persoon per nacht. Schoon toilet aanwezig.

Aardige mensen, kleine gezellige camping. We komen terug.

Geweldig plek. Gelijkmatig en goed onderhouden. Dankzij beheerder. Goed uitgangspunt voor bisse-wandeling Tortent Neuf.

Mooie en rustige plek in de bergen. Geen riolering.