@Kutties

Ja

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Heerlijke camping, met vooral Nederlandse gasten. Vriendelijk personeel! Ruim opgezet. Gezellige lounge met prima eten. Honden zijn meer dan welkom. In de rivier kan je lekker dompelen. Route vanaf Aulla echt prachtig maar ook behoorlijk bochtig en soms smal. Met camper van 7,5 lukte het, maar via Lucca rijdt het fijner. Sanitair basic maar prima. Doordat alles bij elkaar zit (afwas/douche/toilet), weinig privacy. Overall: dikke aanrader!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Gezellig drukke camping direct aan het meer. Honden mogen hier ook zwemmen. Heerlijk restaurant! Gezellige bar! Winkeltje voor met meeste benodigdheden en verse broodjes. Sanitair prachtig en wordt goed schoon gehouden. In de omgeving prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Veel minder massaal dan aan het Gardameer. Aanrader!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Voor de 2e keer op deze camping gestaan met hond. Eigenaren super aardig! Sanitair verouderd maar schoon. Broodjesservice, gezellig terrasje. Genoeg te doen in de omgeving!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Op doorreis hebben we hier 1 nacht gestaan met hond. Leuke biergarten, prima restaurant, schoon sanitair. Er gaat een mooie wandeling vanaf de camping. Ook mogelijkheden met de fiets.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een heerlijke plek! Vriendelijke personeel, ruime plaatsen, lekker restaurant en volop mogelijkheden tot wandelen en fietsen vanaf de camping. Sanitair wat verouderd maar schoon. Douches zijn niet super warm en met muntjes. Wij komen zeker terug!

Deze camping ligt aan het meer. Leuk barretje met ligweide. Sanitair prachtig! Wij stonden op de camperplaats. Prima plek! Honden welkom, mogen ook lekker zwemmen in het meer. Leuke wandelingen vanaf de camping. Lekker restaurant! Broodjesservice aanwezig, wel belachelijk duur (€3 voor croissant) . Camping is een aanrader!

Heerlijke camping! Hele aardige mensen! Sanitair ziet er verouderd uit maar is heel schoon. Wij stonden op de camperplaats net buiten het hek. Composthoop achter de camperplaatsen zorgt af en toe voor wat riekende sensatie. Maar toch een prima plek! Veel mooie wandelingen vanaf de camping, dorpje op ongeveer 3 km lopen, gondel naast de deur. Als je op de camping wil staan, moet je reserveren. Aanrader!

Wat een heerlijke camping! Wij stonden in het Zwijnenbos waar jezelf een plekje uit kan zoeken. Prachtig in de natuur, rustig en stil. Op loopafstand van het dorp met leuke restaurantjes en een supermarkt. Sanitair schoon en warme douche (€0.50 muntje).

Wat een pareltje! Prachtig in de natuur, heel veel rust, ruime plaatsen, heel vriendelijke beheerders. Sanitair is schoon en de douche is fantastisch!! Broodjeservice. Echt een aanrader!!

Prima plaatsen! Prachtige omgeving, makkelijk in te begeven door buskaart die je krijgt. Faciliteiten van het zwembad die je mag gebruiken zijn prima.

Grote camping met ruime plekken. Alles is goed geregeld. Aardig personeel, schappelijke prijs, voldoende en schoon sanitair. Restaurant er bij is lekker. Winkeltje verkopen ze de nodige spullen en meer, wel prijzig.

Sitecode: 20594

Wij stonden achteraan op de camping. Inspiratieloze plekken. Weinig sanitair voor zo’n formaat camping. Sanitair vooral ik hoofdgebouw niet altijd erg schoon. Erg duur. Bijbehorend restaurant en terras heel gezellig, heel lekker eten en goeie WiFi! Personeel erg aardig!

Vriendelijke mensen. Sanitair zeer schoon. Restaurantje met simpele maar lekkere gerechten zoals flammkuchen of pizza. Broodjeservice. Het enige nadeel wat we kunnen bedenken is dat de plaatsen niet level zijn. Maar met blokken of rijplaten is dit “probleem” makkelijk te verhelpen. Mooie omgeving, gelegen aan een riviertje. Prachtige plek om te wandelen of te fietsen! Aanrader!