@KvH_65
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 11 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Sitecode: 101914
Goede locatie, ruime plaatsen maar wel wat blokken, stophout of een nivelleringssysteem meenemen voor de meeste plaatsen. De app zal aangeven dat er nog veel plaatsen beschikbaar zijn, maar dat is de theorie. In werkelijkheid zijn er veel plaatsen zo schuin dat menig camperaar die met een schuin oog zal aankijken.
6 foto's toegevoegd · 18 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Sitecode: 198425
Door de gemeente ter beschikking gestelde parking voor campers. Voor zover wij weten geen kampeer gedrag toegestaan. Wel water en stroom beschikbaar.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Sitecode: 20924
Een van de fijnste stadscampings waar we ooit stonden. Ruim, schoon en attente staf. Alle voorzieningen voor campers, met water en stroom bij de plaats. Er was eigenlijk geen plaats omdat er een grote groep van de NKC kwam, maar er werd toch een plekje gevonden. Zwembad ook prima. Fietsen naar de stad gaat prima. Wandeling met gids door de stad is ook aan te raden. Grote Alcampo op loop/fietsafstand via grindweg achter de camping.
2 foto's toegevoegd · 24 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Hele fijne camping. Kraakhelder sanitair, mooi zwembad, tennisbaan, tafeltennis en barbecues. We betaalden €31,00 incl stroom (2p met camper). Espot is een leuk dorp op loopafstand. Wij fietsten naar het meer van Sant Maurici (goed te doen met e-bikes) om van daar te wandelen naar de waterval van Rattes. Zeker geschikt voor een langer verblijf.
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Sitecode: 195386
prachtige locatie, doorrijden na het skistation tot je rechts een kunstwerk ziet staan. bij het oprijden van de Berg staan borden die aangeven dat overnachten in de camper niet toegestaan is.
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Sitecode: 195435
Ruime plaatsen op voormalige camping, dicht bij bakker. Meer moet dat niet zijn. Neem wel je langste stroomkabel mee want er zijn niet veel stroom punten.