@Kweekel
- 2003
- Adria Coral 670 SL Supreme
- 2025
Lastige toegang vanwege drukke smalle toegangswegen. Pas op als je hier vrijdag wilt gaan staan want dan is de helft van de parkeerplek voor de locale markt gereserveerd. Langere campers hebben een uitdaging om een goed plekje te vinden vanwege de ondiepe vakken. Wij konden onze achterkant net over het gras kwijt. Stad is goed lopend te bereiken en dan bedoelen wij niet die verrukkelijke Vietnamees (op zaterdag gesloten) maar de winkelstraten.
Als aanvulling op alles wat al geschreven is, bezoek ook de stad eens. Het oude en nieuwe gedeelte is de moeite waard). De stad is goed bereikbaar per fiets of gewoon wandelen.
Heb de uitgeschreven (geadviseerde) route bij de foto’s geplaatst. Als je deze volgt, ondervind je geen problemen met de aanrijroute. Wij vinden de extra’s teveel kosten en hebben niet gekozen voor stroom (5,00 per dag), vlakke plek of privé douche. Eigenaar communiceert via Whatsapp en zie je niet maar zij ziet alles! Verder is ze wel vriendelijk.
Ik denk dat ‘de behanger’ buiten de poort geslapen heeft want niets is schuin op en in deze camperplek. Dus zou deze revue niet te serieus nemen. Wij zijn enthousiast, net zoals andere lees ik. 👍
Dit is een echte seizoenscamping en de vaste gasten hebben zo hun eigen faciliteiten gemaakt. Bar wordt door hen zelf gerund en dat merk je aan de prijzen. 👍 Het dorpje (linksaf na de poort) is zeer beperkt. Wij hebben de grote supermarkt niet kunnen vinden. Gelukkig op de terugweg, een dorp verder, volop keuze.
Welkom heten gaat wat nors hier. We hadden gereserveerd, en dat was maar goed ook, want alle voorwaarden en regels worden op zijn Duits medegedeeld. max 6 Kwh per dag aan stroom anders bijbetalen! Maar je hebt zelf geen inzicht in je verbruik. Bij vertrek moet je de sleutel, welke je overal voor nodig hebt, in een brievenbus deponeren. Hoe de stroom achteraf afgerekend moet worden als je meer verbruikt hebt is dus nog een vraag. Bij thuiskomst?
Vier sterren voor de lokatie! Verder is erg niets qua faciliteiten. Parkeerplek wordt door werknemers gebruikt waardoor de plekken snel opraken. Na 17.00 uur wordt het weer rustiger en is er vaak weer plek.
Als je geen gebruik (kunt) maakt van het zwembad, is de prijs erg hoog voor hetgeen je krijgt. Naar de stad met de bus (stuk lopen) maar wij vonden de stad weinig uitstraling en gezelligheid bieden.
Prima plek en je kunt gewoon het terrein oprijden met je camper, ondanks het inrijverbod😄.
Toegegeven, het is een mooie CP met alle faciliteiten die je maar kan wensen. De wifi is slecht! Heb je eigenlijk niets aan. ‘s ochtends honden geblaf uit de buurt en de shuttle service is slechts één keer heen (8:30 uur) en één keer terug (16:00). Wij zijn gaan lopen. De stad is de moeite waard.
Naast de slechte op en afrit valt ons op dat er helaas nog steeds geen stroompunten zijn aan de Maaszijde. Hierdoor moet je, naast een extra lange kabel, ook rekening houden met het kapotrijden van je stroomkabel omdat de stroompunten aan de overzijde staan. Wifi is slecht helaas. Mag geen naam hebben. Het aantal toiletten is te beperkt. Slechts één heren toilet en één urinoir is heel weinig. Stroomprijs van 0,85 per kWu is veel te hoog.
Begin September met de Acsi-kaart nog voor 21,00 all in kunnen staan. Mooie camping maar veel dood gras door het intensieve gebruik.Zolang het droog is, prima naar oh oh als het gaat regenen. Stadje is mooi en gezellig. In weekende veel te druk.
Voor je het weet rijd je de ingang voorbij. Ingang is tegenover de drukke parkeerplaats en tussen huizen is. Restaurants zijn er niet, buiten één die pal achter de camperplaats ligt maar beperkte kaart en erg duur.
Heerlijke plek. Wij stonden direct aan het strand. Pyros is per fiets bereikbaar maar de weg is niet zonder gevaren Dus opgepast.
Sitecode: 19289
Super verzorgd en veeeeel mooier dan de camping ernaast. Als u twijfelt, kies deze, u zult er geen spijt van krijgen.
Overnachten is inmiddels verboden! Boete van 300,00 voor iedere overtreder. Zie foto van bord.
Sitecode: 20198
Helemaal eens met de vorige reviewer. Ook wij hebben voor een plaatsje op J gekozen en dat was top! Lekker windje en dichtbij alle activiteiten. Restaurant is top! Goede kwaliteit en aardige bediening. Wij zijn een nachtje extra gebleven.
We hadden deze camperstop samen met een parkingperiode geboekt. Als camperstop is het te veel geld aangezien het er niet prettig is en te ver van de bewoonde wereld. De taxiservice is veel te duur. Neem een Uber. Als parking is het prima. Maar als je één nacht of twee wilt blijven adviseer ik een andere plek.
Vier sterren mede door haar vriendelijkheid. Plekken zelf zijn niet ideaal. Ook grote plus voor alle gratis mogelijkheden voor een camperplek. Heb het idee dat er mensen te veel profiteren van hun gastvrijheid. Deze komen de camper wassen, schoon water halen, hun was doen en bieden als tegenprestatie een karige bestelling tijdens het avondeten.
Verlaten camping. sanitair is sterk verouderd en douches geven slecht water. Geen gastvrij ontvangst gehad en eigenaar was wel vriendelijk maar daar was alles mee gezegd. Restaurant was dicht. Looproute naar strand en dorpje is gevaarlijk op het eerste stuk. Geen voetpad aanwezig. Als je de keuze hebt, zou ik Camping Lido adviseren. Hier kun je veilig naar het strand lopen.
Pas op met reserveren! Vooraf betalen en geen mogelijkheid tot wijzigen. Jammer voor je is de reactie, je mag opnieuw een datum plannen opnieuw betalen. Geen refund! Niet van deze tijd.
Prima plek als tussenstop maar net iets te prijzig bij late aankomst en vroeg vertrek.
Of je hier officieel mag overnachten is de vraag. Wij hebben het gedaan en geen problemen ondervonden. Pas op wanneer je weer terug wilt! De oprit was afgesloten voor terugrijdend verkeer richting snelweg, hierdoor moesten we een flink stuk door de bergen omrijden. Was geen pretje met 10% hellingen. Jammer dat dit nergens vooraf was aangegeven.
Prima plekken. Waarschijnlijk vanwege de rustige periode, ruime plekken en prima service. ‘s nacht veel lawaai vanuit de straten eromheen. Veel verkeer, ook ‘s nachts en ‘s ochtends vroeg. Dus kom er niet voor je nachtrust.
Heel erg basis. Stroom kost 1,00 per kW/u en wordt via een mechanische meter vastgesteld. Bus is goed te doen, wel een stukje lopen maar dat doe je ook in de stad zelf. Erg rustig op deze stalling in de nacht.
Nette CP. Melden bij de receptie van het hotel aan de overzijde. Outlet is leuk en de winkels in de buurt is ook de moeite waard maar verder is er weinig te beleven in de omgeving. Geen toiletten of douches beschikbaar. Al met al best prijzig. Restaurants in de buurt vallen tegen, of je moet fan zijn van Mc Donald’s.
Betalen moet er bij het kantoortje bij de poort. Prijs is behoorlijk gestegen. Nacht met stroom kost nu 30,00 hetgeen teveel is voor deze plek. Nette douches en toilet maar verder een saaie plek. Met de metro naar Stuttgart is goed te doen.
In tegenstelling tot vorige reviewer, je mag hier WEL overnachten. Ook langere campers kunnen er terecht, echter zul je voor twee plaatsen parkeergeld moeten voldoen. Prima plek voor een bezoek aan de stad en een fietstocht bij het meer.
Zeer slechte ervaring. Wij zijn weer vertrokken! Dame aan de receptie verkondigt allerlei leugens, blijkt later. Ze stuurt ons weg van een prima plek. We hadden het nb afgestemd met de beide buren maar mevrouw was het er niet mee eens. We moesten verkassen. Stroom deed het niet, blijkt mevrouw een zekering achter te houden. Poort sluit om 22.00 uur zonder dat je een code krijgt. Broodjes zouden te bestellen zijn maar dat bleek toch niet waar.
Was niet te vinden, maar de aanhouder wint. Wat een tegenvaller. We zijn niet eens uitgestapt en gelijk weer verder gereden.
Prima plek voor overtocht via Duinkerken (5 minuten rijden of Calais , 25 min rijden). Betaalautomaat werkt wel, alleen is wat ingewikkeld. Als de plekken met havengezicht vol zijn, dan een stukje doorrijden en veel meer plek aan de rechterzijde. Leuk stadje.
Prima camping. Stad is goed met de elektrische fiets te bereiken. Zeer vriendelijke eigenaar welke je graag de (fiets)route naar de stad uitlegt.
Wij stonden op de verharde plekken. Verder als aanvulling op eerdere reviews; Ook de plaatsen Hastings (per fiets) en Eastbourne (per bus vanaf het stadje) zijn hiervandaan te bezoeken. Leuke steden.
Kleine tip, als toevoeging op de andere reviews, betaal pas als je weer vertrekt. Het bonnetje bij binnenkomst dient als bewijs voor de bus. De prijs is 4,00 tot 0.00 uur, dus wanneer je op de dag binnenkomt en een nacht blijft, dan zul je €8.00 moeten afrekenen.
Camping heeft weinig uitstraling. Veel hoogteverschil op de plekjes en t.o.v. het dorp cq stad. Ons werd de wandelroute naar het dorp aanbevolen maar dit valt vies tegen. Laat je niet verleiden en neem gewoon de bus.
Komend vanuit het Noorden is het een drama voordat je bij de camping bent. Veel kleine dorpjes en veel stijgende slinger weggetjes. Camping zelf is netjes maar wifi is allen in of rondom de receptie te ontvangen. Zwembad was heerlijk rustig toen wij er waren.
Minimale voorzieningen als cp. Wij stonden er ook toen we verzocht werden te vertrekken ivm aankomend nood weer. Ons geld zouden we de volgende dag bij het gemeentehuis kunnen ophalen. Maar die 5,00 hebben we ze gegeven.
Vanwege de ACSI korting hier gaan staan ipv een cp. Camping voldoet wanneer je zonder kinder komt. Geen zwembad aanwezig. Dichtbij het stadje waar veel toeristische winkeltjes en restaurants en bars zijn en het strand niet te vergeten.
Heerlijke camping. Het hoogseizoen begint hier op 1 juli. Aangezien wij toen al weg waren hebben we de dierentuin, het animatieteam niet in actie gezien. Lekker op de fiets naar Perpignan geweest.
Deze cp heeft nu echt helemaal niets. Midden in een doods aandoend dorpje. Dorpje heeft niets te bieden. Alleen de prijzen aan de benzinepomp van de nabij gelegen Intermarché zijn positief.
Prima cp. Bij de automaat even goed lezen want voor je het weet heb je een kaartje voor slechts 6 uur gekocht. Mocht het je overkomen, dan kun je eenvoudig later opwaarderen. Het stadsplein is de moeite waard. Gezellig druk met diverse barretjes en restaurants.
Hele vriendelijke beheerders. Geven goed advies en helpen waar ze kunnen. Wij hadden een tour bij Airbus geboekt, is de moeite waard, welke je goed vanuit deze plek met je eigen camper kan bezoeken. Bij Airbus kun je gratis en makkelijk parkeren. Stad zelf viel ons tegen. Wij hebben de bus en de metro genomen om deze te bezoeken. Combinatie kaartjes zijn bij de receptie te koop.
Leuke locatie om een bierproeverij en eventueel een maaltijd te combineren met een overnachting. wij stonden op het gras gedeelte (rechts aanhouden bij de ingang) waar je wat verder van de trainen afstaat. Zo mis je ook de vuilnisman die de bakken komt legen op het verhaarde gedeelte.
Schitterende plek. Enige opmerking is de schuine plekken. Dit had vlakker gekund.
Vanwege de EK voetbal was de Camperplaats bij Allianz stadion dicht dus hiernaartoe uitgeweken. Prijzen zijn gestegen en in voor seizoen moeten we nu 32,30 voor twee personen en een camper per nacht betalen. Echt een schitterende plek alwaar met de fiets naar de binnenstad te maken is. Midden in het bos. Dierentuin op loopafstand.
Redelijk onderhouden cp maar het gras mag wel eens gemaaid worden. Weinig stroompunten waardoor lange snoeren nodig zijn. Betaling is een uitdaging. Eerst een sms en daarna via Paypal betaling regelen of langsbrengen…… dat werd hem niet voor ons. Zal later op zoek moeten hoe ik ons geld bij hen krijg.
Grote parkeerplaats pal langs een drukke weg en een spoorlijn. We hebben hier alleen gestaan wat niet optimaal was maar we hebben toch geen oog dicht gedaan omdat er ieder kwartier een bulderende trein langs je camper raast. Eens maar nooit meer!
Schitterende cp. Tarief is inmiddels 25,00 al probeerde men ons 28,00 te laten betalen. Opletten dus. Tip: reken op tijd uw staangeld af want de eigenaren houden van uitslapen waardoor ons vertrek na 10.00 uur kon plaatsvinden nadat we de huishoudster zover gekregen hadden dat ze de eigenaar ging bellen.
Exact dezelfde ervaring als de vorige beoordelaar. Camping gaat om 13.00 stipt dicht! Helaas geen fietsen aanwezig! Dus lenen gaat ook niet (meer). Wifi is aanwezig maar zeer traag.
Erg druk op de dag. ‘s Avonds werd het een verlaten terrein en flink koud. Zijn weer snel verder getrokken.
Helemaal eens met de vorige beoordelingen. Lekker rustig en als je niet teveel eisen hebt, prima plek om te staan. Wij zijn na twee nachtjes weer verder getrokken want dan heb je hier alles wel gezien.
Prima camping voor een paar nachtjes. Douches zijn goed en je hoort de hoofdweg wel wat maar dat stoort niet. Busverbinding naar het gezellige stadje of verderop is goed te doen.
Tja, het is een camperplek. Alles gaat heel formeel maar de bus stopt vlakbij om de stad te bezoeken.
Prima plek om de stad te bezoeken. Goed aan te fietsen. Weinig schaduw aanwezig.
Voor een tweede keer hier gestaan. Er staan 15 tot 20 campers buiten het hek lekker gratis te overnachten. Tot ‘s nachts toe met alle geluidoverlast want het gaashek wat de officiële camperplek scheidt van openbare weg houdt dit niet tegen. Toilet legen is een drama. 2,50 om de loosklep open te krijgen.
Lekker dicht bij het centrum gelegen. Jammer alleen dat je geacht wordt om de camper dwars te parkeren en het geheel geeft een rommelige indruk. Veel zwerfafval en losse stenen geven het gevoel dat er weinig onderhoud wordt uitgevoerd.
Prima onderhouden mini camping. Stad Assen is goed te bereiken met de fiets. Kosten zijn 20,45 voor twee personen tegenwoordig en nu in coronatijd krijg je geen korting omdat je geen gebruik kan maken van toilet en douche. Zou wel zo eerlijk zijn geweest. Anders had ik ze een 9 gegeven.
Pas op! 17 km lange bergweg met heel veel haarspeldbochten. Je klimt naar ruim 1800 m. maar dan heb je ook wel uitzicht. Ga bovenaan gelijk links af voor het restaurant de parkeerplaats op. De parkeerplaats bovenaan is verboden voor campers.
Camperplaats buiten camping. Plekjes zijn zelf te maken, waardoor sommige heel ruim en andere zeer krap op elkaar staan. Gratis bustickets bij receptie op te halen, mits je betaalde gast bent. Stad is mooi verzorgd. Meer van Genève op loopafstand via het restaurant.
Al veel verteld over deze plek. Veel Fransen die er gebruik van maken, sommige langere perioden. Leuk stadje op loopafstand met vele eetgelegenheden. Bootjes kijken is ook altijd leuk. Op de fiets naar La Baule is goed te doen. De stad kent een grote boulevard met een aantal zijstraten. Bij mooi weer, heerlijk strand. Stroompunt is met tape ingedrukt te houden. Bij ons was de betaalautomaat (ook) defect, dus lekker Hollands geprofiteerd :-)
Erg prijzig maar dat kun je verwachten op zo'n locatie. Een bezoek is te reserveren maar een plek op zich niet. Stonden hier in het hoogseizoen. Wanneer je van drukte houdt, is deze camping prima, voor je rust moet je meer het binnenland in. Alles is er in de buurt. Huur of gebruik van een brommer/ snorfiets is een aanrader. Heerlijk temperaturen en goed verbindingen naar omliggende gebieden. Tip. neem de ferry naar St. Tropez.
Sitecode: 19251
Met de Pasen hier gestaan. Bord dat de camping vol was stond bij de poort maar toch maar even gevraagd of er plek was... en dat was er. Prima plek om Duinkerken te bezoeken. Moderne boulevard(waar ze nog aan werken) met veel eet &drink plekken. Gratis bus vanaf de camping naar de stad.
Schotelgebruikers; kies voor vak 8. De bomenrij is richting het zuiden dus met veel blad geen signaal. Maar vak 8 heeft geen boom
Prima CP. Is meer een camping. Goede wifi rondom de receptie. Mooie wandel of fietsroute langs de rivier om bij de stad te komen.
Eenvoudige CP. Dorpje op loopafstand. Veel restaurants aanwezig maar slechts één was open. Keuze dus beperkt. Wij hebben er prima gegeten.
Prima CP. Korte route naar het plaatsje zelf waar het station ligt. Naar Napels is vlakbij maar om terug te komen moet een andere lijn genomen worden waarbij een ander station wordt aangedaan. Deze ligt een stuk verder.
In tegenstelling tot de info, er is stroom, toiletten en water op iedere plek aanwezig. Tevens gratis goede wifi. Zeer vriendelijke mensen bij ontvangst. Nu de nieuwe muur is voorzien van vrolijke vogels, een zeer complete CP voor een bezoek aan Taormina.
Heerlijk rustige camping achtige camperplek. Strand met restaurantjes op loopafstand. Goede eerste overnachtingsplek na de boottocht. Met 10 minuten ben je op deze CP.
Prima overnachtingsplek. Stad is te lopen of te fietsen maar er stopt ook een bus. Aardige camping beheerder. Wifi alleen rond de receptie. Schotelontvangst is moeilijk.
Prima parkeerplek om in de drukke stad Genua te parkeren. Overnachten is wat minder. Pal naast een drukke weg en afgelegen. Wij hebben hem gebruikt omdat we vroeg waren voor onze overtocht naar Palermo. Mooie stad om te bezoeken.
Deze camping is zeer geschikt om Breda en omgeving te verkennen. Plekje op aparte velden tussen de caravans. Zeer schone toiletten en goede douches. Zeer gemoedelijke campingeigenaren. Zeker de moeite waard.
Eenvoudige camperplaats maar heerlijk rustig gelegen. Dorp is een bezoek waard maar pak de fiets. Lopen is gewoon te ver. Historische brug en centrum. Geweldige sfeer in het weekend wanneer de Italianen er zelf naar toe trekken.
Als aanvulling. Camperplaats is lastig te vinden via navi. Volg de borden langs de weg en richt u zich op restaurant Cascina Maggia (foto) aan het einde ligt de ingang van de CP. Brescia staat bekend als start en eindpunt van de befaamde Mille Miglia race. Leuk museum is gelegen net naast de stad. Bezoekje waard.
Deze camping heeft een aparte camperstraat met ruime plekken. Winkelgedeelte en restaurant ligt aan de overzijde van de weg maar met een duidelijk zebrapad, stopt het verkeer snel voor je. Alles is aanwezig voor de camperaar. Sanitair is zwaar verouderd maar je kunt makkelijk je eigen chemisch toilet legen. Vaak lastig in deze omgeving om in september nog een camping te vinden, deze tot 2-10 open
Afgelegen camping pal bij vliegveld. Erg duur en zeker wanneer je een plekje bij het meer uitkiest. Toiletten schoon, restaurant met goed eten.
Erg goede en leuke plek. Hier komen vaak dezelfde mensen (Duitsers) die een gezellige sfeer maken.
Leuke camping maar veel te duur. Kleine plekjes. Zwembad is klein en niet verwarmd. Toiletten en douches in kelder van woonhuis. Bus stopt bijna voor de deur (100 m) om stad te bezoeken. Tip. Reserveer in hoogseizoen, kost niets maar plekje gegarandeerd tot 18.00 uur.
Simpele camping. Behoorlijk aan de prijs. Ligging is goed om de stad te bezoeken.
Een echte stadscamping met prijzen van een 5 sterren camping. Veel te veel geld voor hetgeen geboden wordt. Ze hebben en zijn nieuwe toiletgebouwen aan het bouwen. Zeer inefficiënt ingericht en foute verlichting. Plektoewijzing was primitief en men probeert je op een vierkante meter te proppen met je camper. Zelf ander plekje uitgezocht en hen dit medegedeeld. Toen was het ook goed voor hen. Dus wees assertief! Wifi is een aanfluiting maar dat was ook gratis. Heerlijke plek om Parijs te bezoeken.
Eerlijk is eerlijk; de plekken zijn prima en de faciliteiten voor een camperplek zijn uitstekend. Zie het als een sobere campingplek met korting. Voor de rest rekenen ze overal geld voor. Zelf voor de mosterd bij je kroket!
Prima maar rustige plek. We stonden er met een andere camper. Bataviastad is goed aan te fietsen. Jachthaven standje en mooi bos op loopafstand. Ook een Golfbaan is aanwezig. Waar men een restaurant en bar heeft. Heerlijk terras met uitzicht op de golfbaan. Aanrader