@Kwietloper

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

mooi en recent aangelegde plek voor 5 campers. duidelijke plaats markering. helaas is het chemisch toilet legen nog steeds niet mogelijk. het word blijkbaar wel gedaan want hij zit helemaal vol . gestaan van 17.30 tot 10.30 voor €1,- voor een tussenstop is dit een prima plek!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Veel plaatsen met verharde ondergrond. Aankleding van de plaatsen is netjes evenals het terrein van het hotel. dicht bij de Rhein dus mooie wandeling mogelijk. er wordt gebouwd aan een nieuw (luxe) zwembad naast de cp. Geen last van gehad. Geen mogelijkheid kunnen vinden voor legen van toilet en afvalwater of waterinname. (vandaar 3 sterren) Is er mogelijk eerder wel geweest.... Ondanks alle negatieve reviews kom ik hier vast nog eens terug.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

leuke plek om te staan aan een haventje. gezellige beheerderd die je graag voorzien van informatie. sanitair is schoon. (7 min.) douchen, WiFi, water en toilet lozen is allemaal gratis. doordeweeks overdag mogelijk wat geluidsoverlast maar vanaf 16.00 uur is het stil. supermarkt 200m. stadscentrum binnen 10 min lopen te bereiken. stroom nu € 3,- p/d. (ipv €5,- voorheen)

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wat een mooi plekje om te staan, direct aan de dijk. ruime plaatsen voor de 7 die staan "gemarkeerd". site geeft aan Max 7 campers maar er staan veel meer. ook op de parkeerplaats aangrenzend. toilet middels code. stroom € 2,- per dag. ik betaalde voor camper incl 1 persoon € 14,- (excl stroom)

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Al een paar keer hier gestaan. Desiree en Edwin ontvangen je zeer gastvrij. Ze zorgen er voor dat de gasten zich aan niets ontbreken. Regelmatig zijn er speciale arrangementen die meer dan prima worden verzorgt! in overleg is er heel veel te regelen! sanitair is super schoon. er is een gezellige kantine waar iedereen welkom is. Ook 2 trekkershut jes Er worden ook enkele leuke en/of lekkere streekproducten verkocht. Kom hier graag nog vaak terug!

heerlijk plekje in de kersenboomgaard. de (overdag) drukke weg kan wat geluid met zich meebrengen maar daar heb ik geen last van gehad. het was even de vraag of ik hier kon staan ivm regen maar gelukkig mocht dit. sanitair in de kleedkamers van het clubgebouw (200 meter verderop) te gebruiken tussen 08.00 en (zeker) 22.00 uur. Zelfs handdoeken! kom hier zeker nog eens weer. Op fiets naar Elst 10 en Arnhem in 30 minuten. Kaaswinkel 400 mtr.

had hier graag gestaan vanaf morgen maar op google zie ik dat er kermis is vanaf 22 t/m 26 september.... zal dus afgesloten zijn zoals vermeld. jammer dat de gemeente de suggesties van de reviewers niet onderzoekt.... kom vast nog een keer weer...

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

de ontvangst is ronduit onvriendelijk! hij staat je al op te wachten met een papier en pen en gebaard zonder iets te zeggen naar de balie. hij zegt alleen "Platz 8" en legt sleutels op de balie. ik heb ingevuld "geen stroom" en daar word bijna boos navraag naar gedaan alsof dat heel vreemd is. ondertussen helpt hij andere mensen terwijl ik sta te wachten op info die ik niet krijg. gebaard heftig als ik blijkbaar de verkeerde weg in sla...

heerlijk rustig plekje! we stonden helemaal alleen. het was wel even manoeuvreren om een beetje recht/vlak te staan maar daar hadden we alle ruimte voor betaling overmaken via bank daarna de nodige informatie gekregen via de mail over electriciteit, vuilnis, lozen van water en toilet en inname van water. de eerste dag veel regen, de 2e dag beter dus lekker gefietst. winkels in Büllingen (3km) maar hadden wij bij ons. we komen hier nog eens weer!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

slechts parkeerplaats. geen voorzieningen. hier even gestaan en centrum bezocht. kaartje koste € 2,- voor 24 uur. naast grote bouwput, burger restaurant en bioscoop. wij zijn verder gereden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

zou een hele mooie plaats kunnen zijn maar op een prullenbak na geen voorzieningen. prullenbak is niet voldoende want alles ligt er naast. er staan 2 campers van plaatselijke eigenaren (gezien kenteken), dus lijkt veilig. betalen kan alleen bij vvv in centrum maar dat is nog best een stuk lopen. wij zijn verder gereden. indien wat investeringen in faciliteiten (toiletten en lozen van wc en vuilwater) zou het een mooie rustige cp kunnen worden.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

mooie verharde plaatsen. plaatsen verschillend van grootte en daardoor verschillend van prijs. vooraan korte en smalle plekken voor buscampers. stroom via paal kost €0,50 per kWh. we hebben hier even gebruik van gemaakt maar de stroom was echter zo weer op dus of dat ook daadwerkelijk klopt? 4x €0,50 voor het opladen van 2 fietsaccu's verder hoeven wij geen stroom ivm zonnepanelen. geen WiFi. sanitair modern en netjes.

mooi aangelegde camperplaats net achter de dijk. De prijs is inmiddels €15,10 (beetje vreemd die 0,10 cent 🤔) codes voor sanitair via de beheerder. (kan je ook bellen als je eerder van het sanitair gebruik wilt maken) Zoals eerder gezegt helaas veel onkruid wat iets afdoet aan de netjes aangelegde plaatsen. geen schaduw helaas maar de zeewind maakt veel goed.

mooi opgezette CP en mooi en net sanitair. je moet naast de € 12,50 per nacht per persoon een kaart kopen voor het sanitair a € 5,-p/p. (bij inchecken betalen)we kregen een plaats aangewezen die nog bezet was. na overleg gevraagd om een plek met schaduw, was prima zei de uitbater maar gaf ons ijskoud een plek volop in de zon terwijl er genoeg vrij was.. Onverwachts een dag eerder naar huis maar kregen het teveel betaalde geld niet weer .....

gemarkeerde plaatsen voor campers. Het oude stadscentrum is indrukwekkend. te voet goed te bereiken vanaf de CP. legen toilet en vuil water gratis. 1 overnachting kost €7,-. er komt iemand langs 's avonds

CP is gesloten zie de website.

Mooie goed verzorgde plaatsen met voldoende stroomvoorzieningen. WC ziet er netjes uit. tot nu toe nog niemand langs geweest om geld te innen. we zien ook niet waar dat zou moeten. we zien wel. minpuntje van deze omgeving; slecht internet maar er was een vrij toegankelijk WiFi punt toen wij er stonden. niet al te vlot maar voldoende voor ons. Zeker een plek om eens terug te komen.

kleine camperlocatie leuk. zeer vriendelijke beheerder, legt alles netjes uit. sanitair is super schoon. geen deuren in sanitair gebouw. douchen aan rots-stenen muur. douches slechts achter verplaatsbare "roomdividers" (geen deur en geen wand tussen beide douches) maar ook dat vonden wij geen probleem. vers bier uit de tap (zelf tappen) 0,5 ltr voor € 2,- kosten. direct bij centrum en zee.

Sitecode: 12074

rustige camping voor weinig geld. sanitair is wat gedateerd maar zeker schoon! een klein zwembadje om even in af te koelen is met deze warmte erg fijn. de brug naar Kutna Hora is in onderhoud en derhalve voor alle verkeer gesloten. met de fiets is een binnendoorroute van 2 km. Of je moet met de fiets over de tijdelijke voetgangersbrug tillen (5 trappen omhoog en 5 naar beneden).

hier een nacht gestaan op 17 augustus 2018. prima plek bij een wellnescenter. ruime plaatsen op grind met gras om je stoelen op te zetten. 20 ltr water kost € 0,20, electra kost ook extra maar hebben wij niet gebruikt. € 1,- chemisch toilet legen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Super nette camperplaats van alle gemakken voorzien. De gastvrouw is niet zo vriendelijk. Eerst viel de stroompaal uit, niemand bij receptie, ook niet na 4x drukken op de bel. Daarnaast hadden we niet goed gelezen en hadden hierdoor de kinderen vergeten aan te melden (via inlogzuil aan buitenkant van servicegebouw). Ze kwam boos bij ons er van uitgaande dat we dit met opzet hadden verzuimd.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Nette camperplaats met goede voorzieningen. Je kan gebruik maken van het sanitair en alle voorzieningen op de camping. Ingang naast de camping. Kosten zijn inclusief alle voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een mooie locatie. even zoeken naar de juiste locatie. het is Slotvej nr 56 (ipv 54) grasveld rechts naast café/butik. melden achterzijde info/turistburo. vriendelijke ontvangst. DDK 100,- incl. stroom.

Geweldig plekje, rustig aan het water; camping ongeveer 50 meter verder op goed eten en vriendelijke mensen, verder kan je met de fiets alle kanten op de natuur in .

mooi uitzicht. mooie CP. met bus naar centrum aan te bevelen. kan ook via trappen vlak bij de CP. zeker leuk om eens te doen! wij mochten de ene dag wel de hond mee in de bus (opgetild) en de andere dag niet. ligt aan de chauffeur! geen gebruik gemaakt van sanitair. zelfvoorzienend. Lozen van toilet en vuil water keurig geregeld! inbraak in campers buiten de CP! CP heeft 24/7 Bewaking!

Er stonden meer dan de 8 toegestane campers. stroom hebben wij niet kunnen vinden. water voor €1,- (100 liter), douchen voor € 0,50. mooie plaats. we hebben hier alleen overnacht en ontbijt gehad. zeker een plek om eens terug te komen. meeste campers zaten wel buiten op een stoeltje en ook enkelen met luifel uit.

Zeer mooie plaats aan het water. Picknickbankjes en 2 grote BBQ'S aanwezig. Wij waren hier op 10 september de enigste 2 campers. Ik vind dat de categorie camping hier niet van toepassing is. De camping ligt een stuk verderop. Het is echt alleen camperplaats en boothaven. Sanitair erg netjes. WC gratis, douches € 0,50.

Mooie, nette camperplaats. De prijs blijft € 8,- ook met 3 personen en een hond, inclusief stroom en WiFi. Helaas vanavond heeft iemand aan de overkant de muziek heel erg hard aan.... beetje jammer maar dat is de CP niet aan te rekenen. WC'S schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Een mooie camperplaats in rustige omgeving. Zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaar. We zijn hier 1 nacht geweest (zomaar weekend weg) en hierna nog even langs de Mega-kampeer-store Obelink 15 km verderop voor wat onderdelen.Geen schaduw vanwege de jonge aanplant maar zo in het voorseizoen was dit heerlijk! Zeker een plek om eens terug te komen!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Een mooie rustige camperplaats. Zeer goed verzorgd, zeer vriendelijke eigenaar en goede broodjesservice. Sanitair ziet er heel schoon en verzorgd uit; kosten voor camper, 2 personen en hond (we maakten geen gebruik van electra) € 9,-.