@L.J.-Ruijgrok
- 1981
Prima schoon sanitair. Vriendelijke havenmeester. Op loopafstand gezellig centrum. Prima startpunt voor fietsroutes door de betuwe.
Heerlijke, rustige camping met ruime plaatsen. Veel planten en kruiden aanwezig waarvan de kruiden geknipt mogen worden voor eigen gebruik. Uitstekende wandel en fietsmogelijkheden. Op fietsafstand van Vreden (D) en Winterswijk. Superschoon sanitair. Een plek om zeker terug te komen.
Prachtige camperpplek waar alles aanwezig is wat je nodig hebt. Geopend op mijn 60e verjaardag en duidelijk ingericht door mensen met camper ervaring. Op loopafstand winkels en gezellig dorp.

camperplaats met prima, verwarmd, sanitair en super schoon. Ook het ontbijt is zeker aan te bevelen. prima prijs/kwaliteit in een prachtige omgeving.
Bijzonder fijne camping met heel veel planten en schoon sanitair. Rust en in prima fiets en wandelgebied. Bijna alles kan als anderen er geen last van hebben.
Heerlijk rustige camperplek met ruime plaatsen en super schoon sanitair in een prachtig stukje Groningen!
Camping met ruime plaatsen en prima schoon sanitair. Heerlijk rustige camping met prima wandel en fiets mogelijkheden.

Camping met ruime plaatsen en prima, schoon sanitair. Douchen en afwassen zonder muntjes. Mobiele vuurkorf en hout aanwezig voor een gezellig vuurtje. Regelmatig maakt de eigenaar een rondwandeling in de omgeving met de gasten en geeft informatie over het landschap.
Prachtige camping met schoon sanitair, gastvrij personeel en ruime plaatsen. Veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen.