@LAJ-Rouwhorst
- 2009
wij waren hier 8 en 9 september. bijzonder vriendelijk ontvangen. het was rustig en konden zelf een van de vele mooie grote plekken kiezen. betaalden 44 euro voor twee nachten. heel mooi groot buitenzwembad. sanitaire voorzieningen eenvoudig maar netjes en schoon.
zijn na vier jaar weer terug geweest. nog steeds een geweldige plek . alles is aanwezig en gratis op de stroom na 3 euro. leuke wijn proeverij en mooie wijnen voor een prima prijs
op de camperplek op zich is niets aan te merken. echter wij waren er op vrijdag 2 september en om 1900 uur begon er een keiharde disco met house muziek in een restaurant aan de overkant dit duurde tot 1 uur snachts.
uitstekende camperplek. naast klein parkje. mooie rechte plekken. rustig. klein plaatsje met winkels. jetonsnodig voor afvoer cassette en water. geen elektr. heerlijk rustig.
alle voorgaande reviews kloppen . dus ook van ons een dikke 4 sterren
helemaal met de vorige review eens. wij waren hier 24 aug. plek genoeg. prijs 18.80 euro incl elektra
een grote teleurstelling aangezien het museum van maandag tot donderdag was gesloten. wij waren hier op donderdag 25 aug.
mooie kamping . ruime plaatsen. alles goed verzorgd. ook klein winkeltje. prachtige omgeving
prima kleine kamping met verharde plekke en op gras. net toiletgebouw . vriendelijke ontvangst. prijs 26 pond incl elektra. toegangs weg is heel goed te doen.
onvoorstelbaar wat een griebeszooi is deze kamperplaats. zelden heb ik zo’n slecht smerig oud toiletgebouw meegemaakt. prijs 18 pond. geen elektra (was er niet) natuur is wel mooi. ga naar de kamping vlak 2 km.
mooie plek voor een(gratis) overnachting. geen voorzieningen. het eten was matig in het gezellige restaurant maar het toetje caramel met chocolade en ijs was top. wij waren hier op zaterdag en in het weekend zijn ze open.
kamping ziet er prima uit. maar de toegang vanaf de hoofdweg is erg smal en gevaarlijk. max toegang 3,5 ton. ook kampers met een lange en lage achterkant kunnen problemen krijgen. alternatief is 300 meter naar het zuiden bij de Drovers inn. geweldige oude pub/ restaurant waar je gratis kan staan als je daar wat eet. Het eten is daar top en goedkoop.
prima plek voor een overnachting. overdag veel auto’s maar na zes uur zijn deze weg. er staan een bordje geen overnachting maar we stonden er met vijf kampers. geen probleem.
de kamping is inderdaad prachtig. alle voorzieningen zijn top. prijs voor kamper 2 pers en elektra is wel 31 pond.
nog steeds een prima kamperplek. gratis. allemaal grote winkels . bij de Tesco kan je gewoon gebruik maken van het toilet.
jammer van de voorgaande recentie. de leuke oude brug is 290 cm breed. onze kamper is 232 cm dus ruimte zat. ook de struiken heb ik wel gezien maar geen contact ermee. Het is een zeer schone goed verzorgen kamping. wij betaalde 28 pond per nacht incl elektra op vertoon van de Nkc pas. op 6 juni. was al vrijwel vol dus in het hoog seizoen verstandig om te reserveren. kan een dag van te voren.
prima plek. mooi uitzicht. God restaurant.
de kamping zag er goed uit was alleen vol op 4 juni. maar gelukkig konden wij vlak naast de kamping gratis staan op een parkeerplaats. hier stonden nog 6 kampers.
dit is een van de mooiste kamperplekken waar ik Schotland ben geweest. prachtig uitzicht. leuk plaatsje. Er stonden op 3 juni 2022 wel 20 kampers. dus wil je mooie plek hebben kom optijd.
waren hier 31 mei 2022. prima parkeerplaats. overdag veel auto’s maar na vijf uur plek genoeg en heel rustig. leuk plaatsje. winkels genoeg. openbaar toilet aanwezig. alles gratis.
fantastische kamping. mooie wandeling naar het leuke dorp en naar de wall. mooi sanitaire voorzieningen. top douche. in het weekend vol. of reserveer.
uitstekend verzorgde kamping prijs is 36 euro incl alles. kamper twee personen. advies reserveren! waren hier 25 mei 2022
eenvoudige kamping en simpel maar net toiletgebouw. heel rustig. prijs nu in elektra 25 pond. douche 1 pond. waren hier 24 mei2022
uitstekende plek voor een tussenstop. alles is aanwezig en gratis. dorpje stelt niets voor. geluid van de rivier is behoorlijk aanwezig. van de weg geen last hierdoor.
Sitecode: 20809
een mooie plek. heel stil. eten in het restaurant kan alleen in het weekend. de eigenaar wilde op donderdag nog wel wat pasta maken. kosten 10 euro elek 5 euro. water was aangesloten op 22 sept. als er geen tegenliggers zijn is de weg van ca 3 km goed te doen.
prima camping. net sanitair, mooi strand, heel rustig. vriendelijke ontvangst. ruime plekken. 26 euro incl elektra
referenties van voor 2020 zouden niet meer mogen mee tellen. op 17 september was de camping voor 60 procent bezet. er zijn zowel grote als wat kleinere plaatsen maar altijd voldoende. het sanitairgebouw is volledig vernieuwd en heel mooi en ruim. aparte keuken, wasruimte enz. het strand kan zowel via de steile trap als via een glooiende weg worden bereikt. in het hoog seizoen voor gezinnen een geweldige camping.
tien jaar geleden waren wij hier ook. vrijwel niets veranderd dus geweldig. Maria is een pittige gastvrouw. Goede vis eten is in Griekenland niet goedkoop maar dat is een kamper ook niet. wij waren hier16 september en om 1500 uur stond het vol met 7 kampers dus wees vroeg voor een prachtige plek.
Sitecode: 20198
eigenlijk klopt alles. het strand en zwembad is mooi. sanitair is prima. ontvangst vriendelijk. maar wij voelden ons als rondtrekkende kamperraar niet thuis. er waren heel veel campers en caravans welke daar een of twee staan. het was erg vol en we stonden ergens tussen. voor gezien nemen ideaal maar niet voor ons. toch een hoog cijfer.
een heerlijke camperplek aan vissershaven. leuk plaatsje met heerlijke visrestaurants. op 12 september met 9 kampers. ook heel leuk dorpje op het schiereiland.
een geweldig fijne camping. uitstekende gastheer. mooie sanitaire voorzieningen en een eenvoudig maar prima restaurant waar je voor weinig goed kan eten.
de plekken zijn ruim en met schaduw. sanitair is oud maar schoon en werkt. zwembad was op 10 september al leeg. aardige ontvangst. goed voor een tussen stop.
heel eenvoudige kamperplaats maar alles aanwezig. zeer vriendelijk ontvangen. Korinthos is zeer de moeite waar om de bezichtigen. alleen geen duur kaartje kopen je kan meer als de helft zien vanaf de weg. er zijn ook veel goede restaurants op ca 400 meter.
vorige omschrijvingen kloppen nog steeds. stonden alleen op 9 september. was wel een behoorlijk stuk rijden.
mooie camping met zwembad en alle voorzieningen voor 19.50 per dag. sanitair is redelijk maar goed onderhouden. vriendelijke ontvangst.
het is gratis. geen voorzieningen. strand is matig . twee restaurants welke goed en goedkoop zijn.
een uitstekende overnachtings plek. geweldig strand met ligstoelen parasols en een mooie bar. ontvangst was heel vriendelijk. helaas hadden wij pech dat de keuken om 1800 dicht ging het was op 3 september al buiten het seizoen.
mooie camping met uitstekende voorzieningen. helaas niet veel plaatsen vlak bij het water. vriendelijke ontvangst. uit eten gaan is leuker en beter als je het dorpje in loopt. 400 mtr
nette camping. goed sanitair vriendelijke ontvangst . betaalden 26 euro per nacht voor kamper 2 pers en elektriciteit. korting gekregen voor nkc. restaurant eenvoudig maar goed en niet duur
wat een geweldige camping. als klopte. vriendelijk ontvangst. keurig sanitair . uitstekende douche goed warm en bij 30 Gr ook goed koud. helaas is het zwembad op 200 mtr gesloten.
voor een nacht is het prima. ontvangst is hartelijk. dicht bij de metro. sanitaire voorzieningen zijn middeleeuws. prijs 10 euro.
een uitstekende camping. kosten 18 euro voor kamper 2 pers. en elektra. net toiletgebouwtje. het restaurant was geweldig heerlijk gegeten en mooie wijnen voor weinig. zeer vriendelijk ontvangst door Engels sprekende eigenaar.
het inderdaad een rustige camping . alles is eenvoudig maar netjes. vriendelijke ontvangst. alleen toe wij hier waren 25 aug was er geen groen gras meer te bekennen.
kwamen na sluitingstijd aan 17.10 uur, maar de zeer vriendelijk Engels sprekende beheerder gaf ons de gelegenheid om water te tappen. was een familie bbc aan de gang maar om 2000 uur heerlijk rustig. veel schaduw.. verder geen voorzieningen.
mooie kamperplek dicht bij het centrum. voorzieningen zijn basic maar netjes. gast vrij ontvangen. wil je een mooie plek hebben kom dan vroeg. waren hier 21 en 22 aug.
zonder meer 4 sterren. prijs nog 15 euro. incl elektra en toilet gebruik .uitstekende voorzieningen. mooie omgeving om te fietsen. sloboda schenkt uitstekende wijnen. reserveren kan nodig zijn als je laat aankomt.
prima plek rustig, goede voorzieningen. toilet en douche was gesloten ivm Corona. dorp stelt niet voor maar winkels op kruip afstand. mooie fietstochten kunnen maken. Let op: bijna overal in de restaurants en terrassen contant betalen. ook de kamperplek.
op zich is de camping netjes. veel vaste bewoners. maar veel geluidsoverlast van de weg aan de andere kant van het water. ook de trein komt elk half uur met veel kabaal voorbij.
een echte boerencamping. veel dieren. mooie grasveldjes. ruime plaatsen. alle voorzieningen gratis. prima toiletgebouw. advies: reserveer ook in het voor en na seizoen . Bert en Ineke
dit een geweldige kamperplek. aardige eigenaren . spreken Engels. heel mooi toiletgebruik met douche. alle voorzieningen gratis. wijn proeverij om 18.00 uur. geweldig 7 gangen diner voor ca 60 euro incl wijn , koffie en grappa. ca 2 km van een leuk plaatsje met winkels en terrasjes. waren hier 6/7 september.
een uitstekend verzorgde kamperplek. alles is gratis alleen water is 2 euro voor 100 ltr. op 200 meter een geweldig goede Bakker. Alleen op maandag gesloten. waren hier 15-17 September
Na vier jaar hier weer gestaan. De plek in nu mooi ingericht. Nog steeds maar 5 euro. Kom wel op tijd want het is wel aardig vol. Waren hier 5 sept.
Een bijzonder mooie plek. Waren hier 3/4 sept. Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke ontvangst. Uitzicht geweldig.
Waren hier 1 en 2 sept. Alle voorgaande omschrijvingen kloppen dus een dikke 9. Als aanvulling in het Kleine maar leuke Dorp is een geweldig wijn verkoop adres. Prima wijn en spot goedkoop. Vanuit de kamperplek naar de hoods straat in het Dorp en dan rechtsaf ca 200 meter. Bert en ineke
Waren hier maandag 31 aug. prima kamperplek. Alles was aanwezig en werkt ook. Prijs kamper en twee personen 16 euro. Bij aankomst even het nummer bellen en je krijgt een toegangscode. Om 18.00 uur komt iemand afrekenen. Ineke en Bert
Waren hier 24/25 augustus. Heerlijk rustige camping plaats genoeg en ruime mooie plekken. Heel simpel restaurant maar goed bier en kost weinig. Niet elke dag de keuken open. Aardige eigenaren . Bert en Ineke
Alleen de prijs viel tegen 42 euro. Maar daar krijgt je wel heel veel kwaliteit voor. Prachtig sanitair. Binnen zwembad. Goed en goedkoop restaurant. Gratis Met de kabelbaan omhoog. Waren hier 20 aug. ineke en Bert
Eenvoudige maar prima parkeerterrein Met plek voor ca 20 kampers. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Als je niet te laat kom heb je een mooie plek. Mooi stadje. Waren hier 18 aug. Bert en ineke
Waren hier 19 oktober. Kamping was gesloten maar we mochten er nog staan met elektra en water. Op 21 okt gaat de hele kamping op de schop en wordt er flink ge investeerd in nieuwe plaatsen sanitair en restaurant. Gaat ca mei 2020 weer open. Prijs zal hoger worden. Ineke en Bert
Voor een overnachting een prima plek. Ziet er niet gezellig uit maar alle voorzieningen zijn aanwezig. Stadje is aardig maar niet bijzonder. Waren hier 19 okt. Bert en ineke
Waren hier 15 en 16 aug. eenvoudige maar gezellig camping. Alle voorzieningen zijn voor handen en inclusief. Sanitair is goed. Heerlike douche. Gezellige overkapte ruimte met houtkachel. Mooie plek voor wandelen. Korting op de Priis voor SVH leden . 15 perc. Ineke en Bert
Waren hier 13 aug 2019. Om 15.30 uur al bijna vol. prachtige plekken in het bos soms ook aan het water. Voorzieningen zijn matig maar de natuur is geweldig. Bert en ineke
Prima Kleine camping. Mooi uitzicht. Eenvoudig sanitair maar uitstekende douche( 10 kr) matige WiFi . Bert en ineke
Waren hier 4 aug 2019. Heel mooie plek als het mooi weer is. En dat hadden wIj. Heerlijk rustig snachts. Overdag wat dagjesmensen en vissers. Kosten 100 kr. Water bee krijgbaar. Ineke en Bert
Waren hier op 25 juli 2019. Door het mooie weerkeer veel mensen langs de kade. Erg gezellig .Onze kamper van ca 680 cm kon er eigenlijk niet staan en zijn daarom ca 800 meter verderop gaan staan. Bert en ineke
Prima plek. Wel wat verkeerslawaai. Elektra was wel 8 euro. Waren hier 26 juli 2019
Sitecode: 61985
Prima plek om alles te vullen en te legen. Gratis. Plek is achter het restaurant.
Sitecode: 61985
Prima plek. Prima restaurant met eenvoudige maar heerlijke gerechten voor een mooi prijsje. Mooie bieren enz. Tentoonstelling is indrukwekkend.
Keurig verzorgde kamperplek. Alles was aanwezig. Uitzicht matig (saai). Helaas was de abdij op vrijdag gesloten. Openingstijden abdij is van 14.00 tot 15.30 uur. Waarschijnlijk Moet je ook nog reserveren.
Heerlijk rustig uitstekend verzorgde camping. Prima sanitair. Kosten 12.60 euro alles incl. leuk Dorp. Zijn ook 6 camperplekken.
Prima camperplek voor op doorreis. Geen voorzieningen. Prachtig uitzicht over het water op het leuke en mooie plaatsje. 's Nachts rustig. Winkels vlakbij. Plek voor ca 8 campers.
Waren hier 12 mei. Nog rustig op de mooie camping aan de Loire. Sanitair eenvoudig maar schoon en netjes. Prima service. Mooie fietsomgeving. Ook 18 holes golfbaan op ca 500 meter.
Naast deze plek is een eenvoudige camping. Mooi zicht op het water. Overal voldoende Electra. Toiletgebouw eenvoudig maar compleet. Prijs op 10 mei 14.50 euro incl. alles.
Eenvoudige maar goed verzorgende camping. Aardige receptie dame. Op zondag morgen leuk markt. Nog erg rustig begin mei.
Mooie camping. Alles aanwezig. Prima sanitarium. Heerlijk rustig op 7 mei.
Zonder meer een prachtige natuur kamping. Uitstekend sanitar. Lekker zwembadtje. Aardige ontvangst. Gewoon goed. Waren hier 12 September 2018. Totaal drie hasten. Ineke en Bert
Wij begrijpen de negatieve beoordelingen niet. Het is een eenvoudige maar prima verzorgde camping. Heerlijk rustig. 100 meter van een heerlijk zwembad en termaalbad. Goed en goedkoop rest. Aardige duitsspekende receptie dame.
Uitstekend verzorgde camping. Heel goed sanitairgebouw met alles er op en aan. Aardige ontvangst was begin sept rustig. Drop op ca 10 min lopen.
Heerlijk rustig. Zeer aardige gastvrouw. Uitstekende palinka. Prima termaalbad op ca 500 mtr. Goede restaurants vlak bij. Sanitair eenvoudig maar goed.
Waren hier 22 juli 2018. Geweldig mooie plek op mix parking. Alles aanwezig en gratis. Douche ruimte was op slot. Wel veel andere auto’s maar heel rustig. Het dorp steld niets voor. Ineke en Bert
Prima gratis plek. Van smorgens 9 uur tot 20.00 uur toiletgebouw met douche beschikbaar. Wel wat Geluid van haven werkzaamheden. In de nacht rustig. Prima restaurant en pub. Ineke en Bert
Het is gewoon een simpele plek voor camperaars zonder veel eisen. Rustig, water en afvoer aanwezig, grátis. Je kan ook zonder probleem 200 meter richting stad gaan staan. Leuk stadje met prima cafés en restaurant.
Prima camping met uitstekende voorzieningen. Waren hier 22-23 september. Ineke en Bert
Waren hier 23 september. Prachtig weer dus ongekend mooie uitzichten. Was voor 50% bezet. Alles top. Zeer ruimte plaatsen. Ook de 12 km er naar toe is mooi. Ineke en Bert.
Mooie plek om te staan. Alles is aanwezig alleen geen elektra. Klein dorpje een winkeltje en een paar restaurants. Ineke en Bert
Geweldige kamperplek. Alles klopt. Naast de uitgebreide wijn proeverij is het uitzicht geweldig. Er is ook water en vuilwater en wc afvoer beschilbaar. Vriendelijke eigenaren. Kosten 8 euro incl elektra. Zijn slechts zes plaatsen dus niet te laat komen. Waren hier 18-19 september. Bert en Ineke.
Dit is een top locatie met alle voorzieningen en dat slechts voor vijf euro, welke je wel even moet afrekenen bij de enige bar in het dorp. Cá 150 meter van de kamperplek. Staat ook aangegeven. Kamperaars die z.g afwachten tot er iemand langs komt om het geld op te halen willen gewoon niet betaling. Wij waren hier 16 en 17 september 2017. Ineke en Bert
Wij waren hier op 14 en 15 september 2017 met twee kampers. Reservering niet nodig. Eenvoudige plek en heel simpel sanitair. Maar overdag en 's nachts heerlijk rustig. Het restaurant is top. Laat de gangen maar voorbij komen (cá 7 of 8) en de wijn en de koffie en de crappa. En dat voor 28.5 euro. En hierbij de enorme gastvrijheid. Let op het adres is N44.499438 O8.078981 Bert. Ineke. André. Mieke.
Waren hier twee dagen 1/2 september. Prachtige grote kamping met ruime plekken zwembad strand en redelijk sanitair. Normaal tarief 45 euro nu slechts 17 euro incl elektr. Ineke en Bert
Prima plek voor een nacht en een avond bezoek aan het leuke Centrum van como. Tot 12 uur en vanaf 7 uur p verkeersgeluid. Betaling van 8 tot 20 uur 0,50 euro per uur. Waren hier 22 mei. Ineke en Bert
Hele mooie plek bij het restaurant wat elke dag open is. Grátis. Elektra indíen gewenst 2 euro. Heerlijk gegeten en mooie wijn gedronken voor een redelijke prijs. Waren hier 22 mei.
Hele mooie kamperplek. Alles aanwezig. Kosten 10 euro staan geld. 3 euro elektra. Bij gebruik van het prima restaurant grátis. Aardige mensen. Stonden alleen op 16 mei. Ineke en Bert
Aanvullende info. Door de aardbeving in de afgelopen winter is het hele mooie dorp afgesloten. Alle bewoners zijn weg. Wij zijn onder begeleiding van een beambte het dorp in geweest. Heel triest hoeveel schade er is aan dit dorp. Maar de kamperplek is prima. Ineke en Bert
Het is alleen maar een heel Goed restaurant Waar je voor een schappelijke Prijs heerlijk kan eten. Grátis gestaan Lekker rustig. Wc en douche aanwezig maar simpel. Ineke en Bert
Prima kamperplek voor 15 euro incl elektr. Sanitair is netjes. Douche 1 euro. Grátis vervoer naar prachtig Matera. Waren hier 13 en 14 mei. Coordinaten moeten volgens mij zijn 40.652205 16.60729 Ineke en Bert
Wij hebben we niet gestaan wel gekeken en alles zag we netjes uit. Maar 1500 meter naar het zuiden zijn drie kamperplekken direct aan zee, ruim, net sanitair rustig en in mei goedkoper. 12 euro incl. Alles. Ineke en Bert.
Uitstekende kamperplek. Alles aanwezig en heel dicht bij de trullies. Prijs is 18 euro. Alleen mag je de Luifel uitzetten en was ophangen. Waren hier 12 mei. Ineke en Bert
Vorige beoordeling was van Bert en Ineke
Geweldig mooie kamperplek. Lekker ruim vlak en er is water en je kan grijswater afvoeren. Het plaatsje is zeer origineel, Italiaans, prachtig. De mensen zijn geen toeristen gewend en zijn allemaal vriendelijk. 's Avonds wordt er door jongelui, met als toeschouwers een aantal jongelui en meisjes lekker gevoetbald, rond om de twee kampers die er stonden. Alles op een gezellige manier. Bert en Ineke.
Wij waren hier 9 mei. Keurig verzorgde kamperplek. Kosten 12 euro incl elektra. Toiletgebouw (wat er prima uit zag)enz. gaat pas open op 1 juni. Maar er is elektra, water, wc en grijswater afvoeren. Bert en Ineke
Sitecode: 20375
Prima kamperplek. Waren hier 11 mei. Restaurant gesloten, maar dat was niet erg. Kosten 15 euro, incl elektra. Water enz. Mooie rustige fietsroute naar de leuke stad Lecce, 6 km. Ineke en Bert.
Sitecode: 20280
Hele mooie plek om te genieten van natuur het uitzicht over zee enz. Op 10 mei stonden we hier alleen. Geen voor zieningen. Ineke en Bert
De Kamper plaats is op zich prima, maar de voorzieningen zijn matig. Wij stonden 5 mei alleen en we konden eten in het restaurant, maar dat was geen beste keuze. Was niets te zien in de omgeving. Bert en Ineke
Wij hebben de kamperplek bekeken en alles was prima in orde. Alleen geen direct uitzicht op de zee, dus zijn we 30 meter verder op camping gaan staan. Prachtige plek. Alles aanwezig. Op 3 mei was hier feest in het gezellige dorp i.v.m plaatselijke heilige. Een enorm vuurwerk tot slot. Bert en Ineke.
Uitstekende kamping. Alles netjes geregeld. Wil je wat mee maken dan moet je op de fiets gaan en tien km verder naar de haven plaats gaan is hele Goed te doen. Kosten 17 euro.pn. Bert en Ineke
Prima kamperplaats alles aanwezig. Zeer vriendelijke ontvangst. Was eigenlijk vol omdat er een groep van 16 deense kampers waren maar snel een prima plek gekregen. 15 euro per dag incl alles. 30 april . Bert en Ineke
Zo vanaf de veerboot hier na toe gereden. Was hier cá 2000 uur dus grátis maar een zeer aardige als zwerver uitziende parkeer wachter vroeg 10 euro. Was de hele nacht aanwezig en lette Goed op onze kamper terwijl wij heerlijk uit eten gingen in het leuke stadje zonder toeristen. Volgende dag nog vier euro betaald voor bezoek kerk. Bert en Ineke.
Zonder meer een prima kamperplek . Alles aanwezig, mooi uitzicht. In juli augustus Zal het wel erg heet zijn er is geen schaduw. Bert en Ineke
Hele leuke ervaring deze kamperplek. Achter het thermaalzwembad is deze plek. Heerlijk warmwater, mooie natuur en aardige italiaanse kamperaars. Prijs was op 25 april 15 euro voor de Kamper en 15 euro pp voor het zwembad. DOEN! Bert en ineke.
Op 24 april stonden hier zeker 20 kampers. Iedereen had Veel ruimte. Geweldig mooie plek vlak aan zee. Geen voorzieningen maar dorpje op 10 min lopen. Ineke en Bert.
Wij zijn op cá 400 meter aan de zelfde haven gaan staan op een zeer rustige doodlopende plek aan het water. Er stonden nog 4 andere kampers. 25 april 2017. Ineke en Bert
Waren hier 24 april 2017. Alles was nog leeg en onverzorgd. Zwembad was ver van de kamperplekken.
Sitecode: 20252
Geweldig mooie camping. Alles klopt hier. 24 april betaalde wij 17 euro per nacht. Gezellig Dorp is op cá 6 km goed te fietsen of te lopen. Ineke en Bert.
Om Chablis te bezoeken een prima plek. Aardige ontvangst en een paar wijntjes geproefd, maar helaas geen kwaliteit. Rustige plaats helaas geen enkele voorziening.
Op 10 en11 oktober hebben wij hier gestaan. Bijzonder aardige ontvangst en in de avond en uitermate lekker drankje. Geweldig mooie plek om te staan. Mooie fietsroutes. Ineke en Bert
Wij waren hier 1 aug 2016. Prima kamperplek. Kosten zijn nu 12.50 pond. Leuk plaatsje. Bert en Ineke
Wij waren hier 29 juli. Prima plekje bij een leuk haventje. Aardig dorp met genoeg Wimbledon, bar enz. Ineke en bert
Wij stonden hier op 15 mei. Wij waren mooi op tijd (1400 uur) en hadden nog een goede plek. Hierna kwamen nog veel campers en was het helemaal vol. Prima plek lekker rustig en een mooi kasteel.
Op 14 april stonden wij hier met nog 4 andere campers. Heerlijk simpel alles en lekker rustig. Op elektra na is alles hier te regelen.
Sitecode: 19801
Gewoon helemaal top.
Wij stonden hier 13 mei. Het was matig weer maar een geweldige rustige plek. Prachtig strand, mooie wandeling naar dorp. Vissers bezig gezien bij binnen halen van de vis met wel 20 man en vrouw. Bijna alles is goed aanwezig (geen wc) prijs is nu 7.50 elektra 2 euro. Water en afvoer gratis bij overnachting.
Betere camperplaats is er niet te maken. Aardige ontvangst, heerlijk rustig, ruime plek, keurig sanitair gebouw. Prijzen 2. Water 2. WiFi 1. Douche 1. Dus compleet 14 euro. Dit is het zonder meer waard.
Prima rustige plaats met voldoende voorzieningen. Op loop afstand van een heel mooi plaatsje met veel gezellige restaurants.
Wij zijn hier twee dagen (4-5 mei); een prima camping met uitstekend sanitair maar vooral een uiterst vriendelijke ontvangst. Prima WiFi. Kosten bij twee dagen 14.50 euro. Bert en Ineke.
Sitecode: 20425
15 oktober waren wij hier. Het is een heel leuk Turks vakantie plaatsje. De kamperplek is prima. Er is een openbaar toilet,theehuis. In de avond af en toe wat overlast van een vrachtauto of spelende jongens. Kost 10 ltr. Bert en Ineke
Prima camping en met de korting in het najaar een prima plek. Lekker zwembad en nette toiletten. Waren hier 30 aug 2015.
Prima kamping met een aardige eigenaar. Met een busje makkelijk de oude binnenstad te bezoeken en de opgravingen.