@LCB
- 2016
Mooi aangelegde CP, prima voorzieningen, fijn verblijf gehad!
Vriendelijk ontvangst en uitleg door gastheer van de week, super mooi nieuw gebouw met spic en span sanitair! Aardige verenigingsleden, diverse activiteiten. Camperplaatsen zijn goed aangelegd, verhard om op te staan en bij iedere plaats een stuk gras naast de deur. Bij de watertappunten kan ook het grijswater geloosd worden, even heen en weer lopen met je emmer, chemisch toilet is naast het gebouw te legen. Wij vinden het hier TOP!
Schitterend en rustig gelegen, prettig om in de winter op de verharde plaatsen staan, vriendelijk personeel, lekkere broodjes op bestelling af te halen. Sanitair schoon en warm.
WOW, hier is echt over nagedacht om het voor de camperaar zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken: inname schoonwater en uitstort chemisch toilet direct bij in-uitgang, (gescheiden) afvalcontainers, loosplek grijswater goed toegankelijk, ruime plaatsen met vrij uitzicht op de poel, indien nodig: vlonders om schoon in en uit te stappen, afwasplaats aan buitenzijde van een zeer luxe en verwarmd info- en sanitairgebouw, Brabantse Gastvrijheid!
Fijne camperplaats, we komen hier graag: alles wat je nodig hebt, aardige eigenaren en een weids uitzicht, wat wil je nog meer?
Sitecode: 19187
Prima, verharde camperplaatsen vooraan op de camping, alle voorzieningen beschikbaar, aardig ontvangst bij de receptie, we kregen ACSI-korting en een presentje ivm 60-jarig bestaan, lekker gegeten bij het restaurant!
Twee nachten gestaan vanaf de 24e juli. Prachtige CP, heel rustig gelegen waar je alleen de "dames" (koeien) af en toe hoort, maar dat hoort helemaal bij de omgeving. Vriendelijke beheerders en prachtig sanitair bestaande uit boxen van toilet en douche in een (met vloerwarwarming). Vanaf daar zijn er hele mooie fietsroutes. Komen daar zeker terug.
Recent geopende camperplaats, alles aanwezig voor de zelfvoorzienende camperaar, mooie en ruime plaatsen met uitzicht, rust en midden in de natuur.
Pareltje midden in de natuur, ruime plaatsen, alles wat men nodig heeft is aanwezig, ook regelmatig snacks/pizza/bbq, volop vogels, vlinders en insecten, ruime (elektrische) fiets en wandelmogelijkheden.
Sitecode: 20141
Ruime verharde plaatsen met grasstrook, per plaats elektriciteit en water aan- en afvoer. Via voetgangerstunnel veilig naar het restaurant en andere voorzieningen van de camping aan de overkant van de (drukke) weg, broodjesservice, wordt aan de camper afgeleverd!
Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig, nu zelfs met 2 douches (€0,50) en 2 toiletten! Mooi uitzicht over de aspergevelden en paardenwei, ‘s nachts heerlijk rustige omgeving. Aardige beheerders, toplocatie!
30/12/22 hier één nacht gestaan (planning was 3n) maar omdat ik een ontstoken kies kreeg, helaas na één nacht moeten vertrekken. Leuke plek, wat verkeer rumoer, maar dat deert ons niet. Vriendelijke eigenaar die ons ontving en alles uitlegde. Zalig gegeten in het restaurant. Zoals gezegd moesten wij door omstandigheden eerder vertrekken (kies op Oudejaarsdag getrokken). Wij komen hier zeker terug om lekker te dineren in het restaurant.
Prachtige plek vlak naast de Moezel. Heerlijk kunnen fietsen dwars door de wijngaarden heen. Je moet wel zelfvoorziend zijn, maar de sanivoorziening zijn er. Vriendelijke beheerder die 's avonds even langs komt om te incasseren.
Sitecode: 92019
Op 04/11 één nacht gestaan op doorreis. Geheel automatisch betaalsysteem dat prima werkte. Het teveel betaalde werd keurig teruggestort op onze rekening. Prima plek.
Dit weekend drie nachten gestaan. Hele aardige eigenaren die met veel enthousiasme hun camperplaats beheren. Goede landwinkel met allerlei producten. Prachtige omgeving om fietstochten te maken. Restaurants op fietsafstand en er zijn er zelfs bij die tot aan de camper bezorgen. Rustige plek met weinig omgevingsgeluid. Zeker een bezoek waard, wij komen hier zeker terug.
Fantastisch, aanrader als je op doorreis bent, schoonwater innemen, grijswater en wc lozen.
Eén nacht gestaan in nov. 2021. Strak aangelegde plek, waarbij de saniplek bij de ingang ligt en goed te bereiken is. Leuk om naar le Treport te fietsen en de funiculaire te bekijken, leuke plaatsje.
Eén nacht in nov. 2021 gestaan. Slecht weer waar de CP niets aan kan doen, maar daardoor wel overal grote plassen. Wij vonden het een verwaarloosde bende. Gras overwoekerde alles. Stroom viel spontaan uit en is nooit meer aangegaan. Er stonden diverse groepen Fransen die allemaal zijn gaan bellen naar het nr. dat op de toegangspaal staat, maar geen reactie. Ligging is fantastisch om Utah Beach te bezoeken, is op loopafstand.
Eén nacht gestaan in nov. 2021. Gelijk op de 1e plek gaan staan, ongeveer 15 campers aanwezig, plaats voor 45, dus ruimte genoeg. Naar Cap Frehel gefietst via het fietspad, mooi uitzicht, schitterend weer.
Eén nacht gestaan in nov. 2021. Knots van een CP. Kregen bij het water innemen van een Fransman de tip om eerst even te kijken of de electra het deed als wij ergens wilden gaan staan. Nu in het rustige seizoen wil er nog wel eens een lichtpunt defect zijn. Heel ruim opgezet, nagenoeg in het dorp en de rots op loop- en fietsafstand. Toen wij er waren was het vrij rustig, zat plaatsen op de CP beschikbaar.
Eén nacht gestaan in nov. 2021. Centraal in het dorp gelegen, waardoor de winkels en boulevard met strand op loopafstand zijn. Wat al eerder werd vermeld is dat de stroomaansluitingen aan een kant van de CP niet werkten. Met een lang snoer vanaf de andere kant van de CP stroom gehad. Er waren ook behulpzame mede camperaarsbereid om door te lussen aangezien er door dit ongemak niet genoeg stroompunten waren. CP liep tegen de avond helemaal vol.
Eén nacht gestaan in nov. 2021. Er stonden zo’n 15 campers, Fransen ook een Engelse en wat Belgen. Rustig gelegen in het plaatsje tegen de rand van de duinen en een woonwijk. Strand met boulevard en winkeltjes op loopafstand.
Begin november geweest, erg rustig, prima centraal gelegen, helaas geen stroomaansluiting!
BESTE CAMPERAARS ONZE CAMPERPLAATSEN ZIJN GESLOTEN T/M 1 FEBRUARI 2022 !!!! SORRY VOOR HET ONGEMAK Familie Roos
alle voorzieningen aanwezig, rustige overnachtingsplaats op fietsafstand van Zutphen, heerlijk (afhaal)ontbijt.
In juni paar dagen gestaan. Mooie plek waar wij al tijdens de winter waren geweest. Nu inmiddels is reserveren haast een must want anders zit je ernaast. Wij hadden gereserveerd en dat is maar goed ook want naar wij hoorden was de CP al een aantal weken achtereen dagelijks vol. Mooie fietsroutes in de omgeving en in Kessel genoeg mogelijkheden om te eten. Bakker (ook op zondagmorgen open), is bij de kruising met verkeerslichten richting dorp.
In juni een paar dagen gestaan. Wij waren voor het eerst op deze nieuwe lokatie. Prachtig aangelegd met goede sanitaire voorzieningen. Ook bij harde regen geen waterplassen door hele goede drainage. Voor ons een uitvalslocatie voor familiebezoek, maar wij maken ook gebruik van de mooie fietsroutes in de omgeving.
In juni een paar nachten gestaan. Al is het een grote gezinscamping, werden wij aangenaam verrast door de ruime opzet van de camping en de camperplaats die wij hadden. Sanitair was goed verzorgd de hele dag door en winkeltje voor vers brood en diverse levensmiddelen vlakbij de camperplaatsen. Prachtige fietsroutes door het Voornes Duin als je de camping verlaat.
In mei een paar nachten gestaan. Mooi aangelegde CP met vriendelijke eigenaren. Ligt op loopafstand van het dorp met restaurants en pizzeria (op de fiets). Mooie fietsroutes en alle voorzieningen aanwezig.
In mei een aantal dagen gestaan aan het einde van de wereld pal achter de zeedijk. Fantastische plek al moet je wel zelfvoorziend zijn qua sanitair. Terrein heel rustig compleet met privé fazant :-) De CP is eigendom van de eigenaar van het op loopafstand gelegen restaurant, waar je heerlijk kunt eten en op het terras zitten. Wij haden het geluk dat net de Covid-regels iets waren versoepeld. Je kunt er prachtige fiets- en wandeltochten maken.
In mei een aantal dagen gestaan op een mooie plek aan de Nieuwe Vaart. De hele dag bootjes vlak voorbij de camper als een levend schilderij. 's Zaterdags heerlijke versgerookte paling gekocht bij de visboer die op de CP zijn rookketel gebruikt, verser kan niet.
Prima locatie waar wij regelmatig komen. Onlangs is de voormalige schuur verbouwd tot een prachtige receptie en mooie overkapping voor het terras.
Bij inchecken via aanmeldzuil krijg je een code voor onbeperkt (binnen de betaalde periode) op-en afrijden, ideale ligging voor fiets- en wandeltochten. Ruime verharde plaatsen met grasstrookje. In voorseizoen is sanitairgebouw op de CP gesloten, innemen van schoonwater en stort van vuilwater en chemisch toilet makkelijk toegankelijk.
Sitecode: 92052
Toplocatie met harde ondergrond, ruim opgezet, goede wifi, fietsenstalling met onderhoudsmaterialen, prachtig luxe sanitair en mooi, ruim ingerichte loungeruimte, goede broodjesservice, schitterende fietsomgeving
4 dagen gestaan, vriendelijk ontvangst, mooi opgezette CP met verharde ondergrond, prima sanitaire voorzieningen, mooi gelegen, fantastische fietsomgeving
Ook deze “Bij Ons” locatie is ons prima bevallen, ruime plaatsen, rustige omgeving (op zondag gaat de aankomstpoort op slot, vertrekken kan), 3 nachten gestaan, contant betalen in een enveloppe of per bank overmaken. Goede wifi. Sanitair schoon, ideaal is de fietsenstalling met mogelijkheid de accu’s van de fietsen op te laden. De verharde ondergrond is in deze tijd van het jaar erg prettig!
Vanaf 17/10 een aantal nachten gestaan. Zij noemen zich terecht een "Camper Park" aangezien het terrein erg mooi is aangelegd. Je hebt waar je staat niet in de gaten dat er zoveel campers kunnen staan. aantal malen in de week snacks afhalen. op loop en afstand van Borger. Wij hebben tel. bij de Chinees in Borger een maaltijd besteld en afgehaald per fiets. Prachtige fietsroutes in de omgeving.
07/09 zeer groot naturisten terrein met vele mogelijkheden om te ontspannen. Goed restaurant en heerlijke pizza afhaal service. Was toen wij er waren erg druk, waarschijnlijk door alle Corona maatregelen. Dit was veilig gebied en dat was meer mensen kennelijk opgevallen :-)
Eind augtus nog een paar dagen vertoefd. Prachtig naturisten terrein met heel veel ruimte, wijdse uitzichten en midden in de natuur. Je kunt er heerlijk eten en de eigenaar en zijn vrouw zijn heel vriendelijk. waren hier terug na aantal eerdere bezoeken.
25/09 nachtje gestaan als tussenstop. Vriendelijke ontvangst door Rosa (de waarneemster). Goede uitleg over de CP en omgeving gehad. Centrum Weert op loop-en fietsafstand. (za markt). Goed sanitair met vloerverwarming.
prima doorreis camperplaats, geluid van doorgaande weg en geparkeerde trucks met koeling kan voor sommigen storend zijn.
voor de 2e keer hier, erg gastvrij ontvangst, heerlijk rustig, super sanitaire voorzieningen, mooie fietsroutes, aanrader!
Hier zojuist 3 nachten gestaan. Prima locatie voor bezoeken van Kinderdijk, of de waterbushalte op loopafstand die naar Dordrecht of Rotterdam gaat en de fiets gewoon mee. Prima fietsroutes door het polderlandschap van de Alblasserwaard. Beheerdersechtpaar heel vriendelijk, behulpzaam en zelf ook camperaars. Eetgelegenheden op loopafstand in het centrum van Alblasserdam.
Hier twee nachten gestaan. Fantastische plek met heel vriendelijke eigenaren die er alles aan doen om het de gasten naar de zin te maken. Prachtig overdekt terras en gezellige binnenruimte waar ook kleine producten te koop zijn, zoals eieren, frisdrank, bier, etc. Goede uitvalsbasis om mooie fietstochten te maken.
16/03 nachtje verbleven. Mooi onderhouden CP met goede voorzieningen, mooi sanitair en afwasruimte. Goede uitvalsbasis om mooie fietstochten te maken. Vriendelijke beheerder.
Drie nachten gestaan in het weekend van 11/01. Prima CP voor het bezoek aan de historische kern van Soest met vele restaurants en winkels op loopafstand. Leuke wandeling via de stadsmuur rond het oude centrum mogelijk. De pizzeria net buiten de CP is prima, maar op zaterdagavond even reserveren anders kom je niet binnen. Alle voorzieningen zijn er en worden elke dag goed schoongemaakt.
Basic, verharde camperplaatsen met stroom, prima voor dagje/nacht Rotterdam.
Hier vanaf 23/11 drie nachten gestaan. Vriendelijke beheerders, aardige ontvangst met goede info over bezienswaardigheden. De buitenkranen zijn vorstvrij, dus je kunt gewoon vullen. Mooie omgeving met veel fietsmogelijkheden. 's Nachts heerlijk rustig en aarde donker. Coöp en restaurant op loopafstand. Op za. vanaf 16.00 uur staat er naast de Coöp een pizzabakker die heerlijke verse pizza's maakt.
3 nachten gestaan in het weekend van 10/11. Heel vriendelijk beheerders echtpaar die zelfs als verrassing appeltaart bij de koffie hadden. Prima voorzieningen en een goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten. In het weekend is uit eten gaan in het Wapen van Werkhoven, wat ons betreft ook een aanrader. Folders van bezienswaardigheden en fietsroutes in ruime mate aanwezig in de "infokiosk".
Weekend 20/10 drie dagen gestaan. Mooie locatie, alles tip top verzorgd tot en met reparatiesets voor de fietsen, nieuwe binnen-en buitenbanden, alles, gereedschap noem maar op . Verder vriendelijke ontvangst, op zondagochtend zelfs als verrassing verse broodjes voor alle gasten. Omgeving hele mooie fietstochten te maken, waarover veel info te vinden is in de koffieruimte.
Prima plek om te staan, zoals eerder gezegd alle voorzieningen aanwezig via de sanizuil en warm water voor was en afwas aan de zijkant van het gebouw van het sportcomplex. Op loopafstand van het dorp.
Zeer rustige en mooi gelegen CP. Ligt tegen een camping aan met een aparte ingang. Dorp op loopafstand. Helaas was de snackbar/pizzeria die naast de ingang van de CP ligt gesloten. In het dorp staat een baquette-automaat. 's Nachts doodstil. Mooi uitzicht op de bergen en de pas die naar boven gaat.
Gestaan op 06/09. Gelegen aan zeer drukke weg, maar alle voorzieningen zijn er en dorp op loopafstand. Mooi uitzicht over het meer. Pass 'Etapes heeft kennelijk de methode van betalen veranderd. Je kunt nu gewoon de pas voor de lezer houden en binnenrijden. Bij vertrek betaling via creditcard en wordt je pas opgewaardeerd, waarna je kunt uitrijden door de pas weer voor de lezer te houden.
Wilden er op 06/09 gaan staan. Alleen water aangevuld, wc en grijswater geloosd bij de sanizuil voor €2. Hoewel wij hydraulische leveling hebben, kwamen wij niet op een acceptabel niveau en stonden met drie wielen los om horizontaal te staan. Zijn vervolgens weer naar beneden gereden en hebben onze heil ergens anders gezocht.
Gemixte parkeerplaats waarop een houten huisje staat van de visvereniging. Daaronder zijn twee toiletten die dag en nacht open zijn. Mogelijkheid om een fles water te vullen in de wasbak. De toegang tot de gondel is op loopafstand en was in ons geval open. Boven een lekker restaurant met prachtig uitzicht, al hebben wij de Mont Blanc niet gezien door de bewolking.
Fantastische locatie en ervaring om een keer op nagenoeg 1500m te overnachten. Prachtig uitzicht op de Mont Blanc en de bergen rondom. Je moet zelfvoorzienend zijn want er zijn geen faciliteiten. Tweemaal per dag komen de koeien (met grote bellen om de nek) van de boer langs om gemolken te worden. Zijn tal van restaurantjes op de top van de Col, die op loopafstand is.
Mooie locatie met wijds uitzicht op de bergen. Op loop en fietsafstand van het Meer van Annecy. Betaalden voor 1 nacht €10 waarbij water en stroom inbegrepen was. Komen hier zeker terug.
Mooie CP met ruime plaatsen. Heerlijk gegeten bij Le Ranch, het restaurant schuin tegenover de ingang van de CP.
Vanaf 18/08 twee nachten gestaan. Prima rustige plek midden in de natuur. Fiets en wandelmogelijkheden direct vanaf de CP. Dorp Arcen op fietsafstand door het bos. Prima sanitair gebouw met afwasplek en verder alle sani voorzieningen voor de camper aanwezig. Elke morgen verse broodjes service en het is zelfs mogelijk om een ontbijtje voor slechts €4 te krijgen.
Weekend 04/08 drie nachten gestaan. Mooie plek aan de jachthaven, goede douches (€0,50) en heerlijk restaurant met terras aan de haven. Vriendelijke eigenaar (man op de op scooter) die ons voorlichtte omtrent de omgeving. Goede fietsroutes vanaf de CP. Emmerich met een leuke boulevard met restaurantjes langs de Rijn ook op fietsafstand. Richting Emmerich is een Lidl gevestigd, altijd handig.
27/06: Komen hier regelmatig als tussenstop naar het zuiden en terug. Vriendelijke beheerder. Supermarkt met benzinepomp aan de andere kant van het dorp.
11/06: Naturistencamping waar wij graag komen. Vriendelijk ontvangen bij de receptie. Heerlijk gezwommen in het prachtige buitenbad, dat deze tijd van het jaar open is. Ook de zee was weer als vanouds met de hoge golven. Het restaurant (beneden) is ook een aanrader met heerlijk eten en billijke prijzen. Spaanse rommeligheid is voor ons geen probleem.
04/06: Vier nachten gestaan op grote plaats (comfort) vlak bij de strandtoegang. Prima restaurant op het strand, uitzicht over zee. Sanitair wordt de hele dag schoongehouden. Nadelen: alles cash betalen (camping, restaurant en winkel) en de afvoer van het grijze water is een dagelijks ritueel met de emmer naar de stort voor het chemisch toilet. Dit is een naturistencamping dus NFN kaart verplicht.
Sitecode: 20776
03/06: Prima locatie voor de doorgaande reis. Achter een hek met vanaf sluitingstijd van het bedrijf, ca 20.00 uur, een bewaker met hond. Kunstgras naast de camperplek zodat je het beton even vergeet. Even praatje gemaakt met Roland, de aardige Nederlander in de winkel met kampeer benodigdheden.
31/05: Drie nachten gestaan, niet veel gedaan ivm de hitte van 34gr. Prachtige locatie midden in de natuur met mooi uitzicht op het kasteel en er naast liggend dorpje. Voorzieningen zijn eenvoudig en idd wat ik eerder las geen voorziening om grijswater af te voeren, wel chemisch toilet afvoerputje.
30/05: 1 nacht gestaan, prima locatie vlak bij de snelweg. Vriendelijke beheerder (Fernando) en lekker gegeten in het restaurant. Toen wij er waren stond er een grote groep zeer luidruchtige Engelsen die hier blijkbaar langere tijd verbleven.
27 mei: Prachtige camping, goed restaurant, vriendelijk personeel, mooi zwembad (was op deze datum nog niet in gebruik). De locatie is schitterend met het mooie uitzicht op de bergen rondom.
Eén nacht op 26/05 gestaan. Prima overnachtingslocatie met restaurantjes (bij campings) op loopafstand.
Alles wat je nodig hebt all-in, mooie omgeving, bakker en pizzeria op loopafstand. Wij zijn op meerdere CCP plaatsen geweest en dit concept bevalt ons prima.
Sitecode: 52082
Op deze camping een nachtje gestaan met het Limburgse landschap aan je voeten en de koeien als nieuwsgierige buren. Prachtig nieuw toiletgebouw met heerlijke douches. Vriendelijke beheerders, zeker een bezoek waard.
Vannacht een nachtje gestaan en dan hoor je 's morgens wel de geluiden van de bouwplaats erachter, maar dat vonden wij niet storend. Vriendelijke beheerder. Grijswater lozen in de put waar ook het chemisch toilet in gestort wordt. Vlakbij het centrum van een gezellig plaatsje inclusief Burcht en Watermolen. Talloze grote supermarkten en restaurantjes op loopafstand, inclusief een pizzeria.
Een nachtje gestaan op een hele mooie plek met uitzicht op Kasteel Borgharen. Was redelijk bezet en zoals eerder geschreven op fiets - en wandelafstand van het centrum van Maastricht. Goede sani voorzieningen en elektriciteit. Verder moet je zelf voorziend zijn. Goede stek voor een bezoek aan Maastricht.
Afgelopen weekend twee nachtjes gestaan op deze rustige CP. Zeer hartelijke ontvangst met uitgebreide documentatie wat er allemaal in de buurt te doen is. Goede wandel - en fietsroutes in de directe omgeving. Sanizuil en afwatering prima evenals de mogelijkheid voor elektra. Douchegelegenheid op naastgelegen camping wat gedateerd, maar wij zijn zelf voorziend met de camper, dus geen probleem.
Twee nachten gestaan, 01/12 & 02/12. Prima locatie, veel accommodaties op Willemsoord om te eten en drinken , Centrum van Den Helder ook op loopafstand (800m) en de boot naar Texel ook. Foto's op deze site zijn inmiddels een beetje achterhaald, want er loopt een wandel- en fietspad dwars over de CP, maar wat ons betreft niet storend. Komen hier zeker terug. Vriendelijke ontvangst met veel info.
Overnacht op 27/09 op weg terug naar het Noorden. Prima locatie met verharde (geasfalteerde )plekken en stroken groen waar ook onverhard geparkeerd kan worden. Grijswater afvoer, drinkwater inname mogelijkheid (€2 voor 100 ltr water), afstort chemisch toilet en genoeg afvalbakken.
Overnacht op 28/09 tijdens onze terugreis vanuit Frankrijk, die wij via de Zeelandroute wilden afsluiten. Prima locatie om een nachtje te staan zonder voorzieningen en dichtbij Terneuzen. Leuk om even naar het centrum en de haven te fietsen.
Overnacht op 08/10. Vriendelijke ontvangst waarbij wij allerlei info over de CP en de omgeving kregen. Verder ontvingen wij een fietsknooppunten kaart, waar wij later op de dag dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Prima gegeten in het restaurant en de volgende morgen zaligde warme broodjes afgehaald.
Op 07/10 een nacht gestaan. Vriendelijke ontvangst, waarbij wij uitgebreide info omtrent de CP en de omgeving kregen. Voor het restaurant De Bolder een aantal kortingsbonnen gehad die gelden vanaf 01/10 tot 30/04. Heerlijk gegeten in het restaurant 's avonds met uitzicht over de jachthaven. Mooi uitzicht over het water en het was die dag zeer rustig, slechts vijf campers. Mooie fietsroutes in de omgeving waarbij je vanaf de ingang van de jachthaven naar links gezien, slechts 100m van een fietsknooppunt bent. Deze plek is voor herhaling vatbaar.
Schitterende (naturisten)camping, ruim van opzet, vrije plaatskeuze, vriendelijke mensen. Broodservice, levensmiddelen (beperkt maar toereikend), heerlijke avondmaaltijden voor schappelijke prijs. Aanrader!
Overnacht op 25/06. Was rustig, waren zo'n 15 campers (uiteraard was de eerste rij met uitzicht op de Moezel vol), heerlijk gewandeld langs de Moezel en in het dorpje. Gedurende deze periode komt de bakker alleen in het weekend langs. Zelfde geldt voor de eetgelegenheid van het wijngoed. Afwasmogelijkheid was er niet en zou toch wel handig zijn (uiteraard niet noodzakelijk).
Overnacht op 21/05, was 's avonds vol. Als je zelf voorziend bent prima plek met mooi uitzicht op de grotwoningen. Wij waren einde van de middag nog getuige van een jaarlijks folklore moment, namelijk de koeien werden onder begeleiding van veel paarden en Spaans temperament naar de zomerweiden geleid. Hierbij kwamen zij over de weg die vlak voor de CP langs loopt. Was een aardige bonus.
Dit keer tweemaal overnacht, 1x begin mei op de heenweg en 1x eind juni op de terugweg. Grote locatie, altijd plaats, voelen ons veilig achter de slagboom. Mooie locatie, simpel sanitair begin mei nog gesloten, in juni inmiddels geopend (was ook aangegeven). Helaas geen afwas mogelijkheid. Komen hier zeker terug als stop op weg naar... of terug van... aangezien de locatie vlak bij de snelweg ligt.
Vriendelijk ontvangst, mooie verharde plaatsen en mogelijkheid op gras te gaan staan (niet overal satellietontvangst). Sanitair verouderd maar schoon. Prima locatie voor wandelen en fietsen.
Deze recentie bevat geen tekst.
Zondag 18/03 één nachtje gestaan. Op het verharde gedeelte, prachtig sanitair gebouw. Of het kwam dat wij op zondag aankwamen weten wij niet, maar geen beheerder/eigenaars gezien. Ook geen gebruik kunnen maken van de broodjes service. Geld voor de overnachting in een daarvoor bestemde enveloppe gedaan en in de brievenbus gegooid. 's Maandags was er wel activiteit in de bijbehorende kinderopvang.
17/03 één nachtje gestaan. Prachtig uitzicht op de paarden die in de uiterwaarden lopen van de Waal. Was steen koud buiten, maar ondanks dat, uiteraard het Slot bezocht. Zeer vriendelijke mensen, ook in het winkeltje en het restaurant. Lekker een broodje gegeten. Prachtige locatie, gelet op de tijd van het jaar lekker rustig, stond nog een camper om te overnachten, verder niemand.
Al meerdere keren hier gestaan, sanitair is schoon en netjes, eigenaren vriendelijk. Op fiets- en loopafstand veel te zien en te doen. Super locatie!
Wat een uitzicht, dit zie je niet vaak! In deze tijd van het jaar stonden we met 3 campers. Centrum en eetgelegenheden op loopafstand. Aanrader!
Vandaag voor de eerste keer vuilwater geloosd en chemisch toilet gereinigd (voor 3 euro) omdat dit niet mogelijk was op de CP (Hoek van Holland) waar wij vertrokken. Voorzieningen in Gendt zijn fantastisch! Ben even binnen gaan kijken, douches en toiletten zien er mooi uit, een volgende keer blijven we overnachten.
Wij stonden er de eerste twee nachten van het nieuwe jaar. Heel aardige beheerders die ruime voorlichting gaven omtrent de camping en de omgeving. Heerlijk gewandeld en gefietst tussen de buien door. Restaurant Ribhouse Texas schuin tegenover is een aanrader, net als de Landwinkel De Kolke waar allerlei streekproducten van vlees, groenten, fruit, yoghurt, biertjes en wijntjes te koop zijn.
Iets verlaat bericht: een nacht gestaan op onze terugweg uit het hoge Noorden. Prachtige en rustige plek bij hele vriendelijke mensen, die overigens zelf ook camperaars zijn en deze camperplaats als hobby bij hun woning en bedrijf (hoveniersbedrijf) runnen. Heerlijk geslapen, zeker een aanrader.
Een nacht gestaan woensdag 20/09. Sluit mij volledig bij vorig commentaar aan. Weg ernaar toe steil, waarbij de ingang parkeerplaats erg onhandig is. Haaks rechts vanaf de weg waarbij je gelijk voor een slagboom staat en als je niet uitkijkt met de achterzijde van de camper nog op de weg staat. Handig voor een nacht, maar wat ons betreft voor langere duur niet aan te raden.
Mooie locatie maar herrie van de werkzaamheden. Had kennelijk veel geregend voordat wij kwamen, want het was een blubberfestijn met diepe sporen in het gras. Prachtig uitzicht op de Moezel, loopafstand naar dorp. Diner gebruikt bij Gasthof Hubner (let op alleen cash betalen) zalig gegeten. Locatie verdient hoger cijfer, door de omstandigheden minder.
Hier een nacht gestaan op zaterdag 30/09 en kwamen circa 16.30 uur aan. Nog maar net plaats want alles was nagenoeg vol, waarbij je heel erg dicht naast elkaar staat. Hebben op het tweede gedeelte gestaan vlak onder het restaurant. Prima sanitaire voorzieningen, erg schoon. De bakker recht tegenover de CP is trouwens op zondag gesloten maar een mobiele bakker komt toeterend het terrein op.
Prima plaats om te overnachten, genoeg ruimte, lozen vuil water en chemisch toilet en schoon water, goed toegankelijk. Dorpje op loopafstand, helaas was de Spar gesloten wegens inventarisatie. Heerlijke pizza's bij Pizza des Potiers.