@LDSL

Camping is tussen 12.00 -15.00 uur gesloten, hek is dicht dus buiten wachten! verder prima camping voor paar nachtjes met schoon sanitair. Twee nachten met elektra is totaal €39.40

Prachtig vrij gelegen rustige camping in ruige natuur aan rivier. Hier kan je in zwemmen en onder waterval iets verderop een heerlijk bad nemen. Vanuit de camping is het prachtig wandelen. Fietsen is echt voor MTB geschikt geen e-bikes. En ja het laatste stuk weg is off road (rijd langzaam, geen takken meer) maar als je er bent blijf je langer dan gepland! Neem voorraad eten en drinken mee. camping heeft heerlijke douches en prima toilet.

prima plek om stad te bezoeken. 260 Kr is 2023 1 nacht me

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heerlijk gestaan, wilde 1 nachtje blijven, ben er 3 gebleven. Dat zegt genoeg. Er zijn twee wandelingen uitgezet 5/10 km, mooie tochten! 6 campeerplekken, net gemaakt op grind. Zwemmen kan in meer waar je aanstaat. Er is een mooie vuurplaats gemaakt waar je ook kan BBQ. Laptop/ docking station oid kan je overdag (wanneer de zon schijnt :-) opladen in huis van A&M. Waterpunt is nog in de maak, kan nu water halen in huis. Aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

je mag op de parkeerplaats van bussen staan (nu in voorseizoen) gratis. bij toiletten is links buiten een stopcontact waar je wat kan opladen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heerlijke rustige camping met plekken in bos, schaduw, aan water. kosten 1 nacht nu bijna 28 euro met stroom.