@LMC23
- 2020
- LMC Cruiser 663
- 2023
1 ster!!! wij kwamen savonds (omdat wij niet eerder konden door werk en wij willen niet reserveren daar hebben wij een camper voor) om half 10 aan. intercom 4 x gebruikt gevraagd werd om een tel. Naar veel 5 en en 7 en eindelijk binnen. zaterdag naar de Lobby om af te te rekenen, omdat wij eigenlijk tot zondag wilde verblijven. of wij even 86€ wilde afrekenen voor 2 nachten!! Dus niet gauw weg en nooit meer terug. directie krijg een mail 🤬
daar wil je niet als vrachtwagenchauffeur gaan slapen. 1 nachtje voor ons en snel weer weg.
mooie plek naast de Reus, en het klopt wat ieder schrijft. netjes verzorgd en zeer vriendelijke ontvangst. Het uitzicht is merendeel op de Reus. Betaald met €15.
Komen zondags aan. Staan 6 campers na 18.00 uur staan er met ons nog 3campers. Persoonlijk vinden wij het een gore bende stinkt en plek is smerig. overal troep op de grond. Dit vindt ik geen camperaars. Het dorp is ook op zondag een aanfluiting. 1 terras boven de rivier open maar gaf niets te drinken alleen eters welkom. Voor ons gaat deze camperplaats van onze lijst.
super netjes goed voor elkaar. goede locatie in het dorp. Jammer dat de dorps café ook op maandag dicht was, maar dat mag de pret niet drukken. Op de CP douche en toilet en afwasplaats aanwezig maar voor ons niet nodig. Wij vinden dat je met de camper met alles selfsupport bent.
Top camper plaats zo langs de rand van het dorp wat een bijzondere bezienswaardigheid is. Makkelijk inchecken en als het een probleem is dan staat er gelijk iemand om je op weg te helpen. Wil je alleen servicen dan betaal je €5 Wij betaalde voor 1 nacht 12€ en 4€ voor elektra.
super zoals een authentieke Franse camping hoort te wezen. 2 nachten gestaan. en een oversteek gedaan met de ferry naar Ille de Brehat. Nog geen 15 min lopen vanaf de camping. Food truck komt vaak iedere avond en een dranktruck waar je een wijntje of biertje kan kopen. Toilet gebouw gedateerd maar schoon. Een echte aanrader.
wij konden de iDeal app van de Rabobank niet open krijgen voor betaling. Erg klantonvriendelijk. Hebben zeker een half uur staan te klooien. vraag mij af wat wij fout hebben gedaan. Is het de QR code op dat bord of of de paal. Erg jammer dit.
lang weekend gestaan met onze kleinzoon. Wat super voor de kids deze kleinschalige camping. Gastvrouw Marloes en gastheer Ed hebben er alles aangedaan om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Top! En een mooie omgeving om te fietsen.
stonden achter op het veld met nog 4 andere kampeerders. Erg saai en begrijp nu dat wij geen camping meer op willen. het was dat wij een kleinkind van 4 bij ons hadden anders waren we gelijk omgedraaid naar de haven in het dorp zelf. Dat is eigenlijk 100 x mooier. omgeving is prachtig daar lig het niet aan. Het is dat we vooruit moesten betalen en dat doen we ook liever nooit Dan mag je ook nog eens achter een opslag/stort gaan staan.
Vriendelijk ontvangen. 👍🏻 mooie Schoone camping voor camper en caravan met uitzicht veel al op de haventje. Zijn 2 nachten verbleven. Was te kort omdat het werk riep. anders graag nog een paar dagen gebleven. Goed restaurant, maar ook vele restaurantjes in de stad zelf. Maaaaar wij komen zeker snel weer eens terug.
2 nachten verbleven. Goede service ook broodjes service. Ach gewoon GOED! schoon en mooi toilet gebouw. nette schone ruime plekken. En niet te vergeten vreselijk lieve gastvrouw. Voor ons een top locatie bij een gezellige mooie bezienswaardige stad Celle.
Kom je daar aan om 2 uur smiddags staan alle ‘nog’ lege plekken gereserveerd met kenteken of naam. Snap nu nog steeds niet waarom camperaars zonodig moeten reserveren. Dacht dat je vrij wil zijn met een camper om te gaan en te staan waar je wilt. En als het vol is jammer dan op naar de volgende. Dan kan je beter een caravan hebben lekker reserveren van camping naar camping. sorry 1 ster is nog te veel.
op zondag aangekomen ketting voor de entree. Zie wel een tiental campers staan Kan je dus niet op omdat er met Corona maatregelen zijn dat je een sleutel moet halen bij de plaatselijke VVV. Dat gaat niet op zondag “gesloten”. Niet gastvrij. Laten ze het hek open houden of voor iedereen gesloten, dan heb je pas maatregelen.
Sitecode: 91994
mooie camperplaats en zeer gastvrij en vriendelijke. op goede vrijdag kwamen wij aan. Langs de Maas gewandeld en bij terug komst onder de afkapping gezeten. Er is diverse soorten bier te koop van het merk Gouverneur. De mannen vonden het een heerlijk biertje. echt een terug komertje.