@LMTR

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima camping, zijn hier 2 nachten, plekken ruim en netjes onderhouden, sanitair prima , heerlijk warme douche. eigenaren super vriendelijk! idd broodjesservice en leuk eenvoudig restaurant Mooie fiets omgeving. wiij betaalden €21 per nacht. Zeker aanrader voor deze omgeving.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

3 dagen verbleven op deze grote maar super schone camping. Vriendelijk personeel, fantastisch sanitair dat ook nog erg goed onderhouden wordt. Ligging aan zee gescheiden door weg en idd prima fietspaden. In deze periode aanrader, zal in de zomer wel erg druk zijn

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Heerlijk om gras onder je voeten te voelen! Er wordt erg hard gewerkt aan het mooi houden van deze grasmat. Plekken ruim. sanitair superschoon ,en bovenal vriendelijke ontvangst, restaurant eenvoudig maar goed. prima.fietsroutes!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

net 2 dagen verbleven op deze prima camping! goede plekken zeker nu in het voorseizoen. vriendelijke ontvangst, schoon sanitair en veel aandacht voor schone omgeving. Vanuit de camping prima fietsen naar het gezellige stadje dat genoeg aanbod heeft aan horeca en leuke winkeltjes. mooie omgeving

Sitecode: 20375

mooie plek om van hieruit Lecce te bezoeken, prima met fiets te doen! Vriendelijke eigenaresse en dochter. Nieuw zwembad in aanbouw, hopelijk met ook nog wat aandacht voor sanitair, nu erg basic, wel schoon. Hebben hier 2 nachten prima naar ons zin gestaan en 1 avond gedineerd in het restaurant, eenvoudig maar wel vers!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

afgelopen 2 dagen gestaan op deze mooie plek bij Franco. super vriendelijke ontvangst, plekken prima, sanitair basic maar schoon. wel koffie voorziening en zelfs wasmachine aanwezig. zwembad was nog gesloten. omgeving erg leuk om te fietsen . Het was een aangenaam verblijf tussen italiaanse families die gezellig aanwezig waren.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

wat een mooie plek! uitzicht op besneeuwde bergtoppen groene heuvels, olijfbomen, wijnranken, je raakt niet uitgekeken. super vriendelijke ontvangst, relaxte gastheer die s"morgens het brood bij je brengt. privé sanitair en daarnaast nog een aantal prima faciliteiten voor kampeerders oa het gebruik van een keuken met eetkamer. mooi zwembad! super verblijf een aanrader!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

zijn hier van 26 april tot 28 april voor de 2de keer geweest op doorweg naar de Marken. Wederom een prima ervaring. Super vriendelijke ontvangst, heerlijk gegeten en de volgende dag leuk stukje gefietst Conad om de hoek. Bij aankomst in de Marken bleken we een sleutel te hebben verloren op de plek waar we stonden. Claudio heeft hem gevonden, dus op de terugreis gaan we er weer langs!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige plek met prima voorzieningen . Super schoon en mooi sanitair Vriendelijke eigenaresse, vrolijk, behulpzaam en ook nog een prima kokkin! weg ernaar toe idd wat steil en ondersteuning op de fiets komt van pas. eenmaal op je plek kun je genieten van vrij uitzicht naar zee en het achterland. Zeker de moeite waard

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

een prachtige plek, veel ruimte oneindig uitzicht en rustig gelegen , maar wel op fietsafstand van zee en Senigallia. Sanitair voldoende . zwembad mooi ( nu nog te koud), vriendelijke ontvangst Zeker een plek om naar terug te keren!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

4 dagen genoten van een mooie plek ! vriendelijke ontvangst, lekker gegeten in het restaurant voor een prima prijs. Sanitair simpel maar schoon . Mooie ligging tov de omgeving , het centrum en de kust! aanrader!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie plek bij een rustig gelegen , leuk agriturismo , waar we heerlijk geluncht hebben. goed sanitair en vriendelijke eigenaar. Aanrader!! Komen zeker een keer terug om.de omgeving te zien .

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mochten zelf kijken of de plek goed was, geen probleem toen we voor een andere plek kozen.Receptie vriendelijk en meedenkend. sanitair super schoon, wordt veel aandacht aan besteed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ligging perfect voor strand en fietsen Komen zeker nog een keer terug!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

plek prima zeker voor doorreis overnachting. Douche niet uitgeprobeerd, zag er niet schoon uit...... toilet verder schoon, geen toiletpapier Geen WiFi. Restaurant niet gezien.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

voor doorreis overnachting goed te doen. Ruime plek € 19. euro. Wifi alleen bij receptie!! Nieuw sanitair blok deels klaar, ziet er netjes uit. Gezien slechte weer verder niets gezien, moeite waard om in een ander seizoen nog eens te kijken. Zoals in eerdere reviews al gezegd, vriendelijke ontvangst door een alleraardigst meisje!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

ook met sneeuw een prima plek om te staan. op doorreis naar Spanje 1 nacht verbleven. Mooie plek, hartelijke ontvangst, prima sanitair en super gastvrouw Esther en gastheer Bart, die ons uit de sneeuw hebben kunnen krijgen!! wij gaan op de terugreis zeker weer naar deze mooie plek, om dan ook van de culinaire kunsten te kunnen genieten!