• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@LOSMAJONIS

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Geweldige 4-sterren camping die aan de verwachtingen voldoet, vooral de animatie en monitoren, allemaal erg vriendelijk, een echte aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede plek om een nacht door te brengen. We betaalden half augustus € 20 voor twee personen en een camper. De badkamers zijn niet schoongemaakt maar niets dat niet verbeterd kan worden. We verbleven daar om naar Rome te gaan. Het is een uur met de trein en het station ligt op 1 km van het gebied, het enige nadeel is dat het bergopwaarts is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede plek en schoon sanitair met warm water maar ik vond het wat duur.Wij betaalden €47 per nacht voor twee personen en een camper.Het meer is echt prachtig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

goed kamperen je steekt de straat over en je bent in de ruïnes van Pompeii baden een beetje oud maar om de hele dag buiten te zijn is best goed.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

zeer goede ontvangst Don Mauro, het strand op 5 meter afstand zoet water douches op het strand 's nachts voor €10

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Uitstekende camping om Venetië te bezoeken 10 minuten met de bus, we betaalden voor een auto en 5 personen € 70 per nacht lijkt me een beetje overdreven, maar de waarheid is dat je behalve het zwembad € 2,50 moet betalen elke keer dat je binnenkomt, al het andere is fijne 10 was-droogcombinaties en zeer schone badkamers ik geef het geen 5 voor die kleine dingen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer goed gebied met schone badkamers, warm water en afvoer, allemaal gratis, aan de overkant van de weg kun je baden in het meer, dat is niet veel, maar het dient om af te koelen. Het restaurant naast de deur is 10. De prijzen zijn een beetje duur, maar het eten is erg goed, we zullen het herhalen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer vriendelijk personeel, ondanks dat ze vol waren, lieten ze ons bij de ingang blijven, maar voor € 31 per nacht betalen voor de douches 50 cent voor 3 minuten bij het wassen van de plaat en het legen van het toilet is gratis. Ik vind het een beetje overdreven Al het andere is prima voor een bezoek aan de stad zonder zwembad.

Sitecode: 20717

Een zeer idyllische plek voor natuurliefhebbers. We kwamen gisteravond rond 22.00 uur laat aan en konden zonder problemen overnachten. De eigenaar is erg vriendelijk. De douche bevindt zich in een caravan maar er is zelfs warm water. Zeer, zeer goed Aanbevolen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer rustige camping Zeer schoon sanitair voor iedereen, ook voor kinderen. Het is een plezier om rond te gaan met veel activiteiten voor kinderen onder de 8 jaar, trampolines, matjes en een zwembad speciaal voor hen. De waarheid is dat we een nacht hebben doorgebracht, maar het was geweldig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Leuke stad in plaats van daar de nacht door te brengen, gingen we een beetje verder naar het uitkijkpunt, volgden al die rechte straat en kwamen de oude stad binnen, de waarheid is dat een heel mooie plaats

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Zeer goede parkeergelegenheid naast het strand.Die avond moesten we het carnaval van de stad beleven, maar rond 00.00 uur was er geen lawaai, een zeer aangename laan om 's middags te lopen en veel terrasjes om te eten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

bewaakt gebied met kameraad gevoel van veiligheid en rust, verharde vloeren gratis waterafvoer. Als u van wandelen houdt, is dit de ideale plek met de natuur.