@LST-dK
Omschrijving tegenstrijdig. Strand ligt op ongeveer 1 km, de winkels vanaf 3 km. Vriendelijke eigenaar die alles goed uitlegde. Voorzieningen; water, (één) toilet en (één) douche werken naar behoren. Geen elektrische aansluiting voor kampeermiddel. Te duur voor ligging en voorzieningen. Veel vliegen en muggen.
Beste Claudia en Pam. We hebben genoten van jullie camping. Wat een rust en een mooie streek. Echt een aanrader om te wandelen en te fietsen. Sanitair super schoon. Bedankt, Leen en Sjanie
Prima camping, grote plaatsen. Goed tarief (met ACSI card). Dichtbij voie verte, fietsroute o.a. naar Lourdes.
Prima camping, grote plaatsen, met een vriendelijke beheerder. € 50,00 voor 3 nachten, incl. stroom (en excl. touristenbelasting). Mooie fiettochten gemaakt.
Prima camping, basic voorzieningen, schoon. Waarschijnlijk open vanaf 1 juni. Beheerster is erg vriendelijk, spreekt alleen Frans. Dichtbij canal du Midi. Ook mooie voie verte fietsroute naar Quarante. Hek gesloten van 20:00 tot 08:00.
Een heel erg fijne plek om te verblijven. Heel behulpzame eigenaren die ons heel erg hebben geholpen toen we direct na ons vertrek pech kregen met onze camper.