@La-Aventura
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Maart 2026
3 foto's toegevoegd · 7 maanden geleden

Prachtig mooie camperplaats met alle voorzieningen vlak bij het strand schoon en nieuw sanitair. Alles voorzieningen op de plaatsen aanwezig. Vriendelijke ontvangst door de eigenaars.
Wow wat is het mooi hier, alles is hier goed toiletten netjes en schoon grijs water chemisch toilet legen wasmachine droger. Zelfs een stofzuiger aanwezig om de camper schoon te maken. Je wordt ontvangen door een zeer vriendelijke Luis en zijn vrouw. En er is ook nog Olijfolie en wijn te koop. Luis grasias!
3 foto's toegevoegd · 11 maanden geleden

Vandaag hier gestaan, rustige nacht doorgebracht. Het water is te gebruiken met een tang, want het hendeltje is foetsie. Het grijze water is een beetje lastig te gebruiken. De toiletloosplek is kapot, maar wel te gebruiken. Vuilnisbakken zijn aanwezig en in de zomer is er zelfs gelegenheid om te zwemmen.
Heel fijn plekje aan de rand van een meertje. Zeer vriendelijke beheerders. Er is een klein winkeltje waar je dingen vind die je vergeten bent. Grijs en zwart water lozen, schoon water innemen. En een Buitendouche. Hier gaan we zeker terug komen.
hier wordt je door de politie weggestuurd.
Goede plek om de stad te bezoeken met alle verzorging aanwezig. Het makkelijkst is om met de app Pverde inloggen en binnenrijden. Gemeente bedankt.
Als het kon, hadden we tien sterren gegeven; dit jaar voor de derde keer hier. Dit is gewoon een prachtige camperplaats met heel lieve beheerders, Yvon en Joop, die het beste met je voor hebben. Er ontbreekt hier echt niets. Heerlijk wandelen in de prachtige natuur.