@LaBonita
- 2006
Ik vind de camping veel te duur met €33, zeker omdat elektriciteit nog eens €1 per kilowattuur kost. Het is gewoon een parkeerplaats zonder enige voorzieningen. Ik vind de prijs ronduit exorbitant, vooral omdat veel camperbezitters ook de thermale baden bezoeken. Er is een camping in de stad voor €15 met alle voorzieningen, inclusief water, afvalverwerking en elektriciteit. Het enige pluspunt van deze camping is de ligging vlakbij het meer, en dat kunnen de beheerders natuurlijk wel rechtvaardigen.
De locatie is dus uitstekend om de stad te bezoeken. Het enige echte nadeel is de luide muziek 's nachts.
Een fantastische nieuwe camping. De foto's zijn niet actueel. Dit is een geweldig voorbeeld van hoe een gemeenschap alles goed kan doen. We komen zeker terug. ...
Superleuke kleine camping met vriendelijke beheerders. U staat in een grote, groene tuin en het is hier heerlijk rustig.

Goede plek, geweldig leiderschap, geweldig management, locatie midden in de stad, niets ontbreekt 100% aanbeveling
zeer arrogante operators zitten momenteel op een zeer hoog paard omdat er veel campers op het terrein staan we komen zeker niet terug
Geweldige plek, zeer aardige operators doen hun uiterste best en de boerderijwinkel wordt ten zeerste aanbevolen, we komen terug?
Geweldige plek erg aardige operators gaan tot het uiterste prachtige omgeving kan alleen maar worden aanbevolen we zullen weer 100% zijn
Ik kan de positieve recensies niet begrijpen, erg arrogant personeel. Staande op een noodplaats zonder iets en moest volledig betalen. Toen ik vroeg of ik 1 uur stroom mocht hebben om mijn accu's op te laden, werd er veel ophef gemaakt en moest ik er drie euro voor betalen. ? deze plek gewoon niet aanbevolen.