@LaCamiVan

Ja

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooie plek met toegang tot de rivier. Het enige nadeel is dat er geen afvoer of bijvulsysteem voor grijs water is.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Een prima camping voor een paar dagen of langer. Alles is goed onderhouden, de staanplaatsen zijn ruim en zoals op de meeste campings in Frankrijk kun je brood en croissants bestellen voor de volgende dag. De bus naar Saint-Jean-de-Luz en Hendaye stopt praktisch voor de ingang van de camping.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Zeer rustige omgeving en slechts 200 m verwijderd. van het stadscentrum. Zeer goed gladgestreken. Absoluut een aanrader

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie omgeving, dichtbij het stadje, rustig genoeg om te slapen. Het enige nadeel is dat er geen schaduw is. Hartelijk dank aan de gemeenteraad voor het creëren van deze ruimte zodat wij deze prachtige stad kunnen komen bezichtigen.

Zeer verzorgde camping in een onvergelijkbare omgeving, zeer rustig en stil. Alle diensten zeer schoon en voldoende. Een absoluut aan te bevelen verblijf

Uitstekende faciliteiten, zeer goed gelegen in een natuurlijke omgeving. Heel kalm en stil.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Grote alvero-percelen, zeer goed genivelleerd en zeer comfortabele faciliteiten voor waterverversing. Het is jammer dat de stad waar je naartoe kunt lopen niet zo'n groot probleem is, het is gewoon eigenaardig.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

De percelen zijn erg smal en de parkeerplaatsen voor de bungalows liggen voor het perceel, waardoor het een odyssee is om te manoeuvreren. De grijze en zwarte loosplaats ligt direct aan een weg op de camping, die de weg blokkeert. Het mooie is dat er wateropname is op de percelen.

Geen aanbevolen plaats, allemaal modderig, een moeras, toen we ons op het perceel bevonden, moest ik bijna de reddingsplaten gebruiken. Zeer moeilijk grijs te legen, water vullen onmogelijk. De eigenaar (een heel oud persoon) erg onaangenaam en onbeschoft.

Zeer rustig, zeer goed onderhouden en schoon. Uitstekende behandeling en goede faciliteiten, absoluut een aanrader om Granada te bezoeken.