@LaRandonneuse
- 2019
Ook eind juni 2026 een mooie camperplaats met stroom en schoon toilet. €8.00 “, via Paypal of even bellen dan komt vriendelijke vrouw. €1,00 per 2 kilowatt, met euromunten. Informatie over de grens Oost en West Duitsland. Mooie wandeling naar Bergruïne Brandenburg, half uurtje lopen.
Leuke camping, goed verzorgd. Hartelijke ontvangst. Sanitair gratis, maar is gedateerd, wel schoon. Inclusief groot zwembad op het terrein. Niet goedkoop, mede door de toeristenbelasting, camper +2 personen € 39,40.
Leuke camping, schoon sanitair en mooi zwembad. Aardige eigenaar. In weekend heel druk en door de gezinnen met jeugd wat lawaaierig. Op zondagmiddag was iedereen weg en heerlijk rustig.
Leuke, nette camping aan een stuwmeertje. Mooi uitzicht. Ondergrond gras, aflopend naar meertje. Zowel zon- als schaduwplaatsen. Schoon sanitair. Goede wifi. Speelmogelijkheden voor kinderen. Restaurantjes naast de camping. Kosten: camper czk 200, 2 pers. czk 140 en elektriciteit czk 110.
Keurig nette camping. Heel gezellige ontvangst. Sanitair gedateerd maar schoon. Camper, 2 pers. en elektriciteit czk 540.
Leuke sfeervolle camping. Vriendelijke, enthousiaste en heel behulpzame eigenaren. Zeer schoon sanitair en heerlijk warme douche. €17,— per nacht, incl. alles.
Een mooie (parkeer)plaats met gratis stroom, toilet (24 uur open) en wifi. Een prachtig uitzicht en zonsondergang achter de bergen. Zeer rustig, we stonden er alleen, vinden wij heerlijk.
Mooie vlakke parkeerplaatsen. Zeer schoon sanitair en goede wifi. Aankomst via aanmeldpaal. €18,— ex stroom. Camperplaats ligt aan een rivier, vlakbij Mulderadweg, dit is een fietspad langs de rivier aangelegd over een oude spoorbaan, dus heerlijk vlak ca. 14 km. Mooie oude stad om te bezoeken.
Mooie camping. Heel schoon sanitair. Vriendelijke receptie, dochter van eigenaar spreekt goed Nederlands. Minpunt: wifi deed het niet. Mooie fietsroutes langs de Saale.

Reserveren via Campercontact. Hartelijke ontvangst door eigenaren. Camperplaats is in opbouw, stroom en toilet zijn al (provisorisch) aanwezig. Ideaal om naar Amsterdam te fietsen. Ook mooie natuurgebieden in de omgeving. Hier komen we zeker terug. Kees en Agnes.
Prima camping, acsi-prijs €17,— in naseizoen 2024. Hartelijke ontvangst. Keurig en schoon sanitair. Op fietsafstand van Biaritz en mooie fietsroutes langs rivier Adour. We zijn 2 nachten gebleven.
Hartelijke ontvangst door gastvrouw. Je staat op het erf naast de schuur met water en evt. stroom. Prima voor 1 of 2 nachten. Als camperplaats gereed is gaan we vast nog eens terug.
Rustige camperplaats, met 5 plaatsen heel veel ruimte. tuintafels en stoelen aanwezig. alleen contant, € 10,— of DKK 75,— voor plaats, stroom en water. helemaal prima.
Leuke,rustige, kleine cp (6 plaatsen). Keurig sanitair en zeer vriendelijke eigenaren. Een aanrader, zeker voor dat geld, slechts SEK 180,00 incl. elektriciteit, douche e.d. Mooie natuur om te fietsen!