@LaRobi

Eén van de mooiste campings waar wij zijn geweest. Zeer vriendelijk, schoon, uiterst aangenaam. Ik zou zeggen: werkelijk een geweldige ervaring.

Ben je moe en moet je een nachtje stoppen? OK! Mocht dit niet het geval zijn, dan zou ik zeggen: nog even doorzetten! Laten we zeggen dat het als camping rustig is, maar het is de kosten van 350 Kr niet waard om elektriciteit en water te hebben. Ze bieden geen grijs water en toiletafvoer! Voor deze prijs is een rustplaats beter of zoals hierboven vermeld... ga nog een paar km verder!

Maar ook niet! Het lijkt erop dat het op "lening" staat. Kamperen bestaat niet. Het is slechts een plaats voor 3 campers, indien verstandig geparkeerd, anders slechts voor twee. Laten we verder gaan, het is beter!!!

Meer dan positieve ervaring. Het uitzicht is spectaculair. Jammer dat we een grijze en regenachtige dag hadden. Het uitzicht is fantastisch. Zeer goed aangelegde plaatsen, zeer rustig. Zeer handige laad- en losmogelijkheden (het vulwater staat op elke kolom). Stil en gastvrij. De badkamers met douches zijn erg groot, vergeet niet om de munt bij de receptie te halen.

het heeft alles wat je nodig hebt voor een nachtje doorvaren. Zeker! De camperplaatsen met uitzicht op het meer zijn smal en er is weinig ruimte tussen de voertuigen, maar de camping is enorm groot en biedt de mogelijkheid om water en toiletten te laden en lossen. Het is ideaal voor een tussenstop en het uitzicht is prachtig. Wij vonden het netjes en schoon.

De eerste indruk komt van het draaien van de camper en snel vertrekken, dan realiseer je je de vriendelijkheid van het personeel, de rust, de netheid van de gemeenschappelijke ruimtes en het landschap van de jachthaven. Geweldige ervaring. Voorzien van toiletafvoer, drinkwater voor tankbelading en grijswaterafvoer. We waren aangenaam verrast. Handige supermarkt op een paar meter afstand, bereikbaar via de onderdoorgang. ️