@Labic45
Te uitgebreid. Veel andere plekken waar je gratis gebruik van kunt maken.
Het is een beetje ingewikkeld om in te checken met een kaart zonder contant geld. Je krijgt een kaart met geld om te gebruiken voor elektriciteit en sanitair. Blijkbaar is het nu zelfs toegestaan voor caravans om van deze plek gebruik te maken.
Een beetje lastig weggetje van je hebt een grote camper. Prachtig uitzicht over het landschap. Heb elektriciteit, water en je kunt grijs en zwart water legen. De plaats kantelt een beetje
Slechte wifi. Slechts één tankstation. Zeer lange weg te gaan. Geen wc-papier. Niet dragen Meer dan 3 sterren.
Te duur. De plaats heeft behoefte aan verfrissing. Nu ziet het er wat verouderd uit.
Leuke plek dicht bij de wijnvelden. Veel interessante wijnen met mogelijkheid tot wijnproeven. Het personeel in de winkel was erg aardig en behulpzaam.
De stellplatz is goed georganiseerd. Goede waarde voor het geld. We waren echter erg teleurgesteld in het restaurant. De snitzel was niet zo lekker als wij behalve. De prijs niet waard. Het leek erop dat de inwoners van het dorp betere service kregen. We kregen onze maaltijd nadat de mensen die later kwamen en wij hetzelfde gerecht bestelden.
Het geld niet waard. Alles extra kost 1 euro voor water, douche en elektriciteit. Sanitair slechts twee toiletten en een douche. Om de poort te passeren heeft u een EC-kaart nodig of bel op kantoor met de receptie. 10 euro was een correctere prijs geweest.
Sitecode: 19574
De havenmeester wil auto's tussen de campers laten staan. Tafel en stoelen voor de camper. Het wordt een gemengde parking.
De prijs is nu verhoogd tot 15 euro. U moet een app downloaden zodat u kunt betalen en vervolgens kunt uitchecken wanneer u vertrekt.
In 2020 is de plaats gratis.