@Lacki
Zeer schone en goed onderhouden faciliteiten, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Hoewel er zeker veel vaste kampeerders zijn, zijn de mensen hier ook vriendelijk en de omgeving leent zich perfect voor korte en lange wandelingen.
Redelijke prijs, alle voorzieningen aanwezig, het diner is genereus en goed, maar moet vooraf worden besteld omdat de keuken van Eric erg klein is. Verse ontbijtbroodjes, croissants en rozenslakken bestellen is mogelijk en simpelweg een must, want het is allemaal erg rijk en smaakvol. Dit is het ideale startpunt voor het bezoeken van alle westerse steden in de omgeving.
Toilet en grijswaterafvoer in orde, zoetwaterkwaliteit twijfelachtig vanwege temperatuur, maar functioneel. De kampeerplaats is zeer ruim en 's nachts rustig, aanbevolen voor een bezoek aan Ronda.
Rustige plaats, politie 's nachts gecontroleerd, afvoer van toilet en grijs water in orde, toevoer van zoet water is verwijderd, afvoer niet aanbevolen via bijvullen naar toilet, mogelijk vervuild water. Een wandeling naar de bronnen wordt aanbevolen.
De politie staat op beide parkeerplaatsen geen overnachtingen toe. Dit is uitdrukkelijk gemarkeerd.
Parkeren is niet meer mogelijk. De gemeenschap tolereert geen overnachtingen op deze locatie. Parkeren op de oude parkeerplaats onder het buitenzwembad is mogelijk, maar er is 's avonds wel wat geluidsoverlast van jongeren. Perfecte parkeergelegenheid voor toegang tot Mulva Munigua. Geen aan- of afvoermogelijkheden.