@LadyEB
- 2020
Heerlijke camping met super vriendelijke en behulpzame eigenaren. Wij hadden een probleem met de quad en ze deden hun best om ons te helpen, heel fijn. Er is een broodjes-service en een restaurantje waar heerlijk wordt gekookt. sanitair prima in orde.
Overvolle camping, dame bij receptie had geen overzicht. Geen plek (meer) voor camper van 7 meter. Zeer chaotisch, wij zijn weer weggegaan.
Hele fijne camping met restaurantje dat sinds vier jaar vol passie wordt gerund door Karin en Evert. Alles prima in orde en elke winter doen ze hun best om het nog beter en mooier te maken. Broodjes service. Heerlijk restaurantje met terras, ijs is een aanrader. Je mag zelf je plek op de camping kiezen, zij geven advies welke het beste bij je past. Bootjes en sup’s te huur en heerlijk zwemstrandje. Alles dik in orde
6 nachten op de camping van Evert en Karin (en natuurlijk Eva) gestaan, een heerlijke camping waar alles is wat je nodig hebt. Evert en Karin zijn twee hele aardige hardwerkende mensen die bezig zijn om het een ieder naar het zin te maken. Ook het restaurant is aan te bevelen, menu kaart is groot genoeg om een ruime keuze te kunnen maken. Als je daarna nog ruimte heb voor een ijsje zou ik dat sterk aanbevelen, de softijs is hier erg lekker.
Wat een fijne kleine camping, prima sanitair. Ligt aan de E6 dus wel verkeer echter als je langs waterkant staat heb je minder hinder hiervan. Zeer vriendelijke eigenaren, heeft ons zelfs op een avond meegenomen om naar elanden te kijken! Otta goed bereikbaar via fiets- wandelpad op 5,7 KM. Otta heeft een klein centrum.
Prachtige camping, zeer vriendelijk ontvangen. Broodjes service. Dorp op loopafstand. Helaas troffen wij het niet met het weer, anders zeker langer gebleven want wat een uitzicht!
Voor een bezoek aan Bergen een goede camping. Geen mooie plekken, maar wel erg vriendelijke camping-eigenaar en prima sanitair. Heel goede bus- en tramverbinding naar het centrum. Duurt 45 minuten €4,50 pp enkele reis.
Fijne, kleine camping. Zeer vriendelijke beheerder en medewerkers. Alles prima verzorgd. Kerkje en supermarkt op loopafstand. Goed te wandelen met hond.
Prima camping voor bezoek aan Stavanger. Geen gezellige camping, maar schoon en ruim sanitair. Geen goede WiFi en links achter sanitair gebouw staan half vergane campers/caravans. Deze worden nog wel “bewoond”! Wel mooie hutjes om te huren. Douche met pasje; zorg dat je voorbereid bent, dan pasje erin én direct eruit, dan kun je 5 min heerlijk douchen.
Hele fijne camping, geen afgebakende plekken. Prima sanitair. Zeer rustige omgeving, direct met hond vanaf camping te wandelen. Controleer wel goed op teken! Kleine campwinkel voor oa broodjes.
Fijne camping, zeer gastvrij ontvangen. Prima sanitair en ook een ruimte waar je kunt koken. Meeste mensen verblijven maar één nachtje ivm de boot. Jammer, omgeving is leuk en mooi genoeg voor een wat langer verblijf.
Fijne kleine camping, keurig sanitair, waanzinnig mooi uitzicht op Oslofjord.
Sitecode: 19113
Zeer ongastvrij ontvangen door dames van receptie. Alles was lastig: hond, lengte camper + AHW, één of meer nachten. Direct rechtsomkeer gegaan.
Wij schrokken wel van de eerste indruk, zag er erg rommelig uit allemaal. Wellicht een mooie ervaring gemist maar wij dorsten het niet aan en zijn verder gereden…
Op weg naar een andere camping reden we hier voorbij. Uitgezochte camping voldeed niet aan onze verwachting dus teruggereden naar De Klomp en dat was een goede set. Fijne camping, prima plekken en sanitair. En ‘s morgens verse broodjes. Top allemaal
Sitecode: 20648
Grote camping, wij kregen een donkere en kleine plek toegewezen terwijl ik een grote plek geboekt had. Na mijn teleurstelling te hebben geuit, kregen we een veel betere plek vlakbij een bospad naar het strand. Het (privé) sanitair was keurig. In eerste instantie schrokken we en wilde gelijk weg, maar uiteindelijk toch de vier geboekte nachten gebleven. Het was even wennen, maar locatie en betere plek maakte hoop goed. Zeer vriendelijke medewerker