@LaikaWalter
- Alleengaand
- 2025
- Laika Ecovip 412
- 2019
Prima camping voor een tussenstop. De zeer aardige eigenaar is bezig om zijn camping op te bouwen. Je krijgt een gratis biertje of ander drankje bij aankomst. Sanitair is nieuw en schoon. Goed restaurant op 10 minuten lopen.
Heb er van 3 december tot 27 december 2025 gestaan. Prima in orde bij jachthaven WVS. Zeer schoon en comfortabel sanitair en prima staanplaatsen. Ligt super centraal in het plaatsje Geldermalsen en je staat langs de mooie Linge.
Wat een heerlijke camping. Sta hier nu 3 dagen maar ga er langer blijven. De meeste Nederlanders gebruiken de camping voor de doorreis naar de campings in het zuiden. Maar voor mensen die van rust, natuur en geen extreem weer houden is dit een toplocatie. Op deze camping ervaar je geen stress. Alles lekker relaxed en de eigenaar Benjamin heeft het allemaal prima onder controle. En lekker ruime plaatsen die je zelf mag kiezen. Gewoon top dus.
Een camping waar niet (meer) in wordt geïnvesteerd. Sanitair is onder de maat en ook onhygiënisch. Het restaurant is top en de bediening (Charlotte) geweldig. Ben blij dat ik er maar 1 dag sta, want het is echt vergane glorie. Het is niet het niveau wat je zou verwachten van een camping in Luxemburg. Erg jammer.