@Lallo06
- Gezin met kinderen (12+)
- 2019
mooie camping, schoon en netjes... de rust voert de boventoon. Grote plaatsen, schone en vernieuwde toiletten. Mogelijkheid tot fietstochten en rustige wandelingen.
Sitecode: 19056
prima voor een 2/3 daags bezoek aan Boedapest. Eenvoudige camping maar op een goede locatie ten opzichte van de stad. Zeer schone badkamers en douches. Hoffelijk en behulpzaam personeel. Handig openbaar vervoer voor aansluiting op de Metro. Camping Wi-Fi ideaal voor streaming.
mooie camperplaats, voorzien van alles wat je nodig hebt…. passende prijs ... mogelijkheid tot wandelen en mountainbiken in de zomer en wandelen en langlaufen in de winter ... ook uitstekend om te ontspannen
Ik ben er vandaag geweest en…. de parkeerplaats stond vol met auto's en campers mochten niet parkeren…. vermijden
heerlijke plek om Praag te bezoeken. hoffelijk en behulpzaam personeel dat ook Italiaans spreekt. Iets dure prijs, maar gezien de locatie past het. zeker een aanrader
Ik bracht een nacht door met een bezoek aan Krakau, hoffelijk en behulpzaam personeel. Ze spreken vloeiend Engels. Vervoermiddel op loopafstand om het stadscentrum te bezoeken ... echt een plek om aan te bevelen
zeer rustige plek, zeer vriendelijk personeel. gedateerde maar schone diensten ... een of twee nachten blijven is ideaal