@Lamea
- 2020
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij kwamen aan in het donker. Met de zaklamp het natte gras geïnspecteerd of het modderig was. We zijn hier gebleven, maar niet omdat het zo'n mooie plek is. De prijs vinden wij veel te hoog. Er kwam ook niemand even kijken, men was wel thuis. De snelweg is niet hinderlijk. De prijs van €18 incl. toeristenbelasting vinden wij veel te hoog.
Mooie camping om de Caminito del Rey te bezoeken. Vriendelijk ontvangst. Het sanitair is netjes. Wij betaalden €19 p/n. Het is vanaf de camping 1,5 km lopen naar de tunnel voor de Caminito. Na 1,5 km is de kassa, waar wij kaartjes gekocht hebben met gids voor €18 p/p. Het was een prachtige wandeling met een leuke gids.
Toen wij hier aan kwamen, was er kermis. Het terrein zat vol met enorme kuilen, die vol water stonden. Het had recent ook geregend. We zijn het terrein opgereden en via grote kuilen er ook weer afgereden. Doorgereden naar La Rosa. Gewoon vlak en geasfalteerd.
Mooie camping, met mooie camperplaatsen. Wij hebben gereserveerd voor 1 nacht ivm bezoek aan DeLaMar. Schoon sanitair. Nieuw toiletgebouw. Er was veel jeugd, waar we niets van gemerkt of gehoord hebben. Er wordt informatie verstrekt over het OV om in de stad te komen. Wij komen zeker terug voor een bezoek aan Amsterdam.
Mooie camping aan zee. Met de acsi card betaal je €21. Wij hebben bij het strand gestaan voor €34. De acsi plaatsen zijn ook prima, maar wat verder van zee. Nieuw sanitair aanwezig. Heerlijk restaurant. Mooi zwembad. Voor ons helemaal top!
Mooie camping, vlakbij zee. Wij kregen een plek vlakbij de drukke weg. Veel verkeerslawaai. De volgende dag zijn we weer vertrokken en 500m verderop naar camping Bellamare. Kunnen wij iedereen aanraden.
Mooie camping met zwembad. Door het vinkje, dachten wij, dat het wel speciaal zou zijn. De dames wc's zijn twee met bril en twee franse wc's zonder papier. De wasmachine kost €7. Wij betaalden €32 per nacht. De vorige revieuwer heeft de cijfers waarschijnlijk omgedraaid. Voor deze prijs verwacht ik normale wc's mèt papier!
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Prachtige plek om met je camper te staan. Wij stonden aan het kiezelstrand met bamboe. We werden vriendelijk ontvangen door de beheerster. Het sanitair is primitief, maar wel schoon, met papier. Wij betaalden €26 pn exclusief stroom. Dit is naar verbruik. Voor ons was dit €0,20