@LammertWinterman
- 2012
coordinaten kloppen wel en gebruik niet die van TestCase. een prima plek met mooi uitzicht.
22-23 en 24 aug op deze camperplaats gestaan. bij aankomst gebeld en we konden zelf een plekje uitzoeken. ruime plekken. elektriciteit en water aanwezig en afstort mogelijk. we hebben vanaf de plek erg mooi gefietst en gewandeld. en de eigenaar kwam nog even een praatje maken. wij waren blij met deze camperplaats die er weinig zijn in zuid Limburg. l & R
gewoon een fijne goede plek om te staan. prima voorzieningen en vriendelijke beheerders. in het voorjaar willen we graag terugkomen om te fietsen in de regio.
ook vandaag 28/5'23 alles met lint afgesloten en prima aan de overkant gestaan bij de ice factor (donatie gewenst £10. ) met meerdere campers gestaan. de Thaise take away is absoluut een aanrader en ook een wandeling 1 km naar de waterval.
fijne rustige plek om te staan. mooi uitzicht en omgeving. betaalden £10. per nacht
een hele mooie plek. goed te komen en veel zeehonden gezien.
via Brit stops hier terecht gekomen en dan krijg je een fijne plek direct aan het strand. met de fiets over naar gigha 7.00€ per persoon en lekker gegeten bij de vriendelijke eigenaars
de rit er heen is mooi. de camperplaats is matig en geen voorzieningen. de coördinaten kloppen niet. verder rijden en bij het dorp staat het aangegeven
wij houden van rust, natuur en een mooi uitzicht. wat is het dan fijn als je zo'n mooi plekje vind. we hebben alles aan boord maar als alle voorzieningen er zijn, inclusief lekkere warme douche dan is dat toch prettig. en vergeet niet de vriendelijkheid vd eigenaren. een plek voor ons om te onthouden als we weer in de buurt zijn.
mooie rustige plek waar je kunt wandelen. de bomen zijn intussen kaal aan de onderkant dus geen probleem met een plek om te staan.
mooie locatie aan beide zijden vd weg. jammer dat een Nederlander zijn plek afschermt met een zware tak.zodat hij de plek voor zich zelf heeft. 6/7 .2022
voor ons een vreemde plek na 2 km zandpad omhoog stond er een bord verboden voor auto's. we zijn waar het kon maar teruggedraaid en doorgereden.
fijn rustig plekje van de weg af in de natuur en aan de rivier. er komt weinig verkeer langs.
fijne rustige camping met mooi uitzicht. vriendelijke en behulpzame eigenaren. we hebben 270 n.kr betaald incl elektriciteit. 29 en 30/6 2022
22/6 parkeerplaats langs de weg op dit moment wegwerkzaamheden daardoor staat de parkeerplaats vol. zou er ook niet willen staan. wel mooi uitzicht.
Mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst. Ja je hoort de weg en de trein maar het wandelen en fietsen vanaf de plek compenseert dit ruimschoots. Zeker de mooie natuur/kunstwandeling hoog op de berg en daarbij het zicht op de Rijn . Ook lekkere betaalbare wijn kun je proeven en kopen.
Mooi uitzicht, goed betaalbaar eten en wij genoten van de mooie ondergaande zon
15 mei 2018. Zoeken, vragen, bellen ( telefoon wordt niet opgenomen) dus na veel heen en weer rijden niet gevonden. Coördinaten kloppen blijkbaar niet. Doorgereden naar de camping in Rathdrum. Prima camping. Ria
stonden hier 2 dagen in juni 2017. de plek is mooi . in het weekend drukker door de plaatselijke bevolking die naar het meer gaan en dan het pad nemen naast de camperplaats. toilet bij restaurant .ook daar wifi en je kunt er heerlijke pizza eten en in het winkeltje brood, kaas en verder wat noodzakelijke spulletjes kopen. verder leuk gewandeld.
Sitecode: 20344
12-9-2016 hier gestaan, stonden hier alleen op een hele rustige plek. Huisje was dicht en elektrisch afgesloten. De lamp brandde wel en de plek was schoon, we hebben mooi gewandeld en voelden ons veilig.
26 t/m 29 augustus 2016 hier gestaan, een fijne rustige plek met mooi uitzicht. Hebben heerlijk gewandeld in de omgeving en 's avonds vuurtje gestookt. Vriendelijke behulpzame eigenaar. Lekkere producten in het winkeltje, echter zonder verplichtingen. Voor ons een adres om nog eens langs te gaan.
25-8-2016 hier gestaan. Prima rustige overnachtingsplaats , mooi bedrijf en aardige mensen.
Sitecode: 42068
15 juni 2016. Fijne rustige en mooie camping, met veel wandelmogelijkheden. Veel schaduw daardoor slechte tv ontvangst. Wel een vriendelijke behulpzame eigenaresse die goede tips geeft. Wij hebben hier met plezier gestaan en gewandeld. Lammert en ria.
Sitecode: 19390
Wat een verrassing om op zo'n mooie plek terecht te komen. Rustig, mooi uitzicht omdat je zo hoog staat. Je staat op grind met ernaast gras waar je fijn kunt zitten. De eigenaren zijn erg vriendelijk en de kaas smaakt inderdaad lekker. Wij stonden hier 25 juni 2016.
Super aardige mensen, we waren hier 5 en 6 mei en 24/25/26 mei. We konden producten van het land kopen, er was WiFi en we werden naar het station gebracht voor een dagje naar Athene. Ook een praatje werd op prijs gesteld. Het is een kleine stukje lopen naar het dorp met veel blaffende honden onderweg. Centrale ligging hier kun je alle richtingen nog uit. Lammert en Ria Winterman
Prima, rustige plaats kort bij de kloosters. Wij stonden hier 8 en 9 juni 2015. Aardige mensen, het eten vonden wij matig maar het was ook voordelig. Het uitzicht was mooi. Lammert en Ria Winterman