@Lander
Lid van Campercontact sinds 2026
Niet teveel van verwachten, wij vonden het vrij armoedig alhoewel het sanitair dik in orde was. Prima voor een stop, meer niet maar dat is puur persoonlijk.
Prima camping, op een heuvel dus wel veel klimwerk. Trap met +400 treden is pittig maar te doen, het uitzicht vergoedt veel! Sanitair dik in orde, restaurant gaat wel. Tegenover camping zit een beter restaurant kwamen we achter. Wandeling naar Getaria langs kust erg leuk (heen en terug plm 15 km). Verrassend stadje in elk geval. Lopen naar treinstation plm 20 minuten; voor paar euro in 30 minuten in San Sebastian, gemoedelijke lstad (pinxtos!)
Sitecode: 20190
Fijne schaduwrijke camping met alle faciliteiten. Prima restaurant met leuke bediening. Wel afgelegen dus of mer auto of een geoefend fietser gezien het nodige klim- en daalwerk. Op plm 800 meter strand met leuke tentjes/barretjes/winkeltjes (Spar) en niet te vergeten: de zonsondergang! Voor ons meer dan goed dat het schaduwrijk was (bos) vanwege de hitte (41 graden). Wel sanitair dat iets verouderd lijkt, delen ook in onderhoud.
Uitstekende camping met alle faciliteiten die denkbaar zijn. De vijf sterren zeker waard. Keurig en goed onderhouden sanitair, strand bereikbaar door oversteek vanaf camping en dus heel goed aan te lopen. Vanaf camping goede fietsroute met erg leuke restaurantjes richting het dorpje, rechts van de weg (top entrecote verorberd!). Stadje op fietsafstand door leuk gebied, prima te doen met hele leuke plaatselijke markt. Aanrader!
Rustige camping met een prima restaurant. Hier een aantal dagen gestaan, ook om te fietsen en is goed te doen. Sanitair in orde, strand via loopbruggetje vanaf de camping te bereiken op loopafstand.
Sitecode: 196015
Niets mis mee, goed onderhouden met prima en schoon sanitair. Omgeving prachtig om te fietsen. Etretat zelf is ook een bezoek waard en ligt op plm. anderhalve kilometer.
Prima plek om te overnachten, dorpje zelf is niet veel bijzonders.