@LangeKoe
topcamping. mooi gelegen aan de rand van Bourtange. zeer ruime camping, met verschillende veldjes tussen de bomen. sanitair zeer prima en schoon. aardige eigenaren.
mooie camping. met onze kleine camper (5,4m) kregen we een fantastische plek, op de voorste rij aan het strandje. prachtig uitzicht. sanitair was prima.
prima camping, rustig, beetje kale camperplekken, op het grind met houten terrasvlonder. mooi strand en fraai plek om vanuit te wandelen. we betaalde voor camper, stroom, 2 personen 38,50 euro. douche apart betalen 10 Kr per keer.
hele grote camping aan de rand van Oslo. ruime plaatsen. fantastisch sanitair. camping is niet heel mooi, maar prima gelegen om met de fiets (of bus) de stad in te gaan. niet goedkoop: camper , 2 personen (incl douche) 57,50 euro.
superleuke kleine camping. mooie plekjes in de boomgaard. eenvoudig maar schoon en verwarmd sanitair.
topcamping. heel fraai gelegen, 300m van het strand. schoon sanitair. ruime plekken. wij betaalden voor camper, 2 personen en stroom 48 euro.