@LarSan06
Lid van Campercontact sinds 2026
Leuke, kleinschalige camping, van alle gemakken voorzien en dichtbij het meer, met ook een hondenstrandje. In de zomer denk ik dat het hier heel druk is, nu lekker rustig. Vriendelijke eigenaresse. Enige nadeel is dat je alles alleen contant kan betalen. Eigenaresse maakt hele lieve aquarel schilderijtjes, maar had niet meer contant, anders had ik er zeker nog een gekocht.
Grote, wat ongezellige camping. Veel jeugd. Wel van alle gemakken voorzien en fantastisch gelegen op loopafstand van Tjurpannans Natuurreservaat, aanrader om die reden!
Hele fijne camping, vlak langs de wilde rivier en op korte loopafstand van de Ristafallet waterval, met leuke wandelmogelijkheid. Alles proper, aanrader voor een nachtje!
Hele fijne, kleinschalige camping. Leuke wandelroutes van 4-7km in de buurt van het meer. Alles aanwezig en netjes. Gerund door een super vriendelijk jong stel.
Super leuke en originele camping met hele enthousiaste eigenaren. Burgers zijn erg lekker. Dikke aanrader!
Wat was dit een fijne locatie, we zijn uiteindelijk toch een nachtje extra gebleven. Lasse en Lara zijn heel open, vriendelijk en gastvrij. Er is geen elektra of stromend water, alles gaat op traditionele wijze, met Zweedse buitentoiletten. Houtgestookte warm water, tegen betaling douche mogelijk, maar ook optie tot een fantastische sauna. Echt een plekje om lekker tot rust te komen, aanrader! Max 5 campers welkom tegelijk, dus vooraf even bellen