@LarsenLaure
Zeer mooie locatie. Wel gelegen in de buurt van een weg, maar als je in de camper ligt, heb je hier geen last van. Informatie uit voorgaande review klopt nog steeds. Indien je geen Zweedse Kronen meehebt, kan je ook in euro’s betalen (6,40 euro/dag). Veel plekken voorzien om kampvuur te maken. Gratis hout aanwezig.
Rustige en fijne plek op een unieke locatie. De informatie van de voorgaande review klopt nog steeds. Niet mogelijk om piketten in de grond te steken voor een tent, maar een werptent kan dus wel.
Heel fijne plek, maar wij hebben de liksteen niet gevonden. Plek voor 1 camper. Tent opzetten is moeilijk.
Mooie plek aan het water. 200SEK voor plaats met tent (zonder elektriciteit). 300SEK voor camperplaats. Betaling via Swish of contant te betalen bij één van de mensen op de camping aangezien deze geen vaste eigenaar heeft, maar wordt beheerd door de community. Na betaling krijg je de toegangscode voor het propere sanitair (2 douches en 2 toiletten). Ligt aan het spoor, maar hier ondervind je weinig tot geen last van.
Mooie plek, proper sanitair. als je wil douchen heb je kronen (munten) nodig, per minuut 1 kroon te betalen. Cash betalen 350 kronen. Bij aankomst eigenaar bellen, hij komt 2x per dag langs om betaling te regelen.
rustige plek, 154 kronen betaald voor een plek met elektriciteit. Aangename douche, sanitair proper.