@LauraenLilly

Iveco
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Ik kwam aan en ze zeiden dat ik niet welkom was vanwege een festival morgen. Ik vroeg of ik kon blijven en heel vroeg kon vertrekken, het antwoord was nee. Toen vroeg ik of ik even mocht douchen. antwoord was nee. Ik zag een andere camper die op de camping stond. Ik overnachtte op een parkeerplaats van een park, maar niemand wist van een festival. Echt niet oké dat ik niet eens kon douchen.

Sitecode: 72045

Wij vroegen of we de douche mochten gebruiken maar de meneer gaf aan dat die alleen voor mensen op boten was en dat ze er niet aan konden beginnen ook camperaars te laten douchen.

Prachtige plek aan het meer. Weg vanaf Laç-Qyrsaç slecht en vol gaten, dus niet voor een snelle tussenstop. Ik werd een plaats toegewezen, mocht niet kiezen dus ik had uitzicht op campers en geen schaduw. Ze hebben helaas een grote waakhond aan een korte ketting liggen halverwege het pad naar de camping, terwijl de honden van de toeristen vrij rond kunnen lopen. Jammer.

Prima camping. Eigenaar was er niet maar ik mocht gewoon een plekje uitzoeken. Door de bomen prima schaduwplekken.

Kleine camping met 1 toilet annex douche. Vlak bij stadje en prachtig uitzichpunt over rotsformaties. Eigenaren hebben hond die rondloopt over terrein maar die leggen ze vast als je er met honden komt.

In hoogseizoen drukke camping. Wel aan het strand en met schaduw. Erg toeristisch gebied, veel files. Sanitair oké.

Prima overnachtingsplek maar geen officiële camperplaats. Vlakbij centrum, stadje is niet echt interessant. Water 400 meter verderop in park van stad af.

Heel aardige en behulpzame eigenaren. Je kunt groente en fruit van ze kopen. Mooie tuin en groene omgeving.

Veilige plek, en bus 35 naar het centrum vertrekt recht voor de deur. ( geen idee hoe je kaartje koopt, maar iedereen stapt gewoon in) Geen wc gezien. Aan drukke weg en veel zwerfhonden die voor het hek op de straat leven.

Fijne rustige camperplaats. Mooie plek bij meertje en rivier. Bij meertje een snackbar met drinken en ijs e.d.

Prima camperplaats voor in stad. Gratis voorzieningen en met bus of fiets snel in het centrum. In het weekend gratis parkeren. Inderdaad geluid van weg en trein maar ik heb er prima om geslapen zonder oordoppen.

Verschrikkelijke camping in de zomer, maar erg mooie omgeving. Alles staat door elkaar heen en het is heel erg druk. Rommelig en chaotisch. Aan het water staan kost 15.50 pp en andere plekken 13.30 pp.

Super plek in groene omgeving! Zes plekken. In de namiddag schaduw op drie plekken, aan parkje en bij sportgelegenheid. Gratis voorzieningen.

Mixed parking, really busy. Doesnt look like a parking for campers. I left because there was no shade and the parking full with cars.

Heb hier vorig jaar gestaan vlak bij het water. Lijkt geen officiële camperplek, kleine parking langs het meer, maar wel mooie locatie met schaduw. In het meer kun je niet zwemmen.

Sitecode: 11968

Was hier vorig jaar, geen idee wat de man zei maar hij wilde dat ik wegging. Zeer onvriendelijk.

Parkeerplaats met wat schaduw. 500 meter van een strandje aan het meer, vanaf dat strandje gaat een voetpad naar het dorpje. Leuk om te lopen! Heel rustig en wat afgelegen.

Prima gratis parkeerplaats. Water aanwezig, aan rand parkje. Jammer dat de campers aan park kant zo asociaal veel ruimte innemen met luifels en zitplaatsen dan er bijna geen andere campers aan die kant kunnen staan.

Voor een stad een prima plek met schaduw. Naast de parkeerplaats is een parkje en er is ook een enorme supermarkt heel dicht bij. Half uur lopen naar de stad of met de bus die hier ook vlak bij gaat.

Perfecte plek voor in een stad. Druk maar heel dicht bij centrum. Park langs rivier. Alleen voor oranje zone hoef je een kaartje te kopen, niet voor de camperplaatsen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Nice spot, on the border of the village and on the border of a park. Free water. Close to shop.

Mooie camperplaats, aan vijver waar veel eenden en ganzen omheen lopen. Toiletgebouw erg minimaal, 1 wc en een koude en warme douche.

Perfect voor bezoek aan Sofia, dicht bij metro en kaartje kost maar 1.60 ( 0,80 euro). Erg aardige eigenaar. Wel beetje rommelig en primitief en niet heel veel plaatsen.

Sitecode: 19418

Huisjespark met in het midden ruime kampeergelegenheid met mooie oude bomen. Vergane glorie, maar prima uitvalsbasis voor Kazanlak.

Prima camping om Boekarest te bezoeken. Op veld achter de huisjes gestaan onder grote eikenbomen. Mooi park en winkels vlak bij.

Sitecode: 20064

Fijne camping, aardige eigenaren. Veel groen en aan een rivier. Klein antiekwinkeltje op het terrein. Eieren te koop en gedeelde keuken.

Prima camping, sanitair schoon, aardige eigenaren. Meertje in de buurt maar geen goed zwemwater.

Fijne camping, schoon sanitair, aardige eigenaren. In het dorp een klein winkeltje en achter de camping stroomt een ondiep riviertje. Fijn ala het warm is om er met de hond door heen te waden.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Naast deze plek parkeerplaats waar je max. Drie dagen mag staan. Ik heb daar gratis overnacht. Later op de avond werd het er erg druk toen de officiële camperplaats vol was.

Fijne camping, goedkoop, aardige beheerder.

Prettige plek. Ik stond hier als enige in augustus. De plek bij Etang Duris was te druk voor mij, dus ben hier naartoe gereden. Toiletgebouw was schoon. Ik heb geen gebruik gemaakt van de zuil, dus geen idee of deze werkt.

Mooie lokatie maar veel te druk in augustus.

Mooie kleine camping, heel rustig. Grote vijver en zwembad. Weinig bereik met mobiele telefoon.

Mooie en rustige camperplaats, zelfs in augustus niet veel campers. Verschillende wandelroutes en iets verderop een beekje.

Mooie camping met barretje aan het water dat niet bij de camping hoort. Je kunt er fijn zitten, eten en drinken. In de rivier kun je zwemmen met hoog water en bij de bar achter is een zwembad. Toegangsweg wat krap en onverhard.

Mooie plek, vooral beneden aan het water. Lekker gezwommen. Boven is een sanitair gebouwtje, beetje achterstallig onderhoud maar fijn dat het er is!

Fijne camping, aardige franse eigenaren. Nog niet zoveel schaduw maar wel genoeg zodat je erin kan zitten. Meeste bomen zijn net gepland.

Sitecode: 19226

Goede plek om te overnachten, wel tot halverwege de avond een komen en gaan van auto's en mensen die rondhangen bij de speeltuin. 's Nachts is het heel rustig. Het stadje is leuk om in rond te lopen.

Mooie plek bij een riviertje. Het ligt wel langs een drukke dorpsweg. Goed om 1 nacht op doorreis te overnachten.

Erg mooie plek bij super mooi natuurgebied. Zeker de moeite waard van omrijden. Was zelfs eind juli heel rustig. Honden zijn niet toegestaan in het natuurgebied, maar ik mocht die van mij meenemen in het gebied. Ik denk omdat ik daar overnachtte. Ik hoefde alleen een formulier in te vullen. De wc's gingen wel dicht na openingstijden van de office, en er is wel water maar dat is niet drinkbaar.

Heel mooie camperplaats, wel heel druk in juli. Je kan beneden bij het water staan of boven, waar bijna niemand staat, bij de wc's. Ik hoefde maar 5 euro te betalen...

Super camping voor op doorreis. Mooi uitzicht, aardige eigenaren, nette prijs. Erg mooie omgeving om te wandelen!

Mooie plaats bij de rivier, bijna in het mooie stadje Dinan. Er is een gratis openbare toilet vlakbij.

Op een zondag hier aangekomen in het hoogseizoen. Enorm druk, zelfs met mijn kleine camper nauwelijks door de auto's heen te manoeuvreren. Als het niet zo druk zou zijn, zou het een mooie plaats zijn. Vlak bij het strand met mooi uitzicht. Ik ben er met deze drukte snel weer weg gegaan.

Rustige plek, op een parkeerplaats in het dorpje. Strand en winkels op 50 meter afstand.

Sitecode: 20353

Mooie, rustige camping. Plaatsen met uitzicht op zee. Ruim opgezet.