@Lauraloca66
Een tweepersoonscamper met elektriciteit kost € 50 per dag. De toiletten liggen ver weg en we hadden moeite om een drinkwateraansluiting te vinden. Het riool ligt buiten de camping, maar er is geen drinkwater. De camping heeft zwembaden en tennisbanen, maar is niet geschikt voor passerende campers.
We hebben een geweldige tijd gehad, er is zelfs gratis water beschikbaar. Spar ligt op 200 meter afstand en we hebben Vannes, het schiereiland Quiberon en Auray per scooter bezocht.
alles zoals beschreven alleen de positie is niet precies, ik zal proberen het te bevestigen
uitstekende camping, zeer schoon, goed georganiseerd, zelfs laden en lossen. 2 personen met 110 zlt camper zonder stroom (hebben wij niet nodig) kleine markt met vers brood fietsverhuur erg aardig en behulpzaam wifi niet erg sterk, maar het is er
2 personen met de camper en de elektra aansluiting 30 euro. Schoon maar niet erg georganiseerd voor campers ... vervallen grijs water lozen en laden van delle Fontanelle. Zeer mooie en ontspannende omgeving
Er is geen schaduw, maar het is schoon en goed georganiseerd. Handig om het centrum te bereiken. Correcte prijs weergegeven
Schoon en goed uitgerust. Enkele plaatsen in de schaduw. Uitstekende prijs kwaliteit