@LaylaRomano
Lid van Campercontact sinds 2020
Mooie ligging met uitzicht op zee. Niet alle plekken zijn even ruim. Zeer vriendelijke beheerder. Sanitair is nostalgisch, ruim en schoon. Wij betaalden € 20,80 inclusief stroom. Foodtruck met vis is een aanrader, heerlijke fish/gamba's met frietjes.
Vriendelijke ontvangst door beheerster en mochten zelf een plek uitzoeken. Camping met een goede energie. Sanitair is verouderd maar goed bruikbaar. Voor de prijs een zeer fijne camperplek, veel prettiger dan de gratis parking. Goed aan te lopen naar het plaatsje waar een strand is. Een wandeling langs de kust is een aanrader.
Superplek aan de Seine. Was reeds een maand open toen we 03-08-2020 daar arriveerden. Wij betaalden € 14,80 per nacht incl. stroom. Mooie indeling. Aan de balie wordt wat wijn en honing verkocht. Tevens folders van fiets- en wandelpaden ter beschikking. Met gratis pont overgevaren naar Jumieges (ruïne van abdij). Zeer vriendelijke mensen.
Bij de receptie gevraagd voor een camping-plek en viel bijna achterover toen er een prijs van € 67,00 per nacht werd voorgeschoteld. Ik heb geen gouden campingplekjes gezien, dus zijn we maar snel doorgegaan.
Nette en rustige camping, goed sanitair. Vriendelijke ontvangst en uitleg over wandel- en fietsmogelijkheden. Wij betaalden € 24,88 per nacht inclusief stroom. Mooi uitzicht op Mont Saint Michel.
De dame van de municipal van Revin verwees ons door naar deze camping. Bij de receptie werden we al opgewacht door een zeer vriendelijke dame. Mochten zelf een plek kiezen. Totaal 4 nachten gebleven - we betaalden € 14,88 per nacht inclusief stroom. Sanitair werd goed bijgehouden. Mooi pad langs de Maas naar Fumay, naar Revin is het wel klimmen en met de hitte (05-08 - 09-08) was dit iets teveel.
Een dikke 8 - camping is mooi gelegen - ondanks de drukte en grootte van de camping is het relatief rustig. Wij betaalden (30-7 - 01-08) € 20,44 per nacht inclusief stroom. Kregen een ruime camperplek. Achter de douches drooglijnen, was best handig. Goed te lopen naar plaatsje wat absoluut de moeite waard is om de wandeling aan de rotskust te doen.
Superplek voor een gratis overnachting. Vlakbij mogelijkheid tot lozen cassette, waterkraan werkt niet altijd. Heerlijk uitzicht over de baai van Roscoff. Exotische tuin is een aanrader. Roscoff en de baai ook zeker de moeite waard. Jammer dat de zee zo ver weg is als het eb is.
Hier betaalden we 20,20 voor 1 macht incl. stroom. De ligging van de camping is prachtig. Wel opletten op de camping, de buitenste laantjes zijn heel krap om met je camper te manoeuvreren. Wij reden ons bijna vast, dat was geen fijn gevoel. De beheerder heeft ons gered. Sanitair is niet geheel reukloos, kan beter en zou ik meer sterren geven. Ook de krapte was een dingetje. St. Cado is zeker de moeite waard om rond te wandelen, je loopt er zo naartoe vanaf de camping.
Een aanrader. Behulpzame dame bij de receptie. Grote plekken, goed onderhouden camping. Wij betaalden 29,15 per nacht inclusief stroom - 24-07 t.e.m. 27-7. Elke dag komt er een andere food-truck, de ene keer friet, pizza's of kebab. Mooi zwembad. Je loopt zo naar de baai. Ook een mooie wandeling gemaakt naar de punt.
Heel fijne plek. Wij betaalden 19,40 inclusief stroom. Fijn is dat als er niemand bij de receptie is je toch gewoon een plekje kan kiezen. Sanitair is heel behoorlijk en wordt schoon gehouden. Wij waren hier 23-07-2020. Je loopt vrij gemakkelijk Dinan in, even een stukje klimmen maar dat lukt wel. Zeer vriendelijke dame aan receptie en werden zelfs toegezwaaid door de gendarmerie die een rondje maakte over de camping.
Wij waren daar op 20-7-2020 en betaalden 24,90 per nacht inclusief stroom - de ligging is heel fijn, je loopt zo Honfleur in. Zeker de moeite waard met al die bijzondere gebouwen.
Prachtig onderhouden, mooie ruime plekken. Na 18.00 uur met fiets tot op Mont Saint Michel - let wel op getij - konden net de fietsen droog meenemen - friterie vlakbij. Zeker een aanrader.
Fijne plek tussen de Moezel en de wijngaarden. Fijn wandelen langs de Moezel naar Zell. Voorzieningen zijn goed verzorgd. Er mogen wel meer elektrische aansluitingen komen, maar dat is het enige minpuntje.
even zoeken, maar beste naar de parking rijden. Vraag bij restaurant wat mogelijk is. We mochten achter het restaurant staan en gebruik maken van de stroom. Buiten ook een WC en goed te gebruiken. Zorg voor blokken, is scheef. Restaurant een aanrader, heerlijk en niet duur. Eco-selo is mooie entourage. Voor ons goede camperstop voor 1 nacht tussen Sarajevo en Kroatische kust.
Voorzieningen zijn aanwezig en in orde, maar een beetje onhandige loosplaats voor toilet. Voelt wat ongemakkelijk om in plaatsje te gaan betalen, of anders een app gebruiken. Gelukkig was VVV nog open, maar dan beter mogelijkheid hebben om via envelop of parkeerautomaat te betalen. Hadden ook nog de pech dat uitzicht volledig werd belemmerd door grote vrachtwagen alias camper. Plaatsje leuk om te zien, maar vreemd dat restaurants in toeristisch plaatsje geen buitenlandse betaalpassen accepteren, erg onhandig.
Super deze plek, prima energie. Heerlijk ruim, langs een riviertje en openlucht-zwembad op de achtergrond. Op loopafstand naar Penny supermarkt (zaterdag open tot 20.00 uur) en daarbij zit Anatalya donner-kebab, heerlijk gegeten. Vlakbij autobaan, maar heb er geen last van op de parking. Wel doorrijden naar achterste parking, eerste parking rechts is veel schever en minder ruimtelijk, maar daar staan wel afvalbakken.
Prijs/kwaliteit is niet oké. Vooral aan begin veel te krappe plekken. Sommigen kregen hun deur niets eens meer volledig open. Sanitair niet toereikend voor inmiddels ca. 75 plekken. Slang om watertank te vullen was volledig lek. Onaangename geur rondom sanitair blok. Wel goed te doen op fiets naar stad. Als de plekken ruimer zouden zijn zou het richting voldoende gaan, maar dit was echt teveel op elkaar gepropt.
Ligging is goed. Op loopafstand naar tramstation, Vrelo Bosne is vlakbij + aanrader (fiets is handig, Aleja is langer dan die lijkt), fietsafstand naar Tunnel museum - vlakbij ligt een Konzum - bij tramstation meerdere winkels - Sarajevo is islamitisch, dus ja oproep tot gebed en donker geklede dames op de camping. Maar we zijn er inmiddels aan gewend en hebben er geen last van. Vriendelijkheid aan receptie laat inderdaad te wensen over, anders kregen ze een 9. Toch een fijne plek om te zijn, we komen hier al jaren.
Marijana heeft ons goed geholpen, hvala na svemu Jana. Eigenaar en medewerkers zijn zeer vriendelijk. Sanitair is prima, zee dichtbij. Tegenover ingang van Park Paklenica. Voor een paar dagen goed te doen. Helaas geen uitzicht op zee vanwege de heg. Prijs 24,50 per nacht (camper + 2 pers. + stroom) in hoogseizoen is correct.
We zijn hier niet gebleven en zouden zeker geen 10 euro betalen voor deze plek, zou eigenlijk gratis moeten zijn.
Zeer goede camping naar Etno Selo. Heel lieve mensen die zeer behulpzaam zijn. We vroegen waar de pekar (bakker) was en er werd spontaan brood besteld en geholpen met een klein probleempje aan de camper. Sanitair is prachtig. Als camping beslist een aanrader.
Heerlijke betonnen plekjes voor de camper met water en stroom per plek. Langs riviertje. Douche en WC prima. Hadden hier een poezenvriendinnetje die bij ons bleef. Als ze geen kleintje had gehad hadden we haar meegenomen. Lopen door plaatsje is goed te doen, naar het park heb je wel vervoer nodig.
Goede plek voor overnachting Oostenrijkse autobaan. Plekjes kan je zelf uitzoeken en dat is goed te doen. Kosten is 13,40 inclusief stroom, ze komen langs voor dit te innen. Douche voor vrouwen is wel erg krap, maar douche op zich oké en warm. In plaatsje is een mogelijkheid voor te eten en een bakker aanwezig.
Super plekje, lekker rustig. Oké geen voorzieningen, maar wel goed kunnen overnachten. In het centrum is ook een parking, kan waarschijnlijk ook gebruikt worden, maar was net een Zuid-Europese bruiloft aan de gang, dus de parking was vol. Anders hadden we daar wellicht nog gebleven. Kom je in het donker aan lijkt het erg verlaten, maar valt eigenlijk heel erg mee.
Moet eerst parking op en dan zie je dat deze vol is, toch 12 euro betalen. Locals gebruikten het woord schweinerei, waren het er ook niet echt mee eens. Smerig aan de waterkant. Veel drankflessen en niet uitnodigend om te blijven als dit had gekund.
Kwamen 's nachts pas om 12 uur aan en werden door eigenaar toch binnengelaten. Super. Wat lastig te vinden. Bij Paviljoni (Batajnicki Drum 24) staat een bord camp Dunav, daar het weggetje inrijden. Op fietsafstand is Zemun Park, shopping centre met o.a. supermarkt (Delhaize) en bankmachine. Is ook grote parking bij. Oké het sanitair is niet super maar de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Heerlijk relaxed dagje gehad op de camping.
Prachtig uitzicht en mooie strook groen met pick-nick tafels. Voor een gratis parkeerplaats dus een extra voorziening. Het andere storende element is dat het zo scheef is, dus vergeet vooral je blokjes niet. Maar de plek is fijn, namelijk rustig. Goede mogelijkheden voor te wandelen.
Regelmatig hier gestaan en goede ervaringen. Echter vanmorgen was het helemaal mis. Een groep wandelaars kwam in grote getale en propten overal hun auto's tussen. Er werd zelfs tegen een buurman gezegd dat hij maar naar een camping moest gaan en hier niet mocht staan. Onzin, want overal wordt deze camperplaats genoemd. Jammer dat we dit moeten melden en hopelijk is het een incident.
Deze recentie bevat geen tekst.
Fijne plek om te staan. Vrij vlak en mooi uitzicht op het dorpje. Goede mogelijkheden voor te wandelen. Met de fiets naar Prüm gegaan, heen loopt het iets op maar is goed te doen. Ene rechte weg en je komt vanzelf in Prüm. Aanrader in Nieder-Prüm is het sculpturenpark. Entree € 2,00 voor het park wat heel mooi is aangelegd.
We waren hier afgelopen weekend. Om te kunnen shoppen in Prüm is het een goede plek. Maar erg kaal. Wij hadden een mooi plekje in Pronsfeld voor € 6,00 en hiervandaan met de fiets naar Prüm is goed te doen.