@Leanne
- Ford Transit Custom Nugget Hefdak, L1H1
- 2018
- Ford
- Buscamper
Lang weekend van 5/3 t/m 9/3 op deze mooie CP gestaan. Alle faciliteiten keurig op orde en schoon. Gastvrije en betrokken beheerders. Top!
op het opgegeven coördinaat staat Camping verboden
Sitecode: 20929
Bord geeft aan: No Camping.
Mooie rustige plek voor een overnachting.
Camping met mooi en schoon sanitair, stroom functioneerde niet, mochten we van een naastgelegen plaats gebruiken omdat het niet druk was. Wifi was matig, personeel vriendelijk. Goede fietsroute naar Magdeburg.
camping met goede faciliteiten vlakbij Dresden: mooi en schoon sanitair, goede wifi, winkeltje met broodjesservice. Zorg wel dat je begin van de middag aankomt. Je mag zelf een plek uitzoeken en in het midden zijn de standplaatsen niet afgebakend: vele medekampeerders zetten hun voertuigen breed weg. Wij konden de camper nog net tussen een boom en de heg frommelen. Reserveren (hadden we ook gedaan) is zinloos met dit systeem.
CP mooi gelegen aan het meer. Uitstekende voorzieningen: mooi en schoon sanitair, stroom en water op de standplaats. actieve mensen op de receptie, niet werkende stroom was de dag erop al gerepareerd. Wifi was belabberd afgelopen week. Komt volgens de receptie vaker voor omdat de router te ver weg zit. Was ook niets aan te doen
mooie rustige locatie aan het water, ruim en schoon sanitair, vriendelijke beheerder. Prijzen in campercontact zijn verouderd, voor juiste prijzen zie de website.
Hemelvaartweekend op deze mooie CP doorgebracht. Alle voorzieningen aanwezig, sanitaire voorzieningen worden goed schoon gehouden. Fam te Bogt beheert deze CP met zorg en enthousiasme en is super gastvrij.
Prima CP, vlakbij de snelweg maar relatief rustig, goed verlicht en bewijzerd.
Sitecode: 20937
Half januari een weekend op deze fijne CP bij een mooie boerderij. Schoon en verwarmd sanitair, vriendelijke beheerders en een faire prijs. Top!
Sitecode: 101936
Net terug van een lang weekend: mooie camperplaats, schoon sanitair, vriendelijke en behulpzame beheerders. Top en voor herhaling vatbaar!